Nişanlımın aldiği hediye

Kardeşi kendi seçmiştir belki
Sen kendin seçmediğinden böyle olmuş olabilir
Aman alemiz biz kadınlar, şimdiden görümceminki daha güzele bağladık yine

Sana hediye almış. Konsantre olman gereken şey bu. Kardeşine daha iyisini de alabilir, sana almayıp kardeşine de alabilir.
O, onun kardeşi. Evet kıskançsın.. Ailesini senden çok da sevebilir. O onun kaç yıllık ailesi, emin ol bu iyi bir şey. İleride senle kuracağı kendi ailesini de öyle çok sever.
Ama burda bir art niyet yok. Hepsini alıp eve götürüp kardeşine seç bir iki tane de sana aldım demiş olabilir. Adam hangisi iyi hangisi kötü bilmez ki. Düşünüp almış işte, kardeşine alınanları niye inceliyorsun ki?

Yahu vallahi bu erkeklere üzülüyorum bizim yüzümüzden hep fırça yiyorlar alsa suç almasa suç... ben 2 abiyle beraber büyüdüm küçük olanla yaş farkımız az dolasıyla sevgilileride yaşıtım olurdu abiciğim sevgilisine çok iyi bir markadan bi dünya para verip kazak almıştı lise zamanlarım benimde görünce oha demiştim epey kazıktı çünkü rakamı nasıl baktıysam artık kazağa sanada başka rengini alırım demişti isterse buna giy ona alırım başka demişti... tabii ben gene küçük mücüğüm ama kafam çalışmış allahtan yok abi olurmu öyle şey demiştim...vay be şimdi düşününce ne komikmiş

Nisanliyken adamin aldigi hediyeleri elestirip dert edersen evlenince bir copunu bile goremezsin. Adami yargilayip burnundan getirme. Ayip.

Aldigi her ufak seyi buyuk bir incelik gibi gor ki seni mutlu ettigini dusunup ilerde daha guzellerini alsin sana.

Size öyle gelmiştir. Erkek ne bilsin hangi kozmetik ürünü kalite hangisi değil.
Kardeşi özellikle marka, ürün vb. belirtmiştir belki.

Back
X