nişanlımın ailesi

iyi hadi. gözünaydın.
Insallah bakalim hafta sonundan sonra karar degistiripte illa sizde kalacam demezse o surecte ne zaman bize gelse evin duzeniyle ilgili fikirler atip durdu ortaya evimin duzenine karisti kaynim geldi alakasiz bi yerde muhabbeti anne babaya bakmaya getirdi yok sevaptir bilmem ne ama annesine evlenip sendem kurtulcam diyen adam nedense bana bu akillari verdi

Insallah bakalim hafta sonundan sonra karar degistiripte illa sizde kalacam demezse o surecte ne zaman bize gelse evin duzeniyle ilgili fikirler atip durdu ortaya evimin duzenine karisti kaynim geldi alakasiz bi yerde muhabbeti anne babaya bakmaya getirdi yok sevaptir bilmem ne ama annesine evlenip sendem kurtulcam diyen adam nedense bana bu akillari verdi
ona sen bak, sevapları da sen kazan deseydin :)

ona sen bak, sevapları da sen kazan deseydin :)
Dedimki cocuk yaparken buyuturken ilerde bana baksin diye yapmiyoruz bunlari sen bakarsin bakanada zorla bana bakma denmez benim dusuncem bu dedim offf daha neler neler varsa ama esime gore Ben kotuyum bana yapilan haksizliklarida hep savunur oysaki dusunse bana degil kendine yapiliyo baslari dara sikisinca hep benim esim Ama biz bes kurus parasiz kalip ekmek alamadigimiz gunlerde benim ailem disinda kimse kapimizi calmadi

Dedimki cocuk yaparken buyuturken ilerde bana baksin diye yapmiyoruz bunlari sen bakarsin bakanada zorla bana bakma denmez benim dusuncem bu dedim offf daha neler neler varsa ama esime gore Ben kotuyum bana yapilan haksizliklarida hep savunur oysaki dusunse bana degil kendine yapiliyo baslari dara sikisinca hep benim esim Ama biz bes kurus parasiz kalip ekmek alamadigimiz gunlerde benim ailem disinda kimse kapimizi calmadi
hep öyle olur zaten. en çok ezilen saf olur, unutur.

meraba arkadaşlar
nişanlıyım ve nişanlımın annesi çok farklı birkadın sözde beni seviyor ama sürekli laf sokuyor
nişanlım başka şehirde iş için
buraya geldiğinde ilk beni görmesi bile artık sorun oluyo
nişanlımla nezaman güzel vakit geçirsek biryere gitsek arkasından huzursuzluk çıkıyo telefon geliyo bişeyler söylüyo nişanlım bana belli etmemeye çalışıyo
yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz fakat çok huzursuz olucağımı düşünüyorum sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyo düğünde gelin gibi olucağını söylüyo altınları alıcağını söylüyo bir dönüyo düğün yapmıycağını söylüyo herşey onun isteklerine göre olucak beni çok bunaltıyo düğünümü bile rezil ediceğini düşnüyorum zaten bana hiçbirşey yapmıycak bunuda biliyorum daha birçok söz laf nişanlımıda çok seviyorum ayrılmayı düşünüyorum acı çekiceğimi biliyorum bunları nişanlıma söyleyip sık boğaz etek istemiyorum lütfen yardımmmm ne yapabilirim en doğrusu bu ilişkiyi bitirmekmi olur

kv den çok farklı değil

kvlerin %99 u böyle

susma

gelin gibi olacağım deyince aa ben gelin olacağım sanmıştım siz mi olacaksınız o zaman size de ayrı düğün yapalım ben çifte düğün sevmem de mesela

altınları alacağını nasıl söylüyor

vermem de kısaca

tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz de

beklentiniz olmazsa huzursuz edemez sizi

mesela hiçbir şey yapmayacağını biliyorum diyorsunuz

zaten bir şey yapması gerekmiyor

burada çoğu konuya yazıyoruz bunu bunu kabul edin ve yola öyle çıkın

umursamayın ama laf soktuğunda ya da abes laflar ettiğinde de cici kız olmayın gerekirse kötü gelin olun ama net olun

istemiyorsanız istemiyorsunuz bunu söyleyin

nişanlınız yanınızda yokken görüşmeyin konuşmayın

Back
X