- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.152
- 1.123
- Konu Sahibi Queen of the North
-
En fitil olduğum şey kuaförde kapının tutulması !!!!! zaten emeginin karşılıgını alıyorsun birde kapı tutuyorsun...
pastacısı gelir para ister, kuaförü kapı tutar hiç sevmiyorum bu tip şeyleri...eşimde vermedi zaten kuaföre eşimi alabilir miyim dedi sertçe ve kadın açtı kapıyı..çok saçma yahu...sanki akrabam !!!
herşeyi biliyorlar canım bilmiyormuş gibi davranyorlar işlerine gelince kırsal kesimin adetini bilmeyen sosyetik olurlar bilmesende karşındakinin fikriniörfünü adetini sorarsın ama bizdede olmadı bunlar........Ben 2,5 aylık evliyim, benim kayınvalidemde güya hiçç bişey bilmiyormuş kına alışverişimi bile gidip kendisi yapmış, önceki sene kızını evlendirdi, nişanında 10 yada 15 tane bohça yaptılar, benim nişanımda dedimki herkese bohça yapmaya gerek yok maddi olarak zorluk yaşanmasın sadece nişanlım ile bana ihtiyacımız olan şeyleri alalım dedim, onun için bile dediki hiç gerek yok orda alınanlar kullanılmıyor bile, boşu boşuna masraf yapmayalım dedi.İşte böyle uyanıklık yaptıklarını zannettikleri içinde kendileri kaybediyor, şu an gözümde zerre kadar değeri yok ama sadece kocamın hatırından dolayı saygı duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?