- 1 Mayıs 2018
- 42
- 45
- 3
- Konu Sahibi sosyopat124
-
Ama bende de çok hatalar var.Hakettiğimi düşünüyorum bu tokadı.Hem ben onu hala çok seviyorum.Ne diyeceğiz testislerine az tekme atmışsın bir de adamı boynuzlayayim mi dedin. Seni döven adamı miden kaldıracak mi azıcık akıllı olun ya.
Ne görüntüsünden bahsediyorsunuz hanfendi ?
Aynen ye ic yat.buralarda takilinca kendimden sogudmAksiyonsuzluktan ölücem ben
Hiç bir insan dayağı hakemez niye bu kadar düşürüyorsunuz kendinizi. Siz öyle yapınca çok mu seviliyorsunuz sanki senin ağzının ayarı yok onunda adamlığının. Cidden azıcık akıl lütfen kullanın onu bir zahmet sevgi aşk la olmaz bu işler.Ama bende de çok hatalar var.Hakettiğimi düşünüyorum bu tokadı.Hem ben onu hala çok seviyorum.
koskoca metreslik müessesinide erkeklere kaptırdıkUniseks bir meslek olarak goruyor zaar
Sevgilisiyle kavga etti diye gidip akşamı başkasıyla yatmayı midesi kabul ediyorsa, döven adamı niye midesi kabul etmesin.Ne diyeceğiz testislerine az tekme atmışsın bir de adamı boynuzlayayim mi dedin. Seni döven adamı miden kaldıracak mi azıcık akıllı olun ya.
Yeni nesil Hayat adamlarikoskoca metreslik müessesinide erkeklere kaptırdık
koskoca metreslik müessesinide erkeklere kaptırdık
Ben de okuyorum ciddi bi tavsiye verecek diyeBence ilk nişanlınla evlen digeri tek gecelikle nisan tak .Ikisiyle kotu oldugun gun seni ilk teselli edenle imam nikahi kıy.Nolcak ki ala ala senin hayaller okey benim ki mi çok uçuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?