Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındasın, 2 ay önce nikahın kıyılıyor ama 2015 senesinde evleneceksin? çok afedersin ama bu kadar acele nikah kıymanızın anlamı neydi? al işte şimdiden terslikler başlamış, ayrılmanız söz konusu olunca ne olacak biliyorsun değil mi?
hiç bir şeyin tek taraflı olmadığına inanırım.. bir şekilde iki tarafın da karşılıklı konuşup anlaşmaya varması gerek...
kobu sahibi tayin vs yokjen neden nikah yaptin.?
konuya yorumum
bu aileden bi cacik olmaz
Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..
2 ay önce nikah kıyılıyor…Mrb paylascak Kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum Ben bi senedir nisanlyim 2 ay önce nikahim kiyildi .. 2015de dügünüm olucak allahin iznilye .. Benim sorunum bu .. Kaynanmla kayinpederimle hepsiyle cok iyi anlasiyorudum hic bi sorun yoktu taki nisanlimin babasi ailemi arayip agir laflar edene kadar sebebi Benim nisanlimi göyya üzmemis. Ama aksine bizim sorunumuz yoktu sadece aileler pek anlasmiyordu bende Tabi bu duruma cok üzüliyorudum nisanlima anlatim üzüldügümü oda gitmis babasina Demis niye böyle yapiosunuz Ben kaybetmek iStemiyorum sizin yüzünüzden kizi .. Babam onlara Asla kötü söz etmedi bu güne kadar ama o Gün cok kötü tartisdilar kayinbabam arik bu isin Kabak tadi vermeye basladiginda söyledi annemde dedi oglun kizimin pesini biraksin ozaman hersey bitcekti babam sonra nisanlima konustu dedi biz artik ailenle muhatap olmayiz .. Benim düsüncem ne yapicam Ben hatami düsüniyorum saygimdan kusur etmedim hic istenmedigim bi yere nasil gelin gidicem Benuzun oldu biliyorum ama yardim edin daha henüz 19 yasindayim .. Cok mahcup oluyorum aileme karsida ..