canım inan ben de seninle aynı durumdayım :) çok sıcakkanlı biri değilim kayınvalidem de aynı benim gibi çekingen ve biraz soğuk ama kötü biri değil kesinlikle. yalnız kaldığımızda çoğunlukla havadan sudan konuştuktan sonra susuyoruzbüyük oğlu eşinden ayrılmış ama o geliniyle oldukça iyiymiş acaba sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bana o yüzden mi soğuk diye düşünüyorum:26: aramız kötü değil ama hiç yakın da değiliz ben de arkadaşlarımın kayınvalidesiyle ilişkilerini görünce imreniyorum. kötü olmasındansa böyle olmasına seviniyorum artık ben de
haklısın canım,, bana kalsa bende kendımı yeterli görüyorum ama nişanlımın etrafındakı kadınlar öyle kayınvalıdelerıyle samımı ki.. benım annem melek gbı sen nedn böyle soguksun dıyo( artık kendımı aşacak şekılde müthış bı zorlamaya sokup kaynanama karşı değişecegm yapacak bişey yok (((
herkesin annesi kendine melektir ama önemli olan sana nasıl olduğu. o sana nasıl davranıyo çok içten, sıcak mı? benim ki öyle değil o yüzden ben de sıcak davranamıyorum. küçüğüz diye hep biz hoş görünmeye çalışıyoruz ama bence önce onların candan davranması gerek ki çekinmeden karşılık verelim.
nasıl sempatik olurum konusunda sana yardımcı olamayacağım canım çünkü ben de hiç sempatik değilim
benım kayınvalıdem gaayet canayakın ama ben cok soğuk bır yapıdayım.. allah ıcın kendı kızından ayırmıyor ama nısanlıma benım davranıslarım yetersız gelıyormuş,, haklıda çekıngen olmayı bende sevmıyorum ama huy işte(((
Bu konuda herkes nişanlım dahil çok başarılı olduğumu düşünür, öyleki babasıyla bile mesafeli olan nişanlımdan daha iyi anlaşırım kayınpederimle , benim kayınvalidem çok sessiz sakindir konuşmayı sever ama türk profilindeki kaynanalar gibi değildir o yüzden ben onu çok sever sayarım, gelelim nasıl iletişim kurduguma :))
Ben bunun biraz yapıyla alakalı olduğunu söyleyebilirim ben hiçbizaman sert mizaçlı biri olmadım etrafımda hep güleryüzlü sempatik scakkanlı konuşkan biri olarak bilinirim o yüzden nişanlımın ailesiylede tanışırken ne kadar heycanlı olursam olayım hep kendim gibi oldum böyle etraflarında koşuşturan konuşkan bıcır bıcır daima gülen bir gelinleri oldugunu bilsinler istedim :) Çünkü ben istesemde yapamam yani yapım böyle :) ama kendim kazandım başlarda sessiz olan kayınvalidem artık aradıgımda daha heycanlı konuşuyor kayınpederimle zaten baba kız gibiyiz e tabiki nişanlım bu durumdan oldukça memnun , kendini kasmadan rahat ol kendin ol yapın öyleyse değiştiremezsin böyle yapmaya çalışırken yapmacık olursun ama içinden geldigi gibi davran yeter :)
Rica ederim ne demek yardma ihtiyacın oldugunda söylemen yeterlicanım bnm teşekkür ederım, yazan ellerıne sağlık.. :)) önerılerını gercekten dıkkate aldım, yapmacık olacağını düşünmüyorum bende senın gbı cıvıl cıvıl karakterlı ınsanları severım ve öylede olmak ısterım.. ee bunun içinde önerılere ve bıraz gayrete ıhtıyacım var... önerılerının devamını beklerım cnm :)))
nişanlımın annesi gayet iyi nıyetli temız bır kadın,, benımde hıcbır saygısızlıgım yok.. nişanlımda benı aılesıne karsı kesınlıkle ezdırmez aılesıne ve bana son derece sorumlu bır ınsandır.. bugünlerde benı kırmadan aılesıne karşı hıc candan olmadıgımı söyledi. ve ben çekıngen, ıcıne kapanık bır kızımdır.. lütfen kayınvalıdesıyle hoşsohbetlı olan bayanlar bana sonuna kadar bı akl verın.. cok cok cok üzgünüm(( nişanlımın kız kardeşi oldukca güzel kayınvalıdesıyle içli dışlı yapıcı bır kadın.. ona cok özenıyorum ama ondan bıle fikir alacak yapım yok :SS kısacası bana sempatıklığı, cok candan olmayı öğretin :) emınım kı butun tatlı kızlar böyle çıtı pıtı eğlenceli ve candan ( lütfen kızlar bekliyorum (((
Tatlım kesinlikle öncelikle kendin olmalısın yani içinden gelmiyorsa boynuna da atlayamazsın ya içinden geldiği gibi davranmalısın:)
Ama için sana susmanı sölememeli güleryüzlü olmanı öneririm onun dışında onlara dair birşeyleri merak et ilgilen sor ziyaret et oda sende açılırsınız zaten zamanla vs . Haftasonu için onlarla bruncha gitmeyi teklif edebilirsin mesela braz nişanlından da destek istemeyi ihmal etme.. Ayrıca bence çok şirinsin şunu yazman bile aslında içine kapanık olmadığını belli ediyor farkındasın durma harekete geç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?