- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi sosyopat124
-
Bi tekmeyle kısır olacak değil ya.Valla acik soyliyim testislerine tekme attigim bir adamla evlenmezdim ben olsam..risk almam yani niye alayim..yada evlenir diger adami metresim yapardim..evet mantikli olan bu..
Cokkk mantikli cok
Kafaya darbe aldigin icin evlenmek istemen.normal.Hayır ben onu hala seviyorum,onunla evlenmek yuva kurmak istiyorum.
Sanki kesip çöpe attım.Bi tekmeyle bi şey olmaz.Adamı telef etmişsin eee metresi de istemem diyorsun.
Attigin tekmenin gucune bagli..mesela ucan tekme var testislerden irak bi vurdummu oyyyy...Bi tekmeyle kısır olacak değil ya.
Olsun %50 şansın var.Sanki kesip çöpe attım.Bi tekmeyle bi şey olmaz.
Gerekirse doktor doktor gezip iyileşmesini sağlarız.Attigin tekmenin gucune bagli..mesela ucan tekme var testislerden irak bi vurdummu oyyyy...
Kisir olurmu bilmem de artik ise yararmi bilemedim..
Ben diğer adamı istemiyorum nişanlımı istiyorum.Bi anlık hataydı işte.Ay ne guzel
Bence nisanlinizla evlenip oteki adamin da sevgilisi olun. Harika bir hikaye harika bir hayat. Misler gibi. Okudum piril piril oldum yeminle
Ciks o is yaş..eee zaten iyilesmisi var al onu bitsin gitsin ne uzatiyon.?Gerekirse doktor doktor gezip iyileşmesini sağlarız.
him bende ben yanlış anladım sandım.ilk defa duyuyorum böyle birşeyi..Erkekten metres oluyormuydu? Ayyy Allahım o kadar uzağım ki gönül işlerine bunu bile bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?