19 yaşında nişanlanırsan , kimse senin kararlarını fikirlerini ciddiye almaz , çocuk olduğun için arada kaynamışsın . Yetişkin biri bu durumu idare edebilir . Ben olsam baba bi sus , bu benim seçimim der iki tarafı yatıştırır kavganın büyümesini engellerdim .babana sözün nazın geçmiyorsa evliliği nasıl idare edeceksin ?Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
istemediğin yere gelin gideceğini bilmiyormuydun önceden..nikahı kıymadan önce..bunlar çok önemli..eşim ilk sözlüsü ile sırf bu nedende ayrılmış..kız ailesinin yanından başka bir şehre gitmek istememiş..önemli bir sorun bu..Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
yazimin imlan cok karisik, noktalama isareti kullansaydin keske..Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
Gidip esine uzuldugunu anlatmis kix eside gidip babasina karsi boyle davranmayin diye ders vermeye kalkmis bnm anladigim kadariyla kiz oglana ailesini sikayet edince cocuk kiza asik oldugu icin ailesine bu kizi kaybetmek istemiyorum diye gidip soylemisbabasida oglunu bu halde ilk defa gorduyse bu cocuk boyle degildi kizin etkisinden bana bunlari soyluyor heralde demis ya ama asil sorun bence bu iki ciftin yaslari kucuk oldugu icin veli gibi aileler karisip durucak isin icine hadi kizin yasi kucuk olsun tek ozaman esi bu durumlari babasina bu sekilde aktaricak kadar olgunlasmamis ki gidip duydugunu babasina soyluyor bnde 19yasinda evlendim ama esimin ailesiyle ilgili birsey konussam esim ailesine gidip catmazdi bana ailesinin neden boyle konusup davrandigini anlatirdi 2miz bendeki soru isaretlerini silerdik evlenen bireyler gidip cocuk gibi anne babasina herseyi anlatcaksa anne babalarda cocuklarini korumaya calisir olgun kimse zaten kendi cozer sorunu gidip baba ya anne ya diye mizmizlanmaz burda olgunlukgoremedim ben siz gordunuz munişanlınla pndon nikahlısın eşinle sorunun yoksa kayınpederin ne diye oğlumu üzüyor diye babanı aradı
Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
O aileden hayir gelmez zamanla nisanlininda kafasini karistiriar.ya nikani evlenecegin sene yapsaydin keske ama yine hic bisey kaybetmedin neleri var kinasi yaniyo dugun gunu sabah ayriliyolar boyle cok olay duydum. O yuzden iyi dusun cok kucuksun suan ne istedigini bilmiyosun o cocugunda aklina girerler zamanla senin yuvanda huzur kalmazMrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
bencede nisanliyekn falan yok sen benim bitanemsin yok bilmem ne diyorlar sonra evlenincede ana kuzusu olup cikiyorlarO aileden hayir gelmez zamanla nisanlininda kafasini karistiriar.ya nikani evlenecegin sene yapsaydin keske ama yine hic bisey kaybetmedin neleri var kinasi yaniyo dugun gunu sabah ayriliyolar boyle cok olay duydum. O yuzden iyi dusun cok kucuksun suan ne istedigini bilmiyosun o cocugunda aklina girerler zamanla senin yuvanda huzur kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?