babası demiş annesi yapmış kardeşi görmüş fln derken bi bakmışsınız herşeye karışan oğullarını kendilerine bağımlı yetiştirmiş kişiliksiz bir bireyle başbaşa kalmısınız kavga edersiniz annesi doldurur,bişey alırsınız babası karışır,bir yere gidersiniz yengesi karışır fln derken bi bakmışsınız sizi ne mal mülk sahibi etmişler nede söz hakkı vermişler,şu anda kız kardeşim bu tip durumları yaşıyor evlendiler takılar kaynanasında biz üstüne koyup size ev alacaz demişler size derken oğullarına yani,kardeşime araba aldılar ama eşinin üstüne,bileklik takıyorlar hediye diye doğum gününde ama onların kasasında duruyor,maaş alıyor kardeşim ortak hesaba yatırıyorlar birikim için ama kardeşimin şuanda sedece kendine ait bir telefonu var,bu arada hamile çocuğun ismi kayınbabasının ismi bizde adet böyle deyip onu bile kontrol ediyorlar,sorsanız kardeşim çalışan eğitimli bayada sesi çıkan bir tip ama sindirdiler zamanla,benim bir kızım olsaydı evlatlıktan redderdim yinede bu tip insanların birey olamamış sünepe çocuklarına çocuğumu kullandırtmazdım