Teşekkür ederim yorumun için. Doğru soylüyosun. Değiştirmeyi düşünmüyorum zaten öle bi amacım yok da. Görüşülcek insanlar değil. Görüşmeyince de iyice üstüme geliyolar. Napmam lazım. Anneme anlatamıyorum. Çok üzülüyo. Kimseye danışamıyorum. Nişanlımı da seviyorum. Çok yanlz durumdayım. Nişanlım ailesini biliyor zaten arada bir sinirleniyo onlara ama bana hiç kötülemez onları. Ara gönüllerini al der çocuklaşıyolar yaşlanınca der. Ama görgü yok dediğin gbi.
ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen canım
olay bu kadar basit sen sanırım pek dişini göstermemişsin onlara seni sessiz sakin biri olarak tanımışlar
valla onun evi varsa seninde varmış anladıgım kadarıyla ne ezdiriyosun kendini kaldı ki senin de arkanda ailen var
sanırım sen baya sıkıntı çekeceksin bu aileden
yapacağın tek şey ar ailende sende elini ayağınızı çekip fazla samimi olmayacaksınız
nişanlını karşına alıp adam akıllı konuşup rahatsız olduklarını söyleyeceksin
Annem babam hiç hazetmiyolar zaten babam kayınpederi hiç aramaz. Ben sakin bi insanım evet onların karşısına geçip onların seviyesine düşmüyorum. Dişimi göstermemin başka ne yolu olabilir sizce. Yani benim üstüme bukadar gelmelerini nası engelleyebilirim.
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla 3 buçuk yılın ardından nişanlandık. 1 yıllık nişanlıyım. Yakın zamanda da düğünüm var. Birbirmzi hala çok severiz. Birbirmize İlgimiz her gecen artarak devam etti bugüne kadar. Ancak ailesi beni çıldırtıyor. Nişanlanma aşamam büyük olay zaten. Nişanlımın güzel bi işi mesleği var zaten üniversiteden tanştk. Benim bölümüm farklı. Kpss ye hazırlanmadım. Bi tanıdığımız vasıtasıyla kurumssl bi firmada işe başladım. Fakat maaşım çok yüksek deil. Ama herkesin çalinak isteyeceği biyerde çalışıyorm. Bunu neden söylüyorum çünkü nişanlımın ailesi oğlunun aldığı maaşı konuşuyo sürekli. Özellikle annesi oğlumun dolgun maaşı var işte şöyle malımız var şöyle evimiz var. Görümcem var bitane o da biyerde çalışıyor bigün bizdeylen anneme diyoki kayınvalidem çalışsınlar koca parası yemesinler. Annem şok oldu. Geçen günde nişanlımın babası ben emekliyim şu kadar maaş alıyorm sen üni mezunusun şukadar alıyosn diyor. Babası çok beter bi adam. İlk bize tanşmaya geldiler diyoki feysin annesi çağırmş biz de geldik. Düğün yapcak durumumuz yok. Evin ihtiyaçlarını hep nîşanlım karşılıyor. Hiç bişeyle ilgilenmez. Ama hep ona danışılacak. Onun dediği olacak. 2-3 haftada bir arıyorum. Yook böyle oolmaz diyor. Telefonda azarlıyo beni sürekli. Siz ne bilirsiniz ben bilirim herşeyi sürekli böyle. Gelinlik aldık haftasonu aradı babası diyoki gelinliğe ayakkabı da dahil mi diye soruyor. Fiyatı çok gelmiş galiba. İçine oturdu. Bende düz beyaz ayakkabı alcam zaten dedim. Gökleremi değcen diyor. Başka zamanda sen benm kızımdın söylesin iyisin hoşsun. YaLan. Annesi hele hiç ilgilenmiyor bişeyimizle. Kıskanıyolar ben istediğimi alınca.
Nişanlımın evi var oraya geçcez kiracı çıkınca. Gittik baktık lüks dedikleri ev normal bir ev. Ben sanki muhtacım.Buarada bana da annemden bi ev kalıyor. Biliyolarda bunu.Annesi diyorki dün oğlumun eli hiç sıkı değil çok para harcıyor feys de öyle diyor. Evlenince sîzden para alcam diyor. Nişanlımın amcası da bardı dediki kiramı alcan ne istiyosun çocuklardan söyle diyor. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda. Ne desem anlamazlar çünkü. O yüzden resmi duruyorm içimden gelmiyor. Aramak da gelmiyor. Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.
Çok kez ayrılmaya kalktım. Kendi ailemde biliyor. Ama nişanlım ikna etti. Sevdiğim için Ayrılanıyorum da duramıyorum da. Evlrndikten sonra değişir mi diyede kafamda sorular var.
[ arada kendisi, eklendiğinden beri kendi cebinden öduyordur! QUOTE=feys;29903592]Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum. Benim de geleceğimle ilgili büyük endişelerim var. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nişanlımla 3 buçuk yılın ardından nişanlandık. 1 yıllık nişanlıyım. Yakın zamanda da düğünüm var. Birbirmzi hala çok severiz. Birbirmize İlgimiz her gecen artarak devam etti bugüne kadar. Ancak ailesi beni çıldırtıyor. Nişanlanma aşamam büyük olay zaten. Nişanlımın güzel bi işi mesleği var zaten üniversiteden tanştk. Benim bölümüm farklı. Kpss ye hazırlanmadım. Bi tanıdığımız vasıtasıyla kurumssl bi firmada işe başladım. Fakat maaşım çok yüksek deil. Ama herkesin çalinak isteyeceği biyerde çalışıyorm. Bunu neden söylüyorum çünkü nişanlımın ailesi oğlunun aldığı maaşı konuşuyo sürekli. Özellikle annesi oğlumun dolgun maaşı var işte şöyle malımız var şöyle evimiz var. Görümcem var bitane o da biyerde çalışıyor bigün bizdeylen anneme diyoki kayınvalidem çalışsınlar koca parası yemesinler. Annem şok oldu. Geçen günde nişanlımın babası ben emekliyim şu kadar maaş alıyorm sen üni mezunusun şukadar alıyosn diyor. Babası çok beter bi adam. İlk bize tanşmaya geldiler diyoki feysin annesi çağırmş biz de geldik. Düğün yapcak durumumuz yok. Evin ihtiyaçlarını hep nîşanlım karşılıyor. Hiç bişeyle ilgilenmez. Ama hep ona danışılacak. Onun dediği olacak. 2-3 haftada bir arıyorum. Yook böyle oolmaz diyor. Telefonda azarlıyo beni sürekli. Siz ne bilirsiniz ben bilirim herşeyi sürekli böyle. Gelinlik aldık haftasonu aradı babası diyoki gelinliğe ayakkabı da dahil mi diye soruyor. Fiyatı çok gelmiş galiba. İçine oturdu. Bende düz beyaz ayakkabı alcam zaten dedim. Gökleremi değcen diyor. Başka zamanda sen benm kızımdın söylesin iyisin hoşsun. YaLan. Annesi hele hiç ilgilenmiyor bişeyimizle. Kıskanıyolar ben istediğimi alınca.
Nişanlımın evi var oraya geçcez kiracı çıkınca. Gittik baktık lüks dedikleri ev normal bir ev. Ben sanki muhtacım.Buarada bana da annemden bi ev kalıyor. Biliyolarda bunu.Annesi diyorki dün oğlumun eli hiç sıkı değil çok para harcıyor feys de öyle diyor. Evlenince sîzden para alcam diyor. Nişanlımın amcası da bardı dediki kiramı alcan ne istiyosun çocuklardan söyle diyor. Ben ağzımı açıp muhatap olmuyorm hiç ne annesiyle ne babasıyla bu konularda. Ne desem anlamazlar çünkü. O yüzden resmi duruyorm içimden gelmiyor. Aramak da gelmiyor. Bu sefer kötü gelin olurum nişanlımı üzerler diye hiç yüzlerine durmuyorum. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.. Ne yapmam lazım kızlar yol gösterin ben böyle ezilmek üzülmek istemiyorum hayatım boyunca. Cahiller diyorum kafama takmaym diyorum insan takıyor illaki. Benim sonum nolcak.
evlendikten sonra ince ince kocanı işleyerek, gerçek yüzlerini güzelce gösterip onları tufaya getirerek bu tiplerden uzaycaksın, hiiç canını sıkma canım, fevride olma, antipatık görünme, ben ilk zaman yaşadıklarımı isyan şeklinde anlattım, ama erkekler kendi ailesi olunca gurur yaparak seni sindirmeye çalışabiliyo psikolojik olarak, sakince , kocana sarıla sarıla uzaklaşabilirsin, ya onlar ya bene kadar sakın götürme işi, sabırla adiyos amigos
Bende o kadar çok dertliydimki bu konudan. Yaşadıklarımı anlatıp ne kendimi germek nede senin morelini bozmak istemem. Dügün arifesindesin morele çokça ihtiyacın var. En baştan tavrını koy. Ezdirme kendini. 6 senelik evliyim. Kayınvalidemi hiçççç aramam özel günler dahil. Numarasını bile unuttum inan. Onlar eşimle konuşurlar bana selam filan söyler 3-4 ayda bir evine gider en fazla 2 gün kalır dönerim evime. (Şehir dışında evi) ilişkimiz ikinci katip seviyesi yani :) Ama ben çok memnunum bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?