Nisanlimin ailesi.. Lütfen ya

nolove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17
0
1
Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Ben uzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..

İşte insanlar kızınca sinirlenince şu dillerini tutmuyorlar, işler daha da çok karışıyor. Şimdi nasıl yüz yüze bakacaklar.... Baban sanırım destekliyor hala sizi, bir süre bu konuları pek açmayın, ara bulmaya çalışın ama bir süre oluruna bırakın sadece daha çok olayların kabarmasına izin vermeyin, aradan biraz zaman geçtikten sonra onları ısındıracak ufak çalışmalarda bulunabilirsiniz.

19 yaşındasın, 2 ay önce nikahın kıyılıyor ama 2015 senesinde evleneceksin? çok afedersin ama bu kadar acele nikah kıymanızın anlamı neydi? al işte şimdiden terslikler başlamış, ayrılmanız söz konusu olunca ne olacak biliyorsun değil mi?

hiç bir şeyin tek taraflı olmadığına inanırım.. bir şekilde iki tarafın da karşılıklı konuşup anlaşmaya varması gerek..

Neden kıyıldı nikah ?
19 yaşında evlilik neden ?
Kıyarsan önceden nikahı dönüşü yok die yapmadıklarını bırakmazlar

nişanlınla pardon nikahlısın eşinle sorunun yoksa kayınpederin ne diye oğlumu üzüyor diye babanı aradı

19 yaşında nişanlanırsan , kimse senin kararlarını fikirlerini ciddiye almaz , çocuk olduğun için arada kaynamışsın . Yetişkin biri bu durumu idare edebilir . Ben olsam baba bi sus , bu benim seçimim der iki tarafı yatıştırır kavganın büyümesini engellerdim .babana sözün nazın geçmiyorsa evliliği nasıl idare edeceksin ?

istemediğin yere gelin gideceğini bilmiyormuydun önceden..nikahı kıymadan önce..bunlar çok önemli..eşim ilk sözlüsü ile sırf bu nedende ayrılmış..kız ailesinin yanından başka bir şehre gitmek istememiş..önemli bir sorun bu..

Nisanlin kac yasinda canim?

Zaten nikah kiyilmis senin hatan sanirim esine ailesini sikayet edip durman olmus esinin hatasi gidip ailesine direk olarak ne yapmalari gerektigini soylemesi esinin ailesi belki bu gune kadar ogullarindan laf isitmemis ve seninle evlendikten sonra bu lafi isittiler ise koskoca kadin ve adamin oglundan bu konularda birsey duymasi agirlarina gitmistir.kisacasi burdaki tek hata konusulan seyin muhafazalar sekilde diger tarafa yansitilamamasi buyuklerde hata yapar ama yuzlerine bunu catir catir vurmak heleki ogullari soylediyse hata yapmamislarsa bile demislerdir biz ne yaptik ki bu kiz boyle dusunuyor falan yani esinizde olgun degil sizde ki sorunlarinizi karsi tarafa aktarirken boyle seylere neden olmussunuz

Çocuk yaşta boyundan büyük işlere girismissin koçan da küçük,artık büyükler istedikleri gibi çalar oynarlar evliliginizde.19 yaşında evlenirken nasıl bir kafa yapısı nasıl bir dünya hayal ediliyor acaba. Allah esinedayanma gücü versin o dayanamazsa malesef sonlar hep aynı.Anacım gezin tozun ya evlilik derdi çekilir mi çocuk yaşta.

yazimin imlan cok karisik, noktalama isareti kullansaydin keske..
neyse..
burda nisanlinin durusu onemlidir evet ama aileler cok cok daha onemli.. nikah kocayla, evlilik aileyle oluyo.. bu insanlarla gidip gelebilir, aile olabilirmisin, bu onemli..

nişanlınla pndon nikahlısın eşinle sorunun yoksa kayınpederin ne diye oğlumu üzüyor diye babanı aradı
Gidip esine uzuldugunu anlatmis kix eside gidip babasina karsi boyle davranmayin diye ders vermeye kalkmis bnm anladigim kadariyla kiz oglana ailesini sikayet edince cocuk kiza asik oldugu icin ailesine bu kizi kaybetmek istemiyorum diye gidip soylemisbabasida oglunu bu halde ilk defa gorduyse bu cocuk boyle degildi kizin etkisinden bana bunlari soyluyor heralde demis ya ama asil sorun bence bu iki ciftin yaslari kucuk oldugu icin veli gibi aileler karisip durucak isin icine hadi kizin yasi kucuk olsun tek ozaman esi bu durumlari babasina bu sekilde aktaricak kadar olgunlasmamis ki gidip duydugunu babasina soyluyor bnde 19yasinda evlendim ama esimin ailesiyle ilgili birsey konussam esim ailesine gidip catmazdi bana ailesinin neden boyle konusup davrandigini anlatirdi 2miz bendeki soru isaretlerini silerdik evlenen bireyler gidip cocuk gibi anne babasina herseyi anlatcaksa anne babalarda cocuklarini korumaya calisir olgun kimse zaten kendi cozer sorunu gidip baba ya anne ya diye mizmizlanmaz burda olgunlukgoremedim ben siz gordunuz mu

keske nikahi u kadar cabuk kiymasaymissin ben esimden ayriliyorum nedeni ne biliyormusun aslinda bi suru neden var ama biriside aylesine benim onunla paylastigim seyleri gidip anlatmasi sakin duzelir diye dusunme hicbisey duzelmiyor bizde nisanlilikta kavga yapmistik bu yuzden evlendik gene devam etti sonunda suclu ben oldum hem esimin gozunde hemde ailesinin gozunde evlenince nisanliyken arkamda duran adam evlendikten sonra bana resmen s1rtini dondu afedersin tuvalete gittigini bile soylerdi aman icim sisti uzun lafi kisasi seni zorlu gunler bekliyor gibime geldi Rabbim bilir genede en dogrusunu Allah yardimcin olsun

O aileden hayir gelmez zamanla nisanlininda kafasini karistiriar.ya nikani evlenecegin sene yapsaydin keske ama yine hic bisey kaybetmedin neleri var kinasi yaniyo dugun gunu sabah ayriliyolar boyle cok olay duydum. O yuzden iyi dusun cok kucuksun suan ne istedigini bilmiyosun o cocugunda aklina girerler zamanla senin yuvanda huzur kalmaz

bencede nisanliyekn falan yok sen benim bitanemsin yok bilmem ne diyorlar sonra evlenincede ana kuzusu olup cikiyorlar

benim de bir kaç tanıdığım..nikahı önceden kıyıpta..tekrar anlaşamayıp..boşandılar...ben anlamıyorum böyle küçük yaşata evliliğin acelesi ne...nikahın önceden yapılmasıda kusura bakma çok saçma...evlilik peşinde koşacağına...ne mezunusun bilmiyorum..git okulunu oku ve okulunu oku..senden büyük kızlarım var halen okuma telaşındalar...zaten bu evliliktente mutlu olcağını da zannetmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…