Nısanlımın ailesinin ilgisizliği

palyac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2025
12
1
1
28
Nışanlımla ailesi yuzunden ayrıldık, nişanlimin ailesi bulundugum sehirde yasiyor benim. ailem farklı bir sehirde, nişanlimin ailesi cok ilgisiz ve uzak davraniyorlar, icine kapanıklar, sosyal iliskileri yok, kimseyle gorusmuyorlar, ailesi dugun hazirliklari konusundada ilgisiz davraniyordu, ailem her seyle ilgiliydi, maddi olarak yardim ediyorlardi bazen ama manevi olarak yoklardi, benim telefon numaram bile ekli degildi annesinin telinde, nişan doneminde memleketimize geldiklerinde cok ilgili davrandik her seye ragmen misafirperver davrandi ailem, ama onlar nişan sonrasi ailemi hic aramadi, cenazemiz oldu ona ragmen aramadilar, ben nişanlima neden aramiyorlar diye sordugumda aramak istemediler dedi ve bana her seyi kontrol etme dedi, bende daha sonrasinda ayrilmak zorunda kaldim cok uzuluyorum ama nişanlimda benim. yanimda olmadi ve ayrilmayi hemen kabul. etti , sizce ailesiyle aramda hicbir sorun gecmemesine ragmen bu iliskiyi bu hale getirmelerinin nedeni nedir?

Aile çok önemli aile iyise çocukta o kadar iyi oluyo evleneceğin zaman ilk ailesine bakacaksın zaten

Zaten evlensen de hep bir soğukluk olacaktı zamanla size de yansıyacaktı o yüzden kendi öz saygının farkıma varmışsın tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…