Nişanlımın Aldattığımı Öğrenmesinden Korkuyorum :(

Uğraşıp bi de uzun uzun yazmış,gizli kk fanı olduğunu düşünüyorum bu trollemeye çalışanların

Ama bende de çok hatalar var.Hakettiğimi düşünüyorum bu tokadı.Hem ben onu hala çok seviyorum.
Hiç bir insan dayağı hakemez niye bu kadar düşürüyorsunuz kendinizi. Siz öyle yapınca çok mu seviliyorsunuz sanki senin ağzının ayarı yok onunda adamlığının. Cidden azıcık akıl lütfen kullanın onu bir zahmet sevgi aşk la olmaz bu işler.

Biraz inandırıcı yazsaydin keşke. Yaşın kaç senin.. az film izle canim... fake seni

Ne diyeceğiz testislerine az tekme atmışsın bir de adamı boynuzlayayim mi dedin. Seni döven adamı miden kaldıracak mi azıcık akıllı olun ya.
Sevgilisiyle kavga etti diye gidip akşamı başkasıyla yatmayı midesi kabul ediyorsa, döven adamı niye midesi kabul etmesin.

Kafamda deli sorular

Bu sitedeki kadınları ve etrafındaki kadınları aptal sanmayı bırakarak işe başlayabilirsin yoksa çok üzülürsün bu hikayelere konu ettiğin salak kadınlar sana pubucunu öyle bir ters giydiri ki soluğu ananın dizinde alırsın

Bence ilk nişanlınla evlen digeri tek gecelikle nisan tak .Ikisiyle kotu oldugun gun seni ilk teselli edenle imam nikahi kıy.Nolcak ki ala ala senin hayaller okey benim ki mi çok uçuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…