Nişanlımın annesi:(

serrameva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
54
0
86
Bursa
mrb kızlar içimdekileri sizinle paylaşmak istiyorum bıktım bunaldım artık kayınvalidemden..9 aydır nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum.kasımda evleniyorum allah nasip ederse.kiralık ev bakmaya gittik hep beraber geçenlerde 2 tane ev gösterdiler birini kayınvalidem çok beğendi bana fikrimi sormadan bu evide beğenmezsen sana kızarım diye söylendi ki daha 1 tane eve bakmıştık.sonra gece anneme kızına ev beğendiremiyorum beğenmiyorsa al kızını kendi evinde oturttur dedi aileminde benimde moralim çok bozuk. nişanımda sorun çıkardı takılarımda mobilyamda herşeye karışıyor daha evlenmeden sizce vakit varken ayrılmalıyımmı kafam çok karışık:çok üzgünüm:

Neden böyle yapıyor ki:uhm:sonuçta herşeyin senin isteğin doğrultusunda olması lazım yani onlarında imkanları varsa tabi nişanlınla hiç görüştünmü bu konuda peki CADIARZU

ona diyemedinmi anneciğimlmaz evde ben oturacagım siz değil...ne demek ya bu evide beğenmezsen sana kızarım kendinemi tutuyor evi ki kendi beğensin karar versin...
senin bununla sorunların bitmez canım..nişanlın ne diyo bu konuya peki?

daha ilk ev ve ev beğendiremiyorum diyerek yalan söylüyor birden fazla ev görmüşte beğenmemişsiniz gibi. birde annenizi haşlıyor. o sanki,evde o oturacak. tabi ki siz karar vereceksiniz......alacaksınız karşınıza bu evde ben oturacağım, bu takıları ben takacağım ve bu mobilyalardada ben oturacağım o yüzden benim ve nişanlımın zevkine göre alınacak diyeceksiniz....
zor bir insan.Allah kolaylık versin şu an ve gelecekte size...

Ev bakmaya giderken kayınvalidenizi neden götürüyorsunuz ki?
Siz kendiniz çıkın,tutun dilediğiniz evi

ayy işte tipik kaynana...

ya kızlar biraz önce psikystri polikliniğinin önündeyim (hastanede çlışıyorum ben) personelle konuşuyorum içeri giren kız intihatr etmiş.. yaşıyo ve psikolaga gelmişlr krize müdehale amaçlı...

dışarda görümcesi ne sorduk noldu diye.. diyokii işte evlendii şimdi böylee ... AY EVLENMESEYDıı biz istemedik kaçtı geldi... kadın öyle diyince agzının ortasına vurasım geldii :roflol:

nedeni isee gıda mühendisliği son sınıftayken seviyo işte bu çocugu izmirden buraya kaçmış... kocasıda otobüs şöforu. ve ne olduysa intihar etmiş...

e ama ailenin gözünde degersiz basit..
neden kaçtı geldi diye..
e düşününce e kızım acelen neydi okulunu bitirseydin.. sonra zaten evlenirdin koca herazman bulunuyo.. ama kaybettiklerimiz geri gelmiyo..

şimdi kız bunalımda ve eşşekler gibi pişmankii intihara kalkışıyo..

aa konuyla ne alakası var dersenn...

nedemek istiyo kaynanan alırsın otursun senle kızın..
öyle diyince cevap verin altta kalma sakın...
şimdiden ezmeye başlarsaa ilerde çok çekersin...

canım arkadaşım bu konuda çok hassas ve kalbi kırık birsi olarak fikrimi paylaşmak istiyorum benim kızkardeşim geçen mayıs ayında bir ayda tadığı aşık olduğu bir çocukla nişanlandı açıkcası bizde hiç araştırmadık kimdir ailesi nasıldır die burası küçük bir ilçe herkes birbririni tanır çocuk için çok efendi dediler bazı kişiler annesinin ruh sağlığı bozuk dedi bizde aldırmadık kadın kendini çok ii sattı nabza göre şerbet verdi ekim ayında kardeşim evlendi evliliğinin ilk aylarında sorun çıkmaya başladı kayınvalidesiyle aynı bahçede oturuyorlardı kızkardeşimi kümes gibi indirme eve tıkktı kendi apartmanda her neyse her konuda kardeşimin üzerine gitti yemek yiyecekmisin diye bile mutfakta soruyormuş kayınbabasıyla kardeşimin arasını açmak için oda yemicem diyomuş kayınbabası bizi begenmiyor bu die çıkarrttı çamaşır sepetlerini önüne attı al yıka dedi evde makinası var bizimki yıkamam deyince oğlunu kocasını çağırıp ağladı oğlunu kardeşme saldırttı üstüne üstlük kavga ettiklerinde aşağıya inip oğluna gel oğlum deyip pışpışlamış bile kız kardeşim hamileydi bu dönemlerde ben biliyorum altı aylık hamileyken kendini yerlere atıp yeter artık deyip ağladığını bilezikleri için herkes düşman oldu ve kardeşim 9 . ayında bebeğini kaybetti canım temmuz ayında malesef iyi düşün karar ver daha yazamadığım o kadar çok şey var ki bunlar film şeridi gibi önümden geçiyor aile çok önemli

dehşetle okudum kardeşinin arkasında durun canım yalnız barıakmayın.
konusahibi arkdaşa gelince valla işin zor burda hergün okuduğumuz tipik kaynana modeli

valla güzelim k.validen öyle dediğinde anneciğin lafı yapıştırmalıydı bence
bunu ciddi bir şekilde uyarılması lazım yoksa bu kadın ortalığı boş bulup sallamaya devam edecek
nişanlında daha şimdiden sana ırınkırın ediyorsa bilki evlenince onun 2 katını edecek
aklını başına topla, herşeyi iyi değerlendir
işin içine girdinmi çıkman daha zor olur, çıkarsın çıkmaya ma aolan sana olur

zaten ne oluyosa bu allahın cezası kaynanalardan oluyor.burda kaç boşanma ayrılık vs. hikayesi okuduysam %90'ı erkek tarafının anormalliğinden daha dogrusu anormal, kompleksli, kıskanç,iğrenç kaynanalardan kaynaklanıyor.bilmem öbür tarafta bu yıktıkları ya da yıprattıkları yuvaların hesabını nasıl verecekler...
arkadaşım iyi düşün taşın,sen daha nişanlısın, yolun başında sayılırsın...evlilik ne yazıkki nişanlılığa benzemiyor.çekip gitmek öyle kolay olmuyor...şu an sevgin ağır basıyor olmalı şunu unutma herkes severek evleniyor ama sonuçlar malum işte...
sana tavsiyem bu sayfalardaki yaşanmış olayların tümünü oku ve kararını ona göre ver.
SAKIN KENDı AıLENı ÜZECEK BıR ŞEY YAPMA...UNUTMA ÖNCE SEN VE KENDı AıLEN...

anlattıklarına bakılırsa müstakbel kaynanan evlenince de pek senin yakanı bırakacakmış gibi durmuyor.hayırlısı olsun ne diyim:Saruboceq:

Nisanlinla konusman gerek bence...annesine yeri geldimi buraya kadar demeli...

O ne yapiyor bu tür konularda? Sesini cikarmiyor annem iste idare et falan diyorsa simdiden kesinlikle taviz vermemen lazim...Annenin yeri yurdu belli tabiki anne bu...tabiki fikrini söyleyecek...fakat senin evin barkin olacak birseye bu denli karismamasi lazim..

Bence Nisanlinla konus....böyle giderse aklina ayrilik bile geldigini söyle....

walla iyi düşün hayatım bencede. . . Siz çok yumuşak davranmışsınız sanırım bu zmana kadar .çnkü kadın ne cürretle annene öyle bir şey diyebilir.cvp vermediğin sürece çok ezilirsin ben sana söyliyim . . .

nişanlımla konuştum burda tek annem babam var diyo senin tüm akrabaların burda diyo ikimizde mecburuz geçinmeye takma kafanı herşeyi ben seni kimseye ezdirmem diyo.kayınvalidemde içindeki herşeyi söyleyen birimiş söyleyemiyorsa rahat edemiyormuş kendi söyledi bana alış bana böyle dedi.nişanlım annesiyle konuşcak dikkat etmesi için.çok sağolun fikirleriniz için kızlar

CANIM NE DEMEK AKLINA NE GELıRSE SÖYLEYEN BıRıYMıŞŞ
yoksa içi rahat etmezmişş mişşş

sende öyle ol madem
k.validen öyle dediğinde deseydin yaa, ahhh anne ne kadar benziyoruz birbirimize
demekki doğruymuş, gelinler k.valide toprağından olur diiye denilen söz
bende hiç içimde tutamam, bende direk söylerim o yüzden sende kusura bakma bişey dersem diye
bide 2 kahkaha atacaktın üzerine

canım bende dedim ki anne bende çok kırılgan biriyim biri bişey söylediğinde kolay kolay unutamam eskisi gibi olamam dedim. unutcaksın öyle olmaz dedi.bende benim karakterim böyle anne dedim

Cnm benim anlıyorum seni seninki kladar olmasada bende de var öyle benimki beni kaybetmekten korkuyo bende onu kullanıyorum başka seçeneğim yok çünkü gerçi yine bişey yaptığım yok ama nişanlın ne diyo bu duruma sen onu yaz eğer oda senin gibi düşünüyosa halledilir ama düşünmüyosa ve o annenlere o şekil konuştuğunda hiç bişey demiysa bence bir kez daha ama iyice düşün cnm ilerde daha zor olur inan bana:teselli:

Sen bu işi yine nişanlınla halledecen inat olarak değilde uygun bi dille gerekirse bitebileceğini senin için bu kadar önemli bir konu olduğunu söyle seni kaybetmenin korkusu varsa annesini nasıl susturacağını bilir

bunun için sevdiğin kişiden ayrılmanı istemem. ama daha kötülerine hazırla kendini benim kaynanam bile lafla dövüyor insanı hele birde bizimki gibi ağzı bozuksa yandınki ne yandın. düğün günü ailemin ne şerefsizliği kaldı ne görmemişliği falan fila. ailemin varlıklı olmasını kıskandı durdu çeyizimi kıskandı oww neelr neler. düğünden sonrada kavga çıkarttı ama eşimle yılmadık ayrılmadık şu an o kadar mutlu ve huzurluyumki. bu arada ben ve eşim ailesiyle görüşmüyoruz ama huzur var yaa

böyle yapan aileyle en iyisi görüşmeme ama ozamanda üzülüyorum..
yazık değilmi kadın oğlundan oluyo..
üzülüyorum..
neden böyle oluyokii..
kaynana otursa uslu dursalar..
gelini gelin değil kızları yerine koysalar da bunlarda olmasa ne olurki sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…