Nişan nişanlımın ailesine nasıl sempatik olurum, sempatik konuşkan kızlar lütfen yardım :((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
nişanlımın annesi gayet iyi nıyetli temız bır kadın,, benımde hıcbır saygısızlıgım yok.. nişanlımda benı aılesıne karsı kesınlıkle ezdırmez aılesıne ve bana son derece sorumlu bır ınsandır.. bugünlerde benı kırmadan aılesıne karşı hıc candan olmadıgımı söyledi. ve ben çekıngen, ıcıne kapanık bır kızımdır.. lütfen kayınvalıdesıyle hoşsohbetlı olan bayanlar bana sonuna kadar bı akl verın.. cok cok cok üzgünüm (( nişanlımın kız kardeşi oldukca güzel kayınvalıdesıyle içli dışlı yapıcı bır kadın.. ona cok özenıyorum ama ondan bıle fikir alacak yapım yok :SS kısacası bana sempatıklığı, cok candan olmayı öğretin :) emınım kı butun tatlı kızlar böyle çıtı pıtı eğlenceli ve candan ( lütfen kızlar bekliyorum (((

canım inan ben de seninle aynı durumdayım :) çok sıcakkanlı biri değilim kayınvalidem de aynı benim gibi çekingen ve biraz soğuk ama kötü biri değil kesinlikle. yalnız kaldığımızda çoğunlukla havadan sudan konuştuktan sonra susuyoruz büyük oğlu eşinden ayrılmış ama o geliniyle oldukça iyiymiş acaba sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bana o yüzden mi soğuk diye düşünüyorum:26: aramız kötü değil ama hiç yakın da değiliz ben de arkadaşlarımın kayınvalidesiyle ilişkilerini görünce imreniyorum. kötü olmasındansa böyle olmasına seviniyorum artık ben de

haklısın canım,, bana kalsa bende kendımı yeterli görüyorum ama nişanlımın etrafındakı kadınlar öyle kayınvalıdelerıyle samımı ki.. benım annem melek gbı sen nedn böyle soguksun dıyo ( artık kendımı aşacak şekılde müthış bı zorlamaya sokup kaynanama karşı değişecegm yapacak bişey yok (((

herkesin annesi kendine melektir ama önemli olan sana nasıl olduğu. o sana nasıl davranıyo çok içten, sıcak mı? benim ki öyle değil o yüzden ben de sıcak davranamıyorum. küçüğüz diye hep biz hoş görünmeye çalışıyoruz ama bence önce onların candan davranması gerek ki çekinmeden karşılık verelim.
nasıl sempatik olurum konusunda sana yardımcı olamayacağım canım çünkü ben de hiç sempatik değilim

benım kayınvalıdem gaayet canayakın ama ben cok soğuk bır yapıdayım.. allah ıcın kendı kızından ayırmıyor ama nısanlıma benım davranıslarım yetersız gelıyormuş,, haklıda çekıngen olmayı bende sevmıyorum ama huy işte (((

sempatiklik öğrenilebilcek birşey değildir
evlenince her an sempatik olunmuyor maalesef
yoksa fedakarlıklar seni bekler
kendin olduğun an sorunlar başlar neysen öyle davran

en kısa sürede aşarsın inşallah bu sorununu canım :)

Bu konuda herkes nişanlım dahil çok başarılı olduğumu düşünür, öyleki babasıyla bile mesafeli olan nişanlımdan daha iyi anlaşırım kayınpederimle , benim kayınvalidem çok sessiz sakindir konuşmayı sever ama türk profilindeki kaynanalar gibi değildir o yüzden ben onu çok sever sayarım, gelelim nasıl iletişim kurduguma :))
Ben bunun biraz yapıyla alakalı olduğunu söyleyebilirim ben hiçbizaman sert mizaçlı biri olmadım etrafımda hep güleryüzlü sempatik scakkanlı konuşkan biri olarak bilinirim o yüzden nişanlımın ailesiylede tanışırken ne kadar heycanlı olursam olayım hep kendim gibi oldum böyle etraflarında koşuşturan konuşkan bıcır bıcır daima gülen bir gelinleri oldugunu bilsinler istedim :) Çünkü ben istesemde yapamam yani yapım böyle :) ama kendim kazandım başlarda sessiz olan kayınvalidem artık aradıgımda daha heycanlı konuşuyor kayınpederimle zaten baba kız gibiyiz e tabiki nişanlım bu durumdan oldukça memnun , kendini kasmadan rahat ol kendin ol yapın öyleyse değiştiremezsin böyle yapmaya çalışırken yapmacık olursun ama içinden geldigi gibi davran yeter :)

Ah ah kızlar bu söylediklerinizin hepsi düğünden sonra fos çıkıyo kayınvalidelerinize mesafeli olun derim ben düğünden sonra kayınvalidelerdeki değişimler sizi şok edebilir

bsweeerrr nasılsan ole dawran emn ol bu hc yakın sıcak değilsin laflarıda kaynananın lafıdır hiç bi kayınvalıde senın kndını degştrmene değmezz belkı suan sana melek gbı grunuolardır ama bı kaç ay sonraaa bu yakın dawrandıklarna ne malmısım dııceksın kendın gıbı ol...

bende arkadaşlara katılıyorum kendin ol. illa ki sıcak davranacaksın diye bişey yok saygılı ol, kaba olma yeter. sonra ileride pişman olursun. nişanlılık dönemi biraz farklı oluyor. allaha şükür benim kayınvalidem aynı, değişme yok ama görümcemin gerçek yüzünü düğün hazırlıkları ve sonrasında gördüm. ve abla yerine koymuştum düşün artık. o yüzden hiç kasma derim ben.

bende ilk başlarda böyle düşünmüştüm nasıl sevdire bilirim diye. ama her şeyi akışına bıraktım.her zaman gülen çevresindekileri de bunu yansıtan biriyim. kayınvalidemle önceleri telefonda 5 dakika bile konuşamayan ben şimdilerde neredeyse yarım saat konuşuyorum. ve önceleri bana kızım demezdi ama şimdi kızımda diyo çocuğum da diyo beni tanımayıp soran akrabalarına cıvıl cıvıl yüzü gülüyor hep sürekli diyormuş kayınpederimde Allah'tan çok iyi oda hep kızım der diyalog kurmaya çalış ara hatırını sor konuşun sürekli.

canım bnm teşekkür ederım, yazan ellerıne sağlık.. :)) önerılerını gercekten dıkkate aldım, yapmacık olacağını düşünmüyorum bende senın gbı cıvıl cıvıl karakterlı ınsanları severım ve öylede olmak ısterım.. ee bunun içinde önerılere ve bıraz gayrete ıhtıyacım var... önerılerının devamını beklerım cnm :)))

Rica ederim ne demek yardma ihtiyacın oldugunda söylemen yeterli

Bu içten gelen birşeydir zorlamayla olmaz ki.
Bence bırak sempatik olmayı da kendin gibi davranmaya devam et canım

Merhaba canm öncelikle yüzünü hç asma bu bi kusur değil ki...

Genel anlamda yapı meselesi canım.Ben ilk konuştuğum günden beri annem bildim hiç annemden ayırmadım.Tabi annem gibi olamaz ama o o kadar içten ki bende böyle olmaktan alıkoyamıyorm kendimi ki yapı olarak çok kanuşkan biriyimdir.bi yolculuk esnasında yanımda 50 60 yaşında teyzeciklerm olsun yolculuk boyunca muhabbet ederim.Benmki de biraz fazla belki ama sevyrm bu durumu =)) Sende içten ol kendin ol içinden geldiği gibi davran yani arada ara hal hatır sor çok konuşkan değilsen zorla olması da beklenemez kii

saygılar cnm

Tatlım kesinlikle öncelikle kendin olmalısın yani içinden gelmiyorsa boynuna da atlayamazsın ya içinden geldiği gibi davranmalısın:)
Ama için sana susmanı sölememeli güleryüzlü olmanı öneririm onun dışında onlara dair birşeyleri merak et ilgilen sor ziyaret et oda sende açılırsınız zaten zamanla vs . Haftasonu için onlarla bruncha gitmeyi teklif edebilirsin mesela braz nişanlından da destek istemeyi ihmal etme.. Ayrıca bence çok şirinsin şunu yazman bile aslında içine kapanık olmadığını belli ediyor farkındasın durma harekete geç :)

Ne demiş büyük usta; ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol..Yapmacık sempatikliğe hiç gerek yok. nereye kadar rol yapabilirsin ki? nasılsan seni öyle kabul etsinler. Saygıda kusur etmediğin,iyi niyetli olduğun sürece kimseye sempatik görünmek zorunda değilsin. nişanlın biraz işgüzarlık yapmış. Ben de öyle annecim annecim yapamam mesela. kayınvalidem bana kendisi dedi,aramıyosun falan diye. daha ilk başta dedim kusura bakmayın size kasti bi durum değil benim yapım böyle zamanla anlaşırız dedim ve gerçekten şu an kötü niyetli olmadığımı anladı beni çok seviyo ve böyle kabulleniyo. baştan tavrını koy. kimse değişemez,yaptığın rolden öteye geçmez ve ömür boyu rol yapamazsın. sen sadece saygılı ve içten ol. bugün sempatik değil diyen yarın şöyle değil nöyle değil der bunun önünü alamazsın ödün verme.nişanlını da uyar bu konuda.

Canım bende yaklaşık 1 ay önce sevgilimin ailesiyle tanıştım.Aynen senin gibi tereddütlerim oldu nasıl davranmalıyım ? nasıl kendimi sevdiririm? vb.. Sonra düşündüm ve kendim olmaya karar verdim.Bende senin gibi içine kapanığımdır çok konuşmam.Gittim gayet normal davrandım asla kendimi kasmadım tabi ister istemez bi çekingenlik oluyo.Herkes sevgilimi tebrik etmiş aferin sana mükemmel bi kız bulmuşsun diye.Bütün akrabalarıyla tanışmıştım.Yani diyeceğim o ki sıcak bi tebessüm herşeyden daha önemli bence.Gülümse ve kendin ol yeterli

fikirlerin için çok çok teşekkür ederim canım :)) harekete geçtim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…