canım arkadaşım bu konuda çok hassas ve kalbi kırık birsi olarak fikrimi paylaşmak istiyorum benim kızkardeşim geçen mayıs ayında bir ayda tadığı aşık olduğu bir çocukla nişanlandı açıkcası bizde hiç araştırmadık kimdir ailesi nasıldır die burası küçük bir ilçe herkes birbririni tanır çocuk için çok efendi dediler bazı kişiler annesinin ruh sağlığı bozuk dedi bizde aldırmadık kadın kendini çok ii sattı nabza göre şerbet verdi ekim ayında kardeşim evlendi evliliğinin ilk aylarında sorun çıkmaya başladı kayınvalidesiyle aynı bahçede oturuyorlardı kızkardeşimi kümes gibi indirme eve tıkktı kendi apartmanda her neyse her konuda kardeşimin üzerine gitti yemek yiyecekmisin diye bile mutfakta soruyormuş kayınbabasıyla kardeşimin arasını açmak için oda yemicem diyomuş kayınbabası bizi begenmiyor bu die çıkarrttı çamaşır sepetlerini önüne attı al yıka dedi evde makinası var bizimki yıkamam deyince oğlunu kocasını çağırıp ağladı oğlunu kardeşme saldırttı üstüne üstlük kavga ettiklerinde aşağıya inip oğluna gel oğlum deyip pışpışlamış bile kız kardeşim hamileydi bu dönemlerde ben biliyorum altı aylık hamileyken kendini yerlere atıp yeter artık deyip ağladığını bilezikleri için herkes düşman oldu ve kardeşim 9 . ayında bebeğini kaybetti canım temmuz ayında malesef iyi düşün karar ver daha yazamadığım o kadar çok şey var ki bunlar film şeridi gibi önümden geçiyor aile çok önemli
bunun için sevdiğin kişiden ayrılmanı istemem. ama daha kötülerine hazırla kendini benim kaynanam bile lafla dövüyor insanı hele birde bizimki gibi ağzı bozuksa yandınki ne yandın. düğün günü ailemin ne şerefsizliği kaldı ne görmemişliği falan fila. ailemin varlıklı olmasını kıskandı durdu çeyizimi kıskandı oww neelr neler. düğünden sonrada kavga çıkarttı ama eşimle yılmadık ayrılmadık şu an o kadar mutlu ve huzurluyumki. bu arada ben ve eşim ailesiyle görüşmüyoruz ama huzur var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?