NİŞANLIMIN AİLESİ BENİ İSTEMİYOR NE YAPMALIYIM ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu adetlerı bahane etmeyın arkadas. adetıne çok düşkünsün madem o zaman kayınpederının evınde yaşayacaksın onlar ölene kadar hatta sadece eşinin değil, ailesinin bile sözunden cıkmayacaksın. sonucta adet, töreler bunu gerektırır.
nıye o kadar acele ettın kı, sen nişana söylerdın o söylerdı adetlerı
veya aılene sorarlardı. yangından mal mı kacırıyorsun.

eşimin ailesinin durumu çok çok iyi, annesı varyemez gibi bir şey
kadının aylık elıne gecen para feci.

biz eşimin ailesinden hiçbişi beklemedık, benım istemeye hakkım yok sonucta onun ailesi bana laf düşmezdi.
burnumu hiç sokmadım yani.
eşim hiç istemedı zaten. istediği zamanlarda da ben ben istemedım onların tek çöpünü

bi insanı sevıyorsanız gercekten ve onunda sevgısınden emınsenız, adetlerı törelerı bılmem neylerı gececeksıniz

ailesi istediği kadar paralı olsun, nişanlında para yok ve bu da demek oluyor kı onlara muhtac!
kaçmak yerıne elınden gelenı yapsın, sen de fazlasını bekleme

Cnn bende nisanlimdan ayrıldım benimde sorun ailesiydi onları dinledi ve nişanı bozdu..aradan zaman geçti şu an pişman olsa da aile durumu degismiyor ınan bana hala beni neden istemediğini bilmediğim bir aile var karşımda ve beni sevdiğini söyleyen eski nisanlim. çok zor durum seni anlıyorum karar vermek zor mesela ben kararımn arkasındayım ve barışmadım zaten barışmak isteyen nisanlının derdi ailemin dediği olsun düşüncesi oluyor genelde

Nısan attıktan sonra ne zaman sıze gerı donmek ıstedı sızınle aynı durumdayım ben nısanlım aılesı yuzunden nısan attı benı de neden ıstemedıklerını anlamıyorum boyle karsılarına geccıpte adet su bu dıyede dıretmedım ne dedılerse evet dedım ama yıne de bu duruma geldım

İnsanlar takabildikleri kadarını takarlar zaten.bişeyler isteyip yapamayız dedikleri halde zorlamak çok çirkin.bende seni istemezdim

Durumumuz aynı cnm ben ayrılalı 1 yıl oluyor nerdeyse ilk zamanlaree içim içimi yedi neden diye bende aileden bir talepte bulunmadım bir anda bitti hala daha sebebini bilmiyorum şu an sorduğum halde nisanlim cevap vermiyor susuyor hala

Suan görüşüyor musunuz düzeltiniz mi arayı ? Ben yavas yavas alsııyorum bu duruma ama hep merak edıyorum niye niye niye . İstiyorum pişman olsunlar ama nerde neredeyse 3 hafta olacak

Suan görüşüyor musunuz düzeltiniz mi arayı ? Ben yavas yavas alsııyorum bu duruma ama hep merak edıyorum niye niye niye . İstiyorum pişman olsunlar ama nerde neredeyse 3 hafta olacak
Akşam konuştuk sadece benimki sürekli aradı cevap vermedim bugüne kadar çünkü ailesiyle hareket ediyor biliyorum ve akşam konuştuğumda durumun değişmediğini gördüm beni sevdiğini unutmadığını söylüyor ama birşey yapamıyor hala..ve aile hala gelme niyetinde değil

Ya insanlar niye cocuklarının mutsuzlugu için uğraşıyor anlamıyorum ikiniz birbirinizi seviyor bu kadar güzel birsey oglumuz mutlu olsun dıye degıl mutsuz olsun dıye ugrasıyorlar aynı benımkının aılesı gıbı bır kere bıle duzeltmek ıcın ugrassmadılar ne yaptım onlara da benı bır kalemde sildiler anlamıyorum

Konu aile değil kî

Ben aileyi dinlemem çalışır lazım olanı alırım diyecek bir adam ben asgari yaşamamızı sağlayacak şeylerle yetinirim diyebilecek bir kadın lazım ama sizin ilişki de ikisi de yok gibi

Kesinlikle bende bilmiyorum konuşmayı çok denedim ne yaptım diye sormayı çok istedim ama karşıma gelmediler bile açıklama bile yapmadılar aile görüyor oğlunun mutsuz olduğunu ama umurunda degil bana değil oğluna zarar veriyorlar bile bile

Cnm benim açıdan durum bu ben dedim bir ev tutalım herşey yavaş yavaş alırız ama o çalışmak yerine ailesine bağımlı olmayı tercih etti benimde bunu kabul etmemi bekliyor

Ya benim cevremde bir cift nişan atarsa bir araya gelip düzeltmeye calısırlar ben bunlarda bunu bile görmedim altınları için bile aramadılar delirecem herseylerını topladım her hediyesini gönderecem alsınlar güle güle kullansınlar bana hayır getirmedi onlarada getirmesin

Benim cevremde de öyle cnm yapıcı olmaya calisirsın önce hemen yıkmak istemesin bizim içinde kimse çabaladi aramadılar bile...tamamen bittiğine inanıyorsnk ver herşeyini ben öyle yaptım

Nişanlın kaçsın sana.Sen neden kaçacaksın ki ?Senin ailen istiyor evlenmeni .Erkek tarafı istemiyor .Kaçsan hangi kapıyı çakacak kimden medet umacaksin,nişanlı babasının eline bakıyor ki karnı doysun.SEN Kimin eline bakacaksin. Seni nişanlayan anne babanın yüzünü yere eğmeye kimsenin hakkıyla. ÇOK istiyorsa nişanlı toplasin valizini gelsin.

Reactions: anu
Benim cevremde de öyle cnm yapıcı olmaya calisirsın önce hemen yıkmak istemesin bizim içinde kimse çabaladi aramadılar bile...tamamen bittiğine inanıyorsnk ver herşeyini ben öyle yaptım
Canım ben tamamen bıttıgıne inanmasam nolcak ki aramıyorlar adamlar kafalarında bitirdiler o yuzden gönderecem memlekete gitmeyi ayarlıyorum gidince iğnesine kadar gönderecem bu insanların hiçbirseyini istemiyorum

Dogrusu o canım rabbim hayirli olanı nasip etsin senin için
Aynen canım çok üzülüyorum çok canım yanıyor gelsiner pişman olsunlar istiyorum ama olmayacaklar ben dua ediyorum her gün Rabbime O kimsenin hakkını kimsede bırakmaz

Aynen canım çok üzülüyorum çok canım yanıyor gelsiner pişman olsunlar istiyorum ama olmayacaklar ben dua ediyorum her gün Rabbime O kimsenin hakkını kimsede bırakmaz
Çok zor oldugunu biliyorum cnm bende hep bekledim ne demek olduğunu iyi biliyorum eğer olmuyorsa da vardır bunda bir hayır diyorum rabbim ne yazdiysa o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…