• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin ailesi tarafli davraniyor

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Nisanlimin ailesiyle şehir disindaki akrabalarina geldik tatil amaçli ilk kez bu şekilde ailesiyle disari cikiyorum ayni zaman da kardeşinin mezuniyet törenine de onun kiz arkadasiyla da tanistik tabi.2 gün önce KV hic sevmedim vs diyordu.Kizda babasıyla tanistiramayacagini ailesinin izin vermeyeceğini söyleyerek sürekli naza çekip ilgiyi üstüne toplamaya calisiyor boyle söyleyip gece 12 de misafir olduğumuz eve oturmaya geliyor bu nasil tezat anlamadim. Neyse bugün de doğum gunuymus haberim yok ayni evin icindeyiz KV Tatli vs hazirlatmis gelmesine yarim saat kala bana haber veriyor sürpriz doğum günü yapiyor. Ben 4 yildir birlikteyim iki yildir nisanliyim bana hic boyle bisi yapilmadi icerledim ama belli etmedim yardimci oldum herşeye.Kiz mumlari üfledi kpederim bana üzülme sanada yapariz diye laf soktu.kiz da sinsi bi şekilde siritarak bana bakti. İçimde kopan firtinayi anlatamam sadece önemli değil mühim olan birlikte olmak dedim. Hafta sonu denize gideceğiz ilk kez yalniz kalacagiz oraya da sözle gelicekler diyor.Cildirmak uzereyim sizce ne yapmaliyim???

Nisanlimin ailesiyle şehir disindaki akrabalarina geldik tatil amaçli ilk kez bu şekilde ailesiyle disari cikiyorum ayni zaman da kardeşinin mezuniyet törenine de onun kiz arkadasiyla da tanistik tabi.2 gün önce KV hic sevmedim vs diyordu.Kizda babasıyla tanistiramayacagini ailesinin izin vermeyeceğini söyleyerek sürekli naza çekip ilgiyi üstüne toplamaya calisiyor boyle söyleyip gece 12 de misafir olduğumuz eve oturmaya geliyor bu nasil tezat anlamadim. Neyse bugün de doğum gunuymus haberim yok ayni evin icindeyiz KV Tatli vs hazirlatmis gelmesine yarim saat kala bana haber veriyor sürpriz doğum günü yapiyor. Ben 4 yildir birlikteyim iki yildir nisanliyim bana hic boyle bisi yapilmadi icerledim ama belli etmedim yardimci oldum herşeye.Kiz mumlari üfledi kpederim bana üzülme sanada yapariz diye laf soktu.kiz da sinsi bi şekilde siritarak bana bakti. İçimde kopan firtinayi anlatamam sadece önemli değil mühim olan birlikte olmak dedim. Hafta sonu denize gideceğiz ilk kez yalniz kalacagiz oraya da sözle gelicekler diyor.Cildirmak uzereyim sizce ne yapmaliyim???

canım sorun ne anlamadım çıldıracak kadar? nişanlının ailesi ile tatile gitmişsin, sana yaptıkları ters birşey göremedim.. kız babasına daha açamamıştır konuyu ama bir bahane uydurup oturmaya gelmiştir.. d.günü yapmışlar e ne güzel işte.. kv düşünceli kadınmış.. kayınpederin sana iyi niyetle "sana da yaparız" demiş olamaz mı niye laf soktuğunu düşünüyorsun.. denize gittiğinizde o da geliyor sanırım buna da mı bozuldunuz? biraz kıskanmışsınız galiba yeni gelin adayını ama bence aranızı bozmayın sakın insanlarla.. eltiniz olacak o da ilerde belki niye şimdiden soğuk olsun aranız..

Simdi ona d.gunu yaptilar diye kiskandiniz mi biraz acaba. Ayrica sizi sadece o kisinin size olan davranislari ilgilendirir.nisanlinizin ailesine veya kendi ailesindeki babasının gonderip gondermeyecegi vs. Bunlar sizin suanda disinizdaki olaylar karismamaniz gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X