Nişanlımın amacı nedir

Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Allah'ın pinti çıkarcısi benim tanıdığım çoğu erkek karısının parasinin kuruşuna dokunmuyor kadınlar gereğinde isterse eşine yardımcı oluyor eksikleri karşılıyor ama emrivaki olarak sen kira ben elektrik olayı olmamalı

babası demiş annesi yapmış kardeşi görmüş fln derken bi bakmışsınız herşeye karışan oğullarını kendilerine bağımlı yetiştirmiş kişiliksiz bir bireyle başbaşa kalmısınız kavga edersiniz annesi doldurur,bişey alırsınız babası karışır,bir yere gidersiniz yengesi karışır fln derken bi bakmışsınız sizi ne mal mülk sahibi etmişler nede söz hakkı vermişler,şu anda kız kardeşim bu tip durumları yaşıyor evlendiler takılar kaynanasında biz üstüne koyup size ev alacaz demişler size derken oğullarına yani,kardeşime araba aldılar ama eşinin üstüne,bileklik takıyorlar hediye diye doğum gününde ama onların kasasında duruyor,maaş alıyor kardeşim ortak hesaba yatırıyorlar birikim için ama kardeşimin şuanda sedece kendine ait bir telefonu var,bu arada hamile çocuğun ismi kayınbabasının ismi bizde adet böyle deyip onu bile kontrol ediyorlar,sorsanız kardeşim çalışan eğitimli bayada sesi çıkan bir tip ama sindirdiler zamanla,benim bir kızım olsaydı evlatlıktan redderdim yinede bu tip insanların birey olamamış sünepe çocuklarına çocuğumu kullandırtmazdım
Baba baskısı var sac ektirdi bir sürü laf yapmış babası evlenince de baba sözü dinlicegini sanmıyorum evden kurtulmak istediğini söyledi ama inşallah tersi olmaz

Babasına neymiş sizin neyi nasıl ödeyeceğiniz? Hadi kendi aralarında konuştular, nişanlınız ne diye size söylüyor,bana böyle dedi diye? Çok çocukça buluyorum bunları.
Asgari ücretle kira ödeyebilicek misiniz? Ödeseniz ne kadar kalacak geriye size? Nişanlıniz daha çok kazanıyorlar siz elinize geçen parayı olduğu gibi harcayıp parasız kalmayın.
Çok bir para kalmıyor bn oderimm de demedim önümüzü bir görelim

Baba baskısı var sac ektirdi bir sürü laf yapmış babası evlenince de baba sözü dinlicegini sanmıyorum evden kurtulmak istediğini söyledi ama inşallah tersi olmaz
Geleneksel ailelerde bu böyle babanın ağzına bakar erkek çocuğu öyle yetiştirilmiştir çünkü. Geçmiş olsun şimdiden

Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Tai de lojmanda oturuyordur nişanlınız ikramiye ve maaş şartları çok iyi Tai nin sosyal etkinlikleri söylemiyorum bile ve lojman çok çok uygun oluyordu

inanın evlenince daha bir aile baskısı oluyor neden bilinmez bekarken aileyle daha az görüsüyorlar daha az dinliyorlar evlenince bu halini 10 la çarpın evli arkadaşlara sorun niyeyse evlenince erkek anneleri bir ayrı coşuyor sebebi bilinmez kıskançlıkmı başka bişeymi,şimdiden böyleyse ilerisini siz düşünün bu benim fikrim tabiki etkisinde kalmayın sadece fikirlerimizi söyluyoruz siz yine doğru bildiğinizi yapın tabiki,mutlu bir gelecek sizin olsun🙏

Görüyor anlamsen
Sen nişanlıyken daha maaşına karisiyorlarsa herseyine karışırlar benden söylemesi birde babasının lafına bakıyor maaşı falan evlendikden sonra koca kadın arasında konuşulur bence yanlış bir karar vermeden bitir benden söylemesi

Allah'ın pinti çıkarcısi benim tanıdığım çoğu erkek karısının parasinin kuruşuna dokunmuyor kadınlar gereğinde isterse eşine yardımcı oluyor eksikleri karşılıyor ama emrivaki olarak sen kira ben elektrik olayı olmamalı
Ben buna da karşıyım şahsen erkek olsam tüm parasını kendine ve ailesine harcayacak olsa eşimin çalışmasını istemezdim. Hayat müşterek deyip paraya dokunmamasını beklemek bence bencillik. Ortak kasa olmalı giderler oradan gitmeli birikim oradan yapılmalı.

Tai de lojmanda oturuyordur nişanlınız ikramiye ve maaş şartları çok iyi Tai nin sosyal etkinlikleri söylemiyorum bile ve lojman çok çok uygun oluyordu
tai ne demek acaba anlayamadım. Teşekkürler şimdiden

Paramı kaptirmaya niyetim yok diyen kim anlamadım ? Ama böyle küçük hesaplar peşinde koşan birine ömur harcarmiyim hiç sanmam ! Babası şimdiden böyle karisiyorsa sonu belli.
Tamam da kaç karım maaş aliyor bnm asgari ucretle kira ödememi bekliyor

Ne kadar küçük hesaplar. Evlenince senin paran benim param mevzusumu olacak aranızda ? Nisanliniz babam böyle diyor diye demesi çok tuhaf . Evlendikten sonra Karşılıklı oturup, evin bütçesini ayarlayıp ona göre birikim yapabilirdiniz. Ayrıca şu anda paranızı ortak bütçeye hiç katmamayi mi düşünüyorsunuz?

Görüyor anlamadim
Babası ne karışır, bu iş baştan kokmuş..

Tamam da kirayı bn oducekmisim oda Ata lira alcakmis
Taide çalışıyorsa Ankara dasiniz.Asgari ücrete eli yüzü düzgün ev yok ki.Evini gecirdiremeyen erkekk evlenmesin.Ev kirasını karisina odettirirler,giderlere kadın ortak olsun derler ama ev işi çocuk bakmak yine kadında olsun derler ben çe nisanliliginizi gözden geçirin Babasına neden diyememis baba nişanlımın kaç katı kazanan bir muhendisim kızın akşama kadar çalışıp aldığı para kiraya bile yetmez

Back
X