• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi ile ne kadar sıklıkla görüşmeliyim?

UmutsuzKedi

Belki bir gün..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
356
209
53
İstanbul
Merhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen

benim kv de öyle. ben 5aydır aramıyorum bi kez merak etmedi kızım iyimisin kırgınmısın noldu ararmadın hiç diye. ketum. bazı insanlar gerçekten asla aklına gelmiyo bu tür şeyleri düşünmüyo. sizinkide öyle sanırım. bikaç kez yoklayın muhatap mı olmak istemiyo yoksa huyumu böyle.. huyu öyleyse daha iyi bi süre sonra kafayı dinlersiniz evlendikten sonra iyi oluyo. çok içli dışlı olluncada başa bela

Son düzenleme:
E ne güzel işte yüz göz olmamış olursunuz. Baştan mesafe konursa evliliğinize de zor karışır. Başınıza talih kuşu konmuş tebrik ederim 😃
Ben de kv mi aramıyorum, anneler günü doğum günü olursa mesaj atıyorum sadece. Aramız gayet iyi ama mesafeliyiz, doğrusu da bu bence. Benim değil eşimin anası sonuçta o arasın 🤷🏻‍♀️

Nişanlıyken kayınvalidemi de kayınpederimi de hiç aramadım öğretmenler günü hariç. 🙄 hoş hala aramıyorum:D

Bosver arama ya. En bastan "zaten cok aramaz" olarak tanisinlar sizi. Basta arayip ilerde sizi sıktıklarinda aramayı azaltirsaniz kotu olursunuz. Ne guzel mesafeli baslamis iliskiniz, bunu koruyun bence. Bir seyler gerek olunca konusursunuz zaten aradan cikmis olur

E ne güzel işte yüz göz olmamış olursunuz. Baştan mesafe konursa evliliğinize de zor karışır. Başınıza talih kuşu konmuş tebrik ederim 😃
Ben de kv mi aramıyorum, anneler günü doğum günü olursa mesaj atıyorum sadece. Aramız gayet iyi ama mesafeliyiz, doğrusu da bu bence. Benim değil eşimin anası sonuçta o arasın 🤷🏻‍♀️
Malese oğlunu yönetmeye çalışıyor

benim kv de öyle. ben 5aydır aramıyorum bi kez merak etmedi kızım iyimisin kırgınmısın noldu ararmadın hiç diye. ketum. bazı insanlar gerçekten asla aklına gelmiyo bu tür şeyleri düşünmüyo. sizinkide öyle sanırım. bikaç kez yoklayın muhatap mı olmak istemiyo yoksa huyumu böyle.. huyu öyleyse daha iyi bi süre sonra kafayı dinlersiniz evlendikten sonra iyi oluyo. çok içli dışlı olluncada başa bela
ketum değilde ilgiyi çok seviyor nasılsın yazınca iyiyim yazıyor sen bile demiyor bunu nişanlıma dedim bi kaç kez yapınca sonra banada sen diye soruyor. Bende içli dışlı olmak istemiyorum soğuk biriyim zaten dışarıya öyle aman şunu bunu arayayım sevmem

Nişanlıyken hiç aramadım, 1 defa annemlerle evlerine gittik o kadar.
Kayınvalide arardı sağ olsun.
Şimdi de hemen hemen her gün arar, iyidir çok şükür.

Bosver arama ya. En bastan "zaten cok aramaz" olarak tanisinlar sizi. Basta arayip ilerde sizi sıktıklarinda aramayı azaltirsaniz kotu olursunuz. Ne guzel mesafeli baslamis iliskiniz, bunu koruyun bence. Bir seyler gerek olunca konusursunuz zaten aradan cikmis olur
evet bi kaç olay yaşadık yaşamadık değil bana karşı tutumlarından ötürü geri kalıyorum ilk gelinleriyim sonuçta ben o aileye gelin gidicem tepelerinde taşısın demiyorum ama anladınız işte beni :)

Nişanlıyken hiç aramadım, 1 defa annemlerle evlerine gittik o kadar.
Kayınvalide arardı sağ olsun.
Şimdi de hemen hemen her gün arar, iyidir çok şükür.
ben normalde kendi aileme karşıda aramam etmem karşı tarafa sırf göz boyama amaçlı yapamam huyum değildir neysem oyum

Back
X