Nişanlımın ailesi çok mutasıp :( şaştım kaldım ne yapacağımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yormlarınız için çok teşekkür ederim. Çok duyarlısınız saolun. Benm nişanlım kapalı olmamı değil sadece gelinliğimde omzumun görümemesini istiyordu. Ama artık onuda aştık sadece askılı giysemde olur. Yani acaba ben mi farklı anlattım. Nasıl geldi konu tessettürlülük konusuna bilmiyorum. Kaç yıldır tanıdığım bir insan, yani yeni tanımıyorum onu. Hiç bi zaman açıklığm problem olmadı bu gelinlik konusu dışında. Rabbim inş bana ve evlenecek bütün gençlere mutlu bir hayat nasip eder....

Aman çok büyük bir dert kesinlikle ayrılmalısınız sempatiksalakcinni

nasıl ya.
gelinlikte omuz açık değil.
denizde mayokini giy sortlu mayo giyme.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
anlamadım bunu ben.

tamamen katılıyorum
omzunu actırmayan adam nasıl mayokini giydiriyor anlamadım
bikini giydirse daha iyi mayokini çok daha seksi bir sey bence daha fazla dikkat cekiyor
bence bi çelişki bu

sahiplenmenin yanında biraz da anlayış olmalı bence.

Önceki mesajınız kapalı bayanların,yada kapalı bayanları tercih eden erkeklerin konfordan uzak bir yaşam süreceğini ifade ediyordu.Saçma bir görüş bu.

kimin konforu ne derece yaşadığını kimse bilemez.
bir erkek eşinin başının açık olmasına bişey demez
ama bikini giymesini engelleyebilir
bunu bir kalıba sokmamak gerek bence..
yada tam tersi eşinin illa başı örtülü olsun
ama namaz kılmasa da olur diyen erkeklerde var..

elle arkadaşımızda olduğu gibi..açık olmasını değil
gelinliğin açık olmasını sorun etmiş nişanlısı..
konuyu saptırmak ne kadar basitmiş burda şaşırdım kaldım..

arkadaşım ben daha öncede yazdım.
her insan farklıdır..sen genellemelere bakma
bunu nişanlınla konuşarak ancak siz çözebilirsiniz..
nerdeyse düğün olcak ayrıl diyo bazıları
oturduğunuz yerden yazmak ne kadar kolay...

inş. mutlu olursun güzelim..a.s.

Açık bayanlarla evlenmek isteyip,sonradan kapatmaya ,baskı yapmaya başlayan erkekleri yazdım yazımda.

Size göre saçma olabilir ama bana göre doğru. Ben başımı Allah için kapatıyorsam,namaz kılıyorsam,dünyadaki bazı şeylerdende vaz geçmek zorundayım kusura bakmayın.
Elle kardeşimizin konusuna yazan bir bayanın teyzesinin feryadına yazılmış bir yazıydı. Herkes burda fikrini beyan eder. Sevenleri ayırmak ne haddimize Allah mutluluklar versin.

Arkadaşlar benim bi sorunum daha var. Estetik olmayı düşünüyorum. Yüzümde yorgun bir ifade var. Bunun için ya dolgu yaptıracağım yada mezolifting. Ama nişanlıma söylemek istemiyorum. Saklamak ne derece doğru olur? Çünkü söylersem vazgeçirmeye çalışcak yada tuhaf bulcak.haftaya gizli bi şekilde estetik yaptırcam.Aslında söylesemde çok bişy olmaz, çünkü aklıma koydum bi kere..Kesin yaptırcm...Acaba nasıl karşılar ki....

Arkadaşlar benim bi sorunum daha var. Estetik olmayı düşünüyorum. Yüzümde yorgun bir ifade var. Bunun için ya dolgu yaptıracağım yada mezolifting. Ama nişanlıma söylemek istemiyorum. Saklamak ne derece doğru olur? Çünkü söylersem vazgeçirmeye çalışcak yada tuhaf bulcak.haftaya gizli bi şekilde estetik yaptırcam.Aslında söylesemde çok bişy olmaz, çünkü aklıma koydum bi kere..Kesin yaptırcm...Acaba nasıl karşılar ki....

Beden senin bedenin, istiyorsan yaptırırsın tabi ama bence söyle. Hani kararsız kalmışsın da fikrini alırmışsın gibi değil de "böyle böyle bir operasyon geçireceğim, haberin olsun" gibisinden. Önemli olan senin aynaya baktığında ne gördüğün ve kendini nasıl hissettiğindir öncelikle.

Nasıl karşılayacağını da biz tabi bilemeyiz ama müstakbel eşten saklanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bunun.

mayokini moyokini bence söz dinleyın :D

sonuçta sevıyorsanız dert etmeyın bu kadar...

gelinlikle mi evleniyorsunuz mayokiniyle mi nişanlınızla mı :D

bıraz kapalı giyinin siz de özel gün diye illa omzun açık olması mı gerek :kahve:

sevıyorsanız tamam deyın taviz vermeden evliilik olmaz ;)

aaa, sen,pippi_langstrumpf ' mısın yoksa??...
.

bilmemm,yaş aynı,oda öğretmen ,yeni nişanlandı,arkadaşıyla hemde,evlenmeden estetik yaptırmayı düşünüyordu,aynı şeyden sorun yaşıyordu,doğuda öğretmendi,
benzerlikler çok.
bence sizsiniz.
ama ben inanmış görüneyim:))
değilsiniz karıştırdım dedim ve konuyu kapadım...

hmm olabilir ama ben doğuda öğretmen değilim.Ayrıca bence estetik yaptırmak çok normal. Artık sıradan bütün insanlar estetik yaptırıyor.

nasıl yani ya, anlamayacakmı?
anlamazsa içiniz nasıl rahat edecek?
bu saklamanız gereken bişey değilki, tamamen sizinle alakalı =D
anlarsa,tepki vermeycekmi? o zmn üzülmeyecekmisiniz, üzülmeyecekmi?
hem size söyleseydinde tepki vermezdim die suç atabilir bunuda göz ardı etmeyin..

nasıl yani ya, anlamayacakmı?
anlamazsa içiniz nasıl rahat edecek?
bu saklamanız gereken bişey değilki, tamamen sizinle alakalı =D
anlarsa,tepki vermeycekmi? o zmn üzülmeyecekmisiniz, üzülmeyecekmi?
hem size söyleseydinde tepki vermezdim die suç atabilir bunuda göz ardı etmeyin..

haklısınız da yaptırdıktan sonra söylemem daha iyi olur herhalde. Ve söyleme şeklime de bağlı. küçücük birşy yaptırdım diicem kaydirigubbakcemile3

hmm olabilir ama ben doğuda öğretmen değilim.Ayrıca bence estetik yaptırmak çok normal. Artık sıradan bütün insanlar estetik yaptırıyor.

pardon..
zaten oda doğuda değil, kırşehirde öğretmenlik yapıyormuş.
ben karıştırmışım.:)
neyse konuyu, kapadım,
size mutluluklar dilerim..inşallah düşündüğünüz gibi olur
umarım.

teşekkürler cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inş. ınş bir an önce evlenir ve burada bu başlıkta yazmaya devam ederim :) ve eşimden memnun olduğumu söylerim :)

yorgun bi ifade var die estetik yaptırılır mıki? ben nişanlınız olsam bende kızabilirdim. yaşlanınca düşünemiyorum sizi

estetik yaptırmak artık çok normal bir şey.vücudunda sevmediği bir yer varsa imkanı da varsa yaptırır.neden imkanı varken ömür boyu bundan hoşnutsuz olarak yaşasın ki

Back
X