- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Bnde hele bı evlenelim durumumuza göre hareket ederiz dedimİşte nişanlın öde diyor bence biraz daha düşünün ve açıkca konuşun nişanlınızla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde hele bı evlenelim durumumuza göre hareket ederiz dedimİşte nişanlın öde diyor bence biraz daha düşünün ve açıkca konuşun nişanlınızla
Bosamaz da şimdiden maaşıma göz dikmislerZaten o yüzden ömür harcanmaz dedim. Asgari ücrete çalışıyorsunuz bir gün pat diye işsiz kalsanız adam sizi bosayacak demek ki !
atalira?Bn kira ödemem.demedim atalira alıp diğer giderleri üstüme yikmaz inşallah
Seni düşündüğüm için yazdm bunu bile anlayamamışsın üzüldümSen kendi borcunu ode
Dalga geçer gibi konuşuyorsun tarzını degistirSeni düşündüğüm için yazdm bunu bile anlayamamışsın üzüldüm
Sözde bize kimse karışamaz diyo ama kiraya kadar babasıyla düşünmüs bu konuda dikkatli davranmaliyimAilelerin bu maddi konulara karışması çok yanlış zaten fakat onu dinleyip hareket eden eş daha tehlikeli. Söz dinliyorsa eyvah.
Hem of pof diyosun hemde iyiligimi düşünüyorsun olumsuz bir enerjin var sende bogdun beniSiz yaşayacağınız hayattan memnunsunuz bizim enerjimizi almayın
Direk ayrılArkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
OlurDirek ayrıl
Açık konuş evlenince düşünelim olmuyır o zaman kavga gürültü oluyorBnde hele bı evlenelim durumumuza göre hareket ederiz dedim
Ztn evlenince para dirumunu konuşalım dedim olay cikiyorAçık konuş evlenince düşünelim olmuyır o zaman kavga gürültü oluyor
Bende diyorum evlenmeden konuş evlenince nasıl olsa karımsın benim sözümü dinle diyip olay büyür yaniZtn evlenince para dirumunu konuşalım dedim olay cikiyor
Şimdiden belli ne için tartışma çıkacağıBn odemem dedim önümüze bakalım ayarlariz dedim
Hayat zaten müşterek siz de eşiniz zordayken maaşı saklayacak değilsiniz nisanlinizla net bir şekilde konuşup anlasınBosamaz da şimdiden maaşıma göz dikmisler
Evlenince senin paran benim param mantığı ne kadar saçma gerçekten nisanlinizla bir birliktelik kurmuşsunuz ama bir olamamissiniz bence ve eşiniz babasinin ailesinin ağzına bakan birinden fayda gelmez yani karakteri daha buyumemis demekkiArkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
sizden kat kat maaş almıyor asgari ücretin 2 katı bile değil. mantıklı olan maaşları birleştirip giderleri ve kişisel harcamaları çıkarıp kalanı birikim yapmak. babası değil siz birlikte karar verip yapın16 milyar maaş aliyor