Nişanlimin ailesi beni huzursuz ediyor :(

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Mrb arkadaşlar canim gerçekten o kadar sikildi ki saatten anlasilacagi üzere uyuyamadim zaten.Nereden baslayacagimi bilemiyorum. Bu bayramda nisanlim ve ailesi bize gelip bayramlasacaklardi ancak kp her önemli günde olduğu gibi ufak bir şeyden kavga cikarip evi terketmiş (daha önce nisan arifesinde yapmisti) bize 2.gün geleceğiz dediler ancak baba olmadigi icin gelemediler neyse bunu hoşgorduk sonra KV beni aradi kp işyerine gelmiş gidin konusun eve dönsün kizim dedi KV yi kirmamak icin Nişanlimin da aldim gittim görüştüm aksama eve dondu.Bunun akabinde nisanlim haricinde anne babasinin ailemiz arayip özür dilememesi en azindan kusura bakmayin dememesi çok zoruna gitti.İkincisi de Nişanlimin kardesinin kiz arkadasiyla ayrilmislardi kiz sürekli yalan söylüyor vs. KV daha yeni görüştüğümüz de onu asla almam yabanci pislik nefret ediyodum zaten ondan gibi laflar etti sonra kiz arayip bugün özür dilemiş vs KV de beni aradi durumu anlatip ne diyorsun diye sordu (KV daha önce bu Kizi kiskandigim yönünde bana iftira atmisti)bende ben bilemem bana laf söylemek düşmez zaten onlarin hayati dedim gerçekten de öyle .KV bunun üzerine Kizi övmeye bas taci etmeye basladi ben ayni şekilde konuştuktan sonra teli kapadim ama KV ve kizin iki yuzluluklerinden dolayi çok huzursuzum sinirlerim bozuldu.Nisanlimda bir ara çifte düğün diyerek agzimi yokladi ben hayir deyince çok bencilsin dedi evet oyleyim ne aceleleri var bizden küçükler kiz hamile mi de acele ediyorlar diye cvp verdim sert bir şekilde bunlari sorunca nisanlim benimle acik konuşmuyor çok bunaldim bazi şeylerden supheleniyorum çok kafama takiyorum yani ne yapmak istiyor olabilirler lütfen bana yardimcisi olun

Aile acaba düğün masrafı bari teke mi düşse diye düşünüyor olabilir bana öyle geldi günahlarını almiyim da

Tum bu olaylarda nisanlinizin size tavri ve ailesiyle olan iliskisi nasil diye soracaktim ama cift dugun istemesi bile belli ediyor...

dugunu olabildigince erteleyin...
biraz daha beklerseniz nisanliniz konusunda da en az ailesi kadar net dusuncelere sahip olmaya baslar, son kararinizi oyle verirsiniz

Aileni arayip ikinci gunu gelicez diyipte gelmedilerse ailene karsi bir ozur dilemeleri gerekir bunun disinda kardesinin sevgili varmis soylesi boylesi seni ilgilendiren mesele degil kv en guzel cevabi vermissin zaten durumu olsn evlensin beklesinler aceleleri ne hamile mi kismi senin haddini asmis gosterir biraz politik ol konu tekrar acildiginda maddi durumlari varsa evlensinler tabi nasip kismet bu isler ortaklasa bir dugun olsun istemiyorum dersin

hirs yapma...nisanlini daha iyi tani derim. baksana cifte dugun falan..

Yaslariniz kac canim?

Kayinvalideniz size iftira atiyor.. Bayramda gelecegiz diyip gelmiyorlar.. Ve cifte dügün yapalim diyorlar. Iyi düsünün ve acele etmeyin evlilik icin derim. Kendi yasadiklarimdan anladimki aile cok önemliymis ve sizin aile yapilariniz farkli sanirim..

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

Nisanlina odaklan kv zaten bildigimiz kv modeli. Cifte dugun falan ne oluyormus onu labul etmeyen neden bencil oluyormus? Nisanlina asıl bir insanin dugunune belki onun için en onemli gune tak diye ortak olmaya calismanin bencillik oldugunu ogretmen lazim.

Boşver onlar sizden önce evlensin.ona öyle çifte düğün falan!bunca şeyden sonra nişanlın senin tarafında değilse acele etme bekle iyi tanı pişman olma derim

Bence duğun masraflarından dolayı çifte dugun duşunmuş olabilirler. Yani baya bir kârlı çıkacakları öyle olursa. Ama o çok buyuk sıkıntı. Kıza ve kv ye de gelince bence tam birbirlerini bulmuşlar bırakın naparlarsa yapsınlar siz karışmayın onlar yine birbirlerine düşer sonra barışır yine donguyu devam ettirirler siz karışmayın ki size atmasınlar kabahat falan..

Biraz tuhaf bir aileye dusmussunuz maalesef nisanliniz da buna dahil. Ne demek cifte dugun toplu sunnet yapar gibi? Birinin bunu teklif etmesi bile hakarettir bana gore.

Sakın evlenmeyin bence
İyice tanıyın nişanlınızı
Bunlar sizi 1 evede koyar...

Kayın baba her kavga ettiğinde yarın sizde kalacak olma ihtimali yüksek evlendikten sonra daha bu aile epey senin başını ağrıtacak gibi , birde nişanlınla zıt düştüğün konularda olacak bence şimdiden hazırlıklı ol , şu an bunlar hafif vakalar bir ailede birlik ve beraberlik ,sevgi yoksa vay haline

aile her masraf da çıkış yolu buluyor da sen daha onlar görevini yerine getirmeden ne diye herşeye atlıyorsun anlamadım kp eve çağırmak sana mı kaldı ben kırıldım, ben sizin ailenize gireceğim mahçup olup özür dileyeceğini beni babana mı götürmeye geldin diyemedin mi nişanlına böyle el altındaki kız olmaya devam et...

Bana da düğün masrafları daha az olsun diye çifte düğünü teklif ettirdikleri gibi bir düşünce geldi. Kayınvalideniz tehlikeli birisi. Belli. Nişanlınızı da iyi tanıyın. Evliliğinizi aceleye getirmeyin.

Çifte düğün mü? Belediye yapıyor gibi, mahalle düğünü gibi..
Buna sakın izin verme bir kere..
Diğer yaşananlar da agresif bir aile bence bunlar, alevlenip durulmalar da ondan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…