- Konu Sahibi tahtakurusu
-
offf of bu böyle değildi
eğitiyolar heralde bunu
herşeyi yapacaklardı düğünde güçleri vardı şimdi benimki düğün masrafı demeye başladı borç olcak falan
heralde alın eşyaları ödeyin kendiniz diyolar
evet başta dediğim gibi yoğun bi dönemde
ben tanıdığımda hiç bağ bahçe yapmazdı o
biz sevvgili olmadan nişanlanmadan önce
nişanlandık evin bütün işleri bunun üzerine atıldı
eve bi masraf yapılsa kardeşin yarısını sen yarısını verceksin oluyo bağ bahçe masrafları bakım ekim dikim vs. benimkinin cebinden çıkıyo bağ bahçe geliri ortak paylaşılıyo ama
ha şuda var bana karşı aile çok iyi belki bi oyun içindeyimdir bilmiyorum ama hastalık malesef iyileşicek bitecek bi hastalıkta değil öldürmeyen süründüren bi hastalık gündüz anne bakıyor gece nişanlım bu arada gündüz çalışıyor nişanlım
full time yani bi hayatı var
ben anlayışsız değilim ama hastalık hepimiz için bende ailemi yuvamı mutfağımı yatağımı bileyim istiyorum babası hastaymış gerekirse onlarda yatar kalkarmışız pekiii aynı hastalıkla karnından beslenerek 15-20 yıl yaşayan hastalar var o zaman onlardamı yaşicaz sürekli çoluk çocuk bizim bize ait bi düzenimiz olmayacakmı
kızlar fedakarlık neye ve kime göre benim ailem şehir dışında nişanlandık 7 ay oldu bir kere gitmedi oraya
mahcup oluyorum bende aileme karşı
bana lütfen fikir verin....nişanlımın ailesi düğünümüzü vs. eşyalardan bir süs eşyası bile almadı. nişan hediyesi vs. hiç hiç. örf adet geleneğe gelince sürekli benim hakkıma nişanlıma vaaz veriyorlar. kendi evlerini yeniliyorlar. nişanlımın ise bir maaşıyla herşeyi üstlenmiş . üstüne üstlük nişanlım ailemin zar zor aldığı şeyleri küçümsüyor. bende artık patladım. madem siz birşey yapmıyorsunuz nasıl bizden bekliyorsunuz. nişanlım kendine gelince herşeyi biz yapalım ailelerimiz zor durumda kalmasın diyor, benim aileme gelince ne yaptıki diyor. ailem şimdiden 15 bin tl harcadı halbuki . kendi ailesi 0 . beni ısrar üzerine evlerine çağırdılar bende zannettim bana hediye felan alcaklar ,kadın gitti kendine eşya baktı. resmen sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?