cnm benimde eşimin ailesi hiçbirşey almamalarına rağmen herşeyi almışlar gibi anlattılar. hem neler neler yaptılar anlatsam inanamazsınız. ilk önce bizi ayırdılar 3,5 sene ayrı kaldık ama hep görüşüyorduk. sonra bir anda evlendik ama ne evlenme sorma. ailemin aldığı şeyleri bile kayınpederm bu evdeki herşeyi ben aldım kız tarafı hiçbirşey almadı demiş. o kadar çok sinir olmuştum ki ailem üzerine düşeni yaptı ama eşimin tarafı yapmadı. o yüzden eşim ara ara küstü ailesine barıştık ama son olayda yine küstü ve annem özür dilemedikçe bu kez barışmayacağım dedi.
sesimi çıkartmadım çünkü eşimi çok seviyordum. sadece bana ve aileme hakaret ettikelrinde cevap verdim şimdi hala susuyorum ama eşim cevaplarını veriyor.
ü yüzden dedim eşlerimizle iyi geçinelim mal mülk veriyor allahım. boşverin kendinizi üzmeye değmez. ben çok üzüldüm de ne oldu bebeğimi kaybettim ardından çok hasta oldum. şekerim çıktı ilaçlar kullandım. şimdi tüp bebek tedavisindeyim ama yine içim rahat değil yine beni üzecekelr diye çok korkuyorum
cnm benim öncelikle çok geçmiş olsun..ama önceki yazdıklarında ole bir anlatmışsın oh herşeyimi yaptım ama kafam rahat bana hiç bir şey dieyemiyolar...gibi anlaşılıyo..senin de dediğin gibi kızdığımız nokta o zaten hem bişey yapmazlar hemde herşeyin üzerine konup bunuda ben taptım şnuda ben aldım die sahiplenir...tamam herşeyimizi yapalım..borcumuzuda ödeyelim ama sonrasında karışmslar sussalar ..o zman tamam paşa paşa borcunu ode...rahat durumuyolarki bacım ya orda burda boş boğazluk yaparlar yada borçlarına borç eklerler