- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi elle
Canımm benimm teyzemdeee açıktııı normall bizim giyindiğimizz gibii giyinirdiii,çalışırkenn bir giydiğinii birdahaa giymezzz hergünn bakımlıı makyajlıı fönlüü gezerdiii.Neysee işyerindennn biriylee çıkmayaa başladıııı seviyorumm diyeee inatt ettiii ve yüsükler takıldı,Nişanlısıı ozamnlarrr teyzemden kapan diye ısrarr etmeyee başlamışşş buda kıramayıppp kabul etmişşş ,kimse birşey demedii daha önceee amaa nişanlısı bu seferde başörtünleee ağzınıı göstermeyecekk şekildeee yanii yüzünüü göstermeyecek şekilde bağlayacaksın demeye başlamışşş,neyse teyzem bunuda yapmayaa başladııı
Amaa bu seferr dayılarımm dedemm tepkii gösterdiii bizim kapıdann kzıı almadann bu kadar karışmakda ne oluyoooo diyeeee,Dayımm söyle nişanlınaa benim kapımdaykenn karışamaz sanaa dedii
Odaa öyle inatt ettikii nişanlısııı benimm dediğimm olacakk diyee bu sefer dayımmm bu işş burda biter dedii,teyzem nasıll ağlıyoooo benn onuu çokk seviyorummmm o evlenince düzelirrrrr deyippp neysee ortalık düzeldiii
Bu seferde gelinlikde pürüzz çıktıı teyzemm çokk öncelerde aynıı senin gibii gelinlik hayel ederkennnn başörtülüüü gelinlikk giyeceksinn dediii oldu olduu yine onunn dediğii olduuu
Gerdekk gecesininn sabahıı bu seferr çarşaff giyeceksinn artıkk benimm helalimsinnn kimse karışamaz sanaaa demişşşş ,teyzem ağlamışş giyememm diyeeee ve teyzem ondan sonra dayakkk yemeğee başaldıı giyemediğii içinnn
Teyzem hamile kaldığındaaa kanaması olmuşşş çarşafıı giy götüreyimm senii doktoraa yoksaa götürememm diiyee tehdit etmişşş,teyzem bebeğee birşey olmasınn diye ağlaya ağlayaa giymek zorunda kaldııı ve o gündürr çıkartmadııı,Nasılll bir adamm bu kii bebeğinii düşünmüyoo,Teyzemii kapıı önüne çıkartmazz ,bize fazlaa yollamaz kendii erkekk kardeşleriylee görüşütürmezzz,,perde açılmazzz dahaa neler neler varr
Demekk istediğimm şukii teyzemm sevdiğim erkekk diyee tutturduğuu içinnn çokk pişmannn
Ben kapalı olmakk istiyorumm amaa çarşaff giymekk istemiyorummm diyooo,zorla giydiğimm içinn dinii olarakk hiç bişi yapasıumda gelmiyoo artıkk diyooo
Okurken bile acayip gerildim
Bu nasıl br insanlık ya eş mi alıyor kölemi alıyor resmen
Nasıl bu kadar katlanıp hayatını zindan etmesine izin vermişki teyzeniz.
Birazda suçlu aslında kendisi.
Böyle piskopat düşünceli bir adamla evli kalmak bile mucize herhalde
Çok üzüldüm ama en güzel yıllarını hibe etmiş kocası için
Boşa giden yıllar sadece
Artık geriye de dönüş yok zaten bu kadar işkenceden sonra
Yaşanan bu olaylar bir çok kadına ders verir nitelikte