• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi ile ne kadar sıklıkla görüşmeliyim?

Malese oğlunu yönetmeye çalışıyor
Ben sizin aile içi ilişkilerinizi bilemem ama sırf kv kp diye aramak zorunda değilsiniz. Sonuçta siz nişanlısıyla evleniyorsunuz, ailesiyle değil. Saygıda kusur etmezsiniz, önemli günlerde ararsınız biter. İlla kv ile içli dışlı sürekli aramalı ilişki olmak zorunda değil. Siz mesafeyi koyup yüz göz olmazsanız oğlunu da o kadar etkileyemez bence. Yine de kendi kararınız tabii. Mutluluklar

Merhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
2 hafta da bir arayabilirsin yada ayda bir 🙃 Aklıma gelince arardım nasılsınız diye kayınvaldem de arardı. Torun olunca zaten görüntülü aramalar oluyo 😅

Ben sizin aile içi ilişkilerinizi bilemem ama sırf kv kp diye aramak zorunda değilsiniz. Sonuçta siz nişanlısıyla evleniyorsunuz, ailesiyle değil. Saygıda kusur etmezsiniz, önemli günlerde ararsınız biter. İlla kv ile içli dışlı sürekli aramalı ilişki olmak zorunda değil. Siz mesafeyi koyup yüz göz olmazsanız oğlunu da o kadar etkileyemez bence. Yine de kendi kararınız tabii. Mutluluklar
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim

2 hafta çok sık bana göre 😀 2 ayda bir olabilir
Canınız isterse arayın istemezse aramayın ama beni neden aramıyorlar diye de dert etmeyin. 10 sene oldu evleneli hiç rutine bindirmedik aramaları bende öylesine aramam kv de. Bir şey olur da ancak öyle. Kafa rahat😁

Dün kvalidem eşimi aradi. Yanimda konuşuyorlar.
Salıncak napıyor niye hiç aramıyor dedi.
Eşim de sen onu ariyor musun ki o seni arasin dedi.
Ben hastayim arasin beni dedi. Esimde ne bilsin sen hastasin anne. O da hasta çocuklardan yorgun zaten dedi. He he tamam dedi kapadı. Hiç yorum yapmadim hem komigime gitti hem hoşuma 😂🤣

Sevmediyseniz aramayın çok sık, arada bi hal hatır sorarsınız. Biz nişanlıyken de evlendikten sonra da haftada 1-2 kere konuşuyoruz ben sevdiğim için elimden gelse daha sık ararım ama zorunda değilsiniz.

Nişanlıyım ben sıkça aramıyorum ama nişanlım benim ailemi daha sık arar samimiyeti seviyor ama ben sevmiyorum😄
Evlenince aylarca aramam belki benden beklenir😂

Aa ben de kendimi tuhaf sanıyordum ya benim gibiler varmış. Kimseyi aramam çok severim kayınvalidemi ama telefonla bir durum olmadıkça aramam özel günlerde evine gideriz ya da arada bir yine görmeye gider biraz durur çıkarız. Zaten de genel yapım kimseyi aramamak olduğu için öyle bilirler.
Üç eltim var onlarla da muhabbetim sıfır, uzak akraba gibiler düğünde bayramda görünce gülüp merhaba deyip geçiyorum o kadar.
Kimse bu nasıl iş demedi bugüne kadar ama ben etrafımda bir şekilde iyi ya da kötü iletişimde olan kayın aileler görünce gariplik var ama napalım böyle de kafam rahat diyip geçiyordum 🤣🤣🤣🤣🤣
İşin özü mesafe gibisi yok gerçekten en güzeli.. iyiyken kötü olma ihtimaliniz bu şekilde sıfıra iniyor tecrübe ile sabit 😄😄😄

Merhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
1.5 senedir nişanlıyım bırak arama arayınca da bi şey olmuyo. Mesafe iyidir

Aa ben de kendimi tuhaf sanıyordum ya benim gibiler varmış. Kimseyi aramam çok severim kayınvalidemi ama telefonla bir durum olmadıkça aramam özel günlerde evine gideriz ya da arada bir yine görmeye gider biraz durur çıkarız. Zaten de genel yapım kimseyi aramamak olduğu için öyle bilirler.
Üç eltim var onlarla da muhabbetim sıfır, uzak akraba gibiler düğünde bayramda görünce gülüp merhaba deyip geçiyorum o kadar.
Kimse bu nasıl iş demedi bugüne kadar ama ben etrafımda bir şekilde iyi ya da kötü iletişimde olan kayın aileler görünce gariplik var ama napalım böyle de kafam rahat diyip geçiyordum 🤣🤣🤣🤣🤣
İşin özü mesafe gibisi yok gerçekten en güzeli.. iyiyken kötü olma ihtimaliniz bu şekilde sıfıra iniyor tecrübe ile sabit 😄😄😄
Tek olmadıma sevindim 😀😀😀

Ya insanlıklarına göre değişir bence bu en iyisini siz bilirsiniz tanıdıkça

Hiç
. Ben evlemene kadar bayram vs. Ise aradım o kadar. Ailem olmadan evlerine ziyarete gitmedim zaten. Hiç gerek yok

Özel günlerde aramak yeterli degil mi?

evet bi kaç olay yaşadık yaşamadık değil bana karşı tutumlarından ötürü geri kalıyorum ilk gelinleriyim sonuçta ben o aileye gelin gidicem tepelerinde taşısın demiyorum ama anladınız işte beni :)

2 hafta çok sık bana göre 😀 2 ayda bir olabilir
Sizin aramaniz 2 ayda bir olabilirse neden onlarin aramasini istiyorsunuz ki? Belki onlar için de 2 ayda bir iyidir

Biz birbirimizi ihtiyaç durumunda ararız. Gerisi bana çok gereksiz geliyor. Ödev gibi insanı yıpratır

Arama sonra hep beklenir.Hatta evlendikten sonra da aramaz mesafeli olursan aa yer etti değişti derler.Ben nisanliyken aramazdim buna rağmen bile sonrasinda hep beklentiler oldu 🙄😅

Bir arkadaşım evlenmeden önce kv ile çok samimiydi kadının yaşı da genç, iyi anlaşırlardı arkadaş gibiydiler. Evlendikten sonra arkadaşım çok pişman oldu eşiyle bir yere gidecek olsalar kadın sanki davet edilmiş gibi hazırlanıyor. Biraz tanıdım kadın kötü niyetli gibi gelmedi bana. Gelinin ev işine falan yardım eder, kıçını yayıp hizmet beklemez klasik kaynanalar gibi. ama muhtemelen alıştığı için kendi de farkında değil rahatsız ettiğinin. Hatta kendini geri tutsa üzüleceklerini düşünüyor bile olabilir. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor

daha yolun başındasın , çok sık arayıp bi sebepten alınırsan kırılırsan aramayı sormayı kesersen de karşı tarafın suçlu olmasına rağmen bunu yapıyo olsan da sen suçlu olursun bilesin, boşver akışına bırak, içinden gelmiyorsa yapma, geliyorsa da az yap az minicik bak :D tecrübeyle sabit

Back
X