- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi sosyopat124
-
Iyi de ilkine çok manyak tekme atmadın mi gitti adamın testisler ..Bence ilkini boşver artık ikinciye odaklan ama bizim toplum metreslere kiralık ev vermiyor nikah kıy onunla.Ben de okuyorum ciddi bi tavsiye verecek diye
Sizi engelliyorum.Iyi de ilkine çok manyak tekme atmadın mi gitti adamın testisler ..Bence ilkini boşver artık ikinciye odaklan ama bizim toplum metreslere kiralık ev vermiyor nikah kıy onunla.
İmla hatalarına bu kadar takılmayın ya.Birbirimize çok aşıktık biz sevgilimizle.
Ya hacım diğer kısımları boşver de "sevgilimizle" derken? Üçlü mü takılıyordunuz? Bu metres Hayri ikinizin ortak sevgilisi miydi öncesinde?
Ama bunu hak edecek naptim coohh ayıpSizi engelliyorum.Gelgidelimm
Sizi engelliyorum.Gelgidelimm
İmla hatalarına bu kadar takılmayın ya.
Evet yeni üyeyim ama siteyi uzun zamandır takip ediyorum.engelleme etiketleme maşallah yeni üye..
Hayır ben onu hala seviyorum,onunla evlenmek yuva kurmak istiyorum.'metresin olim mi'
doğru olduğunu varsayarak nişanlıma herşeyi itiraf eder ayrılırdım , zaten ilişkiniz şu yaşadıklarınızdan sonra pek normal olacak gibi gözükmüyor.
Onu sevmiyorum sadece tipi etkiledi beni o kadar.Bence aklınızı kullanın ve yakışıklı çocuğu metresiniz olarak alın. Kendi teklif etmiş hem
Daha yaratıcı hikayeler istiyoruz artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?