Nişanlım ailesi

Bana kalırsa görümcen kayınpederi doldurdu baya, bire üç kattı herşeyi abartarak anlattı. Adam da kızı ağlayarak bunları anlatınca o duyguyla saçmalamış. Bir gelin adayına söylenecek sözler değil. Nişanlın gerçeği bildiği için sana sahip çıkmış ama keşke kavga olmasaydı tabi. 7 senelik köklü bi ilişkinin üzerine nişanlanmışsınız. Demek ki iki tarafta gerçekten birbirini seviyor. Şimdi şöyle bi durum var, herşey düzeldi barıştınız diyelim, sen eskisi gibi olabilir misin onlara karşı? BarışmaZlarsa onları karşınıza alıp evlenme fikri nasıl olur? İleride sorun açar mı? Hepsini düşünerek hareket etmek lazım.
ben annemi nasil sevdiysem kaynanamida o sekilde sevdim ama kayinpederime hic bi zaman isinamadim baba bile diyemedim bu buyuk ihtimalle benim baba eksikligimden oluyor onu asla affedemem ben onun kizi yasindayim ve hic bir kiz bu laflari hak etmez anneme anlatmalimiyim bilmiyorum

Görümcek karıştırmış ortalığı bence ilk onu çözün belkide abarttı iftira attı size kaynpeder ondn dellendi böyle..

E tabi siz musmutlu yemekler yaptınız, yediniz falan, o bir kenarda hasetle izledi ve bulaşık yani pislikler ona kalınca hıncını aldı.
Kimbilir babasına da ‘bunlar burada yattı kalktı yedi içti arkalarını bana toplatıyorlar hizmetçi miyim ben’ diye anlattıysa adamın delirmesi normal.
bilmiyorum anlam veremiyorum asla babasi bana bu gune kadar hic boyle birsey demedi ogluyla defalarca ayrildik beni aradi baristirmak icin konustu simdi gelmis bana bizim aileye ters ailen bu saatte disarda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin diyor ben onay vermiyorum siz napiyosaniz yapin diyo

nisannlımla 7 senedir birlikteyiz nişanlanalı henüz 5 ay oldu nisanlim karadenizli ben ise izmirliyim gorumcem cok degisik ve garip bir insan zekasinda sikinti oldugunu dusunuyorum nisanlimlarin ailecek islettikleri bir restoran var ve restoranin ust katinda evleri var bende bugun onlara gittim evde nisanlim gorumcem 3umuz vardik nisanlimla yemek yaptik gorumcemide davet ettik oda gelmedi daha sonra bize o bulasiklari yikayin diye bagirdi nisanlimda sinirlendi baya buyuk kavga ettiler biz daha sonra evden ciktik onlara ait olan restorana gittik nisanlimin annesi ve babasida ordaydi daha sonra kayinpederimin telefonu caldi arayan buyuk ihtimalle gorumcemdi bizi sikayet etti ne dedigini bilmiyorum daha sonra kayinpederim bizim yanimiza geldi nisanlima soylenmeye basladi ablan agliyor vs vs gibisinden sonra bana döndü ve dedi ki " kizim ben seni anlayamadim bu saatte annen baban burda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin ama boyle seyler bize ters ben sizin ilerinizi goremiyorum bu işede onay vermiyorum ayni eve giriyorsunuz ediyosunuz bunlar bize ters" dedi ve bu laflari ettiginde saat aksam 22.00di kaynanamda ordaydi ve hic birsey demedi daha sonra nisanlim hadi biz gidiyoruz dedi elimden tuttu ve babasina bir daha benim ne ölüme ne ölünüze size yaziklar olsun dedi tam restorandan cikarken masalari devirmeye basladi sinir krizi gecirdi o öyle yapinca babasida uzerine saldirdi yumruk yumruga girdiler sonra ayirdik arkamizdan bir daha sizi burda gormiyim diye bagirdi babasi nisanlim elimi sıkıca tuttu restorandan ciktik ben cok kotu oldum aglamaya basladim hersey benim yuzumden diye oda bana kimse sana laf edemez bu annem babam olsa bile dedi yarin hazirlan izmire gidiyoruz sen kendi akrabalarinin yaninda kalirsin bende basimin caresine bakarim dedi bu sehir bize dar bu saatten sonra dedi ne yapmaliyim lutfen akil verin nisanlimin ailesiyle bu gune kadar cok iyidik kaynanam beni kizindan ayirt etmezdi onlara hic bir saygisizlik yapmadim neden boyle oldu anlayamiyorum cok caresizim
O değil de görümcenin tek lafıyla karışmış ortalık

benim ailem ve nisanlimin ailesi istanbulda yasiyor onlar karadenizli biz izmirliyiz ama ben annemle istanbulda yasiyorum

anladım. izmire falan gitmeyin. fevri hareket etmeyin.
kendinizide suçlamayın kp rin lafları çok terbiyesizce.
nişanlının babasını yumruklaması da tartman gereken bir konu.

ben annemi nasil sevdiysem kaynanamida o sekilde sevdim ama kayinpederime hic bi zaman isinamadim baba bile diyemedim bu buyuk ihtimalle benim baba eksikligimden oluyor onu asla affedemem ben onun kizi yasindayim ve hic bir kiz bu laflari hak etmez anneme anlatmalimiyim bilmiyorum

Anlatın bence. Yarın bir gün yüzyüze gelmek zorunda kalırlarsa bilsin sana yapılanları

Canim sdnin sucun yok ortaligi karistiran gorumcen. Sen degil o ceksin vicdan azabini. Ne diyorum benimde abim nisanli ama biz hic gelinimize kalk sunu yap bunu yap demiyoruz. Ulan ben mi skntiliym bilmiorm aksine gelinimize bi laf soylerken bile 2 kere dusunuyormki bana kirilip belki acisini abimden cikarir diye. Adim kotu gorumceye cikmasin diye. Bu insanlar neden kotu anlamiyorum seninle abisinin arasini bozup kendiki varacakmis abisine ? Yaptigi cocukluk codden 😏 sen takilma esinle bir oldnmu kimse yikamaz cocugun arkasnda dur ve bu yaptigi gercekten buyuk bisey onu pisman ettirmemeye cals.
Abim 10 senelik evli bende 3 hala bile annemlere gelince yengeme iş bırakmam bir laf söylemem gerçekten böylelerini görünce garipsiyorum biz mi safız onlar mı fazla şeytan???

Aile de nişanlı da anormal. Evlenmekte kararlısın muhtemelen ama bugün babaya kalkan el yarın sana kalkacak haberin olsun.

Canim sdnin sucun yok ortaligi karistiran gorumcen. Sen degil o ceksin vicdan azabini. Ne diyorum benimde abim nisanli ama biz hic gelinimize kalk sunu yap bunu yap demiyoruz. Ulan ben mi skntiliym bilmiorm aksine gelinimize bi laf soylerken bile 2 kere dusunuyormki bana kirilip belki acisini abimden cikarir diye. Adim kotu gorumceye cikmasin diye. Bu insanlar neden kotu anlamiyorum seninle abisinin arasini bozup kendiki varacakmis abisine ? Yaptigi cocukluk codden 😏 sen takilma esinle bir oldnmu kimse yikamaz cocugun arkasnda dur ve bu yaptigi gercekten buyuk bisey onu pisman ettirmemeye cals.
asla ben onu cok seviyorum ama keske benim icin bu kadar ileri gitmeseydi babasiyla kavga etmeseydi ben yine onlarla konusmazdim ama boyle olmasaydi

bilmiyorum anlam veremiyorum asla babasi bana bu gune kadar hic boyle birsey demedi ogluyla defalarca ayrildik beni aradi baristirmak icin konustu simdi gelmis bana bizim aileye ters ailen bu saatte disarda olmana nasil izin veriyor gerci baban rahmetli oldu allah rahmet eglesin diyor ben onay vermiyorum siz napiyosaniz yapin diyo
Görümceciğiniz gayet nahoş şeyler söyleyip adamı delirtmiş işte.
Evli gibi yaşıyor bunlar baba adımızı çıkaracaklar dediği an, bir karadenizli namus bekçisi kesiliverir birden ve öyle de olmuş.
Siz nişanlınıza destek ve yardımcı olun.
Hiçbir barışma girişiminde bulunmayın ve etkilemeyin, iyilik meleğine dönüşmeyin.
Size çok büyük hakaret ve ayıp etmişler ‘ama nişanlım ailesiyle küstü’ vicdanınız bırakın onlar yapsın, siz el ele yolunuza bakın.

Nişanlınız tavri hoş olmamış, yani evet elini çıktı sana sahip çıktı , masa devirmeye ne gerek vardı? Şöyle düşünüyorum, ablası dediniz. Abla 25 yaşındaysa, nişanlınız daha küçük, erkeklerde geç olgunlaşıyor zaten.. Şimdi sinirlenip bsnasına el kaldıran , yarın size de kaldırabilirç düşündürücü bu durum. Geçmiş olsun

asla ben onu cok seviyorum ama keske benim icin bu kadar ileri gitmeseydi babasiyla kavga etmeseydi ben yine onlarla konusmazdim ama boyle olmasaydi
Bak babasina el kaldrmasi fazla olmus ama gonlunu alir ortalik duzelince. Sen durusunu bozma esinin arkasnda ol. Bence esin dogru olani yapmis babasina el kaldirmasi haric. Esin o tavri o an gostermesi gorumcen kayinpederin fln kim bilir daha neler edeceklerdi. Simdi en azndan sana karsi konusurlarken iki kere dusunurler.

Yok kız safız saf valla yani benim yengemle ne derdim olabilir ki...
Sağlıklı hiçbir bireyde olmamalı.
Benim iki görümcem var biri sağlıklı biri sağlıksız:))
Kendi kendine yetebilen, başkalarının mutluluğuyla coşabilen, içinde haset yerine iyilik barındıran ve erkek kardeşin sadece kardeş olduğunu, hayatındaki eksik erkek profili yerine asla konamayacak biri olduğunu bilen her görümce sağlıklıdır:)

Bence biz cok polyannayiz 😂
Bak babasina el kaldrmasi fazla olmus ama gonlunu alir ortalik duzelince. Sen durusunu bozma esinin arkasnda ol. Bence esin dogru olani yapmis babasina el kaldirmasi haric. Esin o tavri o an gostermesi gorumcen kayinpederin fln kim bilir daha neler edeceklerdi. Simdi en azndan sana karsi konusurlarken iki kere dusunurler.
haklisiniz peki sizce bu durumu annemle paylasmali miyim

Ben olsam paylasirdim. Ama karismamasi icin once uyaririm. Cunku bu nisanlimin aile problemi. Annemi asar yani bu konu . En azndan annende bilsin ona gore muamele yapsin bence.

Ben olsam paylasirdim. Ama karismamasi icin once uyaririm. Cunku bu nisanlimin aile problemi. Annemi asar yani bu konu . En azndan annende bilsin ona gore muamele yapsin bence.
annemde bana edilen bu laflari yutacak bir kadin degil iste ondan korkuyorum

Cok fazla detay vermeden anlat sende. Yuzeysel. Boyle boyle konu var diyd

Sağlıklı hiçbir bireyde olmamalı.
Benim iki görümcem var biri sağlıklı biri sağlıksız:))
Kendi kendine yetebilen, başkalarının mutluluğuyla coşabilen, içinde haset yerine iyilik barındıran ve erkek kardeşin sadece kardeş olduğunu, hayatındaki eksik erkek profili yerine asla konamayacak biri olduğunu bilen her görümce sağlıklıdır:)
Aynen katılıyorum...

Back
X