Canim anladigim kadari ile asil nokta yemek gunu senin sozlerinle olmus. Biraz fevri davranmissin. Keske onlara soyleyecegine nisanlina soyleseydin. Araci olurdj hem sen yuz goz olmazdin. Suanda bile kayin babamdan birsey isteyemem ben.Arkadaslar bakin hepinz benm konusmami elestrysn ama ben size diyorum benim ailemin gecmisteki hatalarını simdi one sürüyorlar nisanlima bu konuda bastiriyolar biz elalemin yuzne bakamayiz laf ederler bilmem ne diyolar ki bu geçmişi en basindan beri biliyolardi ama simdi one suruyolar bunu bahane ediyolar
Cok yanlis annen baban konusmuyo sen onlarin yerine konusuyorsun. Madem oyle isteklerin var nisanlindan iste o zaman. Cok garip. Haklilar. Benimde abimin nisanlisi senin gibi soyleseydi istemezdim o gelini. Hele bide kacmak diyosun nisanlin seni seviyorsa ikna edecektir onlari.
Nisanliyim ve bu zamana kadar ne nisanlimdan nede ailesinden birsey istemezdim. Eger onlar yapmayacagiz deseler bunu nisanlimla konusurum. Belki durumlari yok. Yada hic ben acmam annemler kendileri soylerdi. Konu sahibi eve gelen kayinpedere bana bunlari alin demis peki anne babasi yokmuymusda o soylemis benim takildigim nokta busizin ailenizin ve sizin isteginiz olmadi mi veya bekarsaniz ileride olmayacak mi? illa bilezik vs isteniyor gayet dogal
sizede durumlari olmamasina ragmen "hayir yapmayacagiz" deseler siz tepkisiz mi kalirsiniz? birde boyle dusunun
konu sahibinin yerine koyun kendizi ben hak verdim dogrusu
Nisanliyim ve bu zamana kadar ne nisanlimdan nede ailesinden birsey istemezdim. Eger onlar yapmayacagiz deseler bunu nisanlimla konusurum. Belki durumlari yok. Yada hic ben acmam annemler kendileri soylerdi. Konu sahibi eve gelen kayinpedere bana bunlari alin demis peki anne babasi yokmuymusda o soylemis benim takildigim nokta bu
nişanlımla 1 senedir beraberiz 3 aydır nişanlıyız ailesi başta hepsi bana çok iyilerdi iyi davranıyolardı.İstemeye geldiler nişan taktık ama hiç düğünümüz eşyamız altın konuşmadılar konu açmadılar.Daha sonra biz yemeğe çağırdık.Çay içildi hala konu açan yok en sonunda ben açtım.Adetlerimizden ne istediimden bahsettim.Ama kayınpederim yapamıcağını yapmcğını ve napcağımı sordu o yapmazsa.Benim orda canın sağolsun demem gerekiyormuş ki durumu olduğu halde yapmak istemedi bende cevap olarak ben nişanlımı seviyorum kimse ayrılmamı beklemesin dedim.Bizim adetlerimizin çok ağır oldugunu söyledi.Nyse o günelini öptürmeden gitti.Hiç biri aramadı 2 tane görümcem kayınvalidem kayınperderim hiç aramadılar.Aradan biraz zamn geçti dediklerimizi kabul etti orta yol bulundu.Daha sonra ailemin geçmişi ile ilgili bişiler demişler.Ama o dediklerini o en başından beri biliyodu.Kabul edip öyle istedi nişan takıldı.Şimde nişanlıma bbenimle evlenirse onu reddeciğini kesinlikle istemediğini görümcelerimi arayıp benim telefonlarımı açmamalarını kesinlikle benim konumu açmamaları konusunda emir vermiş.Nişanlım benim yanımda birbirimizi çok seviyoruz.Ama maddi olarak nişanlım ailesine mhtaç.benim kaçmamı bekliyo ama bn kaçamam ailemin yüzünü yere eğdiremem.Onu kaybetmek istemyrm.ne yapmlym beni istemeyen bi aileye gelin nasıl olurum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?