Nişanlımın annesi:(

nişanlım her konuda destek çıkıyor ama kayınvalidem neden böyle anlamıyorum insan oğlunun mutlu olmasını istemezmi

sonuçta nişanlın önemli siz onun deiğine göre hareket edin.onun ailesini o sizinkini siz idare edeceksiniz yeri geldiğinde...öyle değil mi

sen bu kaynanayı iyisimi zehirle, toptan kurtul.:ecrin_bebek:

İşin şakası bi yana, elini veren kolunu kaptırır atasözünü hatırlatmak isterim, bugün hiç ses çıkarmazsan, herşeye heee tabi annecim dersen yarın birgün sesini azcık çıkardığında "vay kötü gelin, bak bak bak nasılda konuşuyor terbiyesiz" gibi laflar duyabilirsin. hakkını ara, nişanlın savunamıyorsa sen kendini savun.

kuzu seni pek cadı gördüm

valla ben seni kimselere ezdirmem muhabbetine sakın inanma tatlım; çünkü evlendikten sonra ana oğul birbirlerini yeni keşfediyormuş gibi oluyolar nedense ve sende arada kara kedi konumuna düşüyorsun. üstelik evlendiğinde başka sorunlarda olduğunda eşin ben sana demiştim annem böle mecbur katlanacaksın diyecek adım gibi eminim buna. ha bu demek değildirki ayrıl diyorum sana. asla ama baştan ne kadar taviz verirsen onlara o kadar çok katlanmak zorunda kalırsın haberin ola. önce güzellikle sende içindekileri söyle, baktın anlamıyorlar otur bir daha düşün derim ben.

çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum...
-kızına ev beğendiremiyorum çok istiyorsa oturt burda gibi laflar
-nişanlının her halta karışması..
emin ol ..evlenince eşinle ve annesiyle çok uğraşırsın Kasım'da evleniyormuşsun ama aklı başında olmayana ne akıl verebiliyorsun nede laf anlatabiliyorsun en sonunda çıldırıyorsun olan sana oluyor...
taviz verdikçe üzerine gelirler üzerine gelindikçe susarsın sustukça içine atacak ve hasta olacaksın tak ettiğinde canına konuştuğunda suçlu olacaksın..
yol yakınken AYRIL çok samimiyim...

canım kaderimiz aynı ne yazıkki aynı benim kaynanamda takıları yapamam mobilyaları onun isteği gibi beyaz eşyalarıı spot filan evide kirada onların sitede tutcakmışız olmaz dedim karşı çıktıı hep ağlatılar beni bu güne kadar 9 ay sözlü kaldım sonra nişan yaptık bohça yetirdiler olay çıkardılar hep ağladım hiç yüzüm gülmedi sevdiğim insanla 5 senelik bir ilişkimiz var dı askerdeyken bekledim ne oldu (( 2 hafta oluyooo nişanı atalı çünkü biliyorum evlendikten sonrad hep karışacaktı hayatıma hep ağlıcaktım evlenip ayrılmaktansa severek bitirdim ailemde saygı duydu öle sana tavsiyem hep ağlamaktansa sevgini benim gibi kalpine gömm hoşcakal

o evde ben oturacagım sız mısafırım olacaksınız annecım dıcektın canım.
o kım oluyo dıyemıcem ama en azından hayatınıza daha sımdıden karısıyorsa yandın canım.
once bunu nısanlınla konus.

walla ben kayınvalidemden çok memnunum ve mutluyum onu çok seviyorum Yüce Rabbim aramızı bozmaz inşallah ama

sen sen ol sakın nişanlının söylediklerine aldanma neden diyeceksen bu siteye uzun zamandır üyeyim ve bu tarz sorunları olan onlarca konu okudum hala yıllar geçmiş ve aynı sorunları yaşayan kişiler yazmışlar yani demem oki

nişanlın şuanda senden taraf olabilir ama ne hikmetse evlendikten sonra erkekler çok değişiyor ve tamamen anne babacı oluyor tabiki annesi onun için çok değerli ama annede anneliğini bilmeli oğlunun daha mutlu olmasını istemeli

şuanda bir çözümün var ayrıl demiyorum bu senin tercihin tabiki ama inan eğer kayınvaliden şuan böyleyse ve senin annene bu şekilde konuşuyorsa ki ben annenin yerinde olsam cevabı yapıştırırdım evlendikten sonra daha çok üzülürsün hele nişanlın annesinin savunup seni desteklemez ise daha çok üzülürsün ozaman ailenede anlatamazsın belki onlarda üzülmesin istersin

iyi düşün, tavrını koy ve her konuda net ol

uf yanii bu kaynana cekilmez . evlenincede fazla görüsme derim ben.. simdiden böyle diyorsa .. ayrıca her yere götürmeyin kaynananızı madem böyle laflar söylüyor .

Sen oturacaksın o evde aman bu insanlarda hiç sıkıntıya gelemiyorlar...
ınsan der ki gelinim nasıl isterse öyle olsun ...

allah kolaylık versin canım ya sana..nişanlına söyle benımde öyle sorunlarım olmustu
hemen ben söyledim..oda artık cevabını veriyo bişey demeden..
tek çözüm nişanlın o arayı bulması lazım..başka türlü baş edemezsin..
kusura bakma ama cok terbiyesizmiş öyle laf söylenir mi hiç..

nasıl insanlar var inanasım gelmiyor...

asla altta kalmayın, nişanlınızla konuşun en son ihtimal at nişanı...

şimdi bire bin katan kayınvalide evlendiğinde allah korusun ne iftiralar atabilir...

Hakkınızda hayırlısı olsun

canım eşin ben seni ezdirmem demiş ama başına gelenlere bakılırsa ezilen sen olmuşsun baksana daha şimdiden kadın herşeyine karışıyor konuşmalarından sana çok karışacağı ve bilmiş bir kadın olduğu belli. Kararı sen vericeksin tabi ama nişanlında annesiyle konuşması lazım tabii şuda var kimi insan laftanda anlamaz bi insanın huyu neyse odur ne kadarda konuşulsa değişeceğini sanmam canım.

ben de katılıyorum, sonuçta evlendikten sonra ilişiğini kesersin ama o kadın bi anne ve evladını bu yaşa kadar o yetiştirdi, hakkı tartışılmaz. beddua eder ah eder iki yakanız bi araya gelmez sonra. nişanlın da ezdirmem dio ama anası annene o lafı sölerken nerdeymiş???bu daha cicim ayları canım, nişanlıyken ağzının içine bakan adan nikahı bastıktan sonra tanımaz seni bak, 1 senelik evliyim,ki benim kocam dünyanın en düşünceli-romantik erkeğidir, ama evlendikten sonra çok değişti, sallamaz oldu beni. hem şunu da düşün, bilmiorum kayınpederin var mı, ama ilerde kaynanan bakıma muhtaç hale gelince sizin elinize kalcak, vicdanı olan bi insan olarak kapıya koyamayacağın için evine almak zorunda kalacaksın, kaynananla yıllarca yaşamak zorunda kaldığını düşün bi an için.inan bana koca kolay bulunur, ama ruh sağlığı bi kere bozuldu mu bi daha düzelmesi çok zor. yol yakınken dön derim canım, çünkü boşandıktan sonra baba evine sığınmak da çok zor.

bazı şeyleri sen diyemiyorsan annen söylesin dinsizin hakkından imansız gelir hesabı

Valla arkadaşım bende bunu nişanlyken çok yaşadım bende bir iğnleri dahi yok her aldığımıza karıştılar bende nişanlımı seviyorum diye hep alttan aldım ses çıkarmadım evlenince düzelir dedim ama hiç bir şey değişmedi keşke diyorum nişanlıyken nişanlımla açık açık konuşsaydım şartlarımı sunsaydım kabul edersen et etmezsen bu iş burda bitsin diye. İnsan evlendikten sonra bazı şeyleri daha ii anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor. Kendini yıpratmış oluyorsun belki nişanı attmış olsaydım o zaman çok üzülecektim ağlayacaktım ama ne kadar 1 ay 2 aya 4 ay 5 ay 1 sene ama şimdi ne oluyo küçük beyinli kaynana yüzünden sürekli sorun yaşıyorum o ölene kadar yaşayacam bu kesin gerçi artık ona gitmiyorum ve eşimde baskı yapmıyor annesinin ne mal olduğunu ve bizim asla anlaşamayacağını anladı ama değilmiki onun annesi yine karşıma çıkacak bi gün arkadaşım ii düşün ii karar ver sonradan üzülme içini biriktirme pat pat söle herşeyi çünkü zamanla içinde büyük bir patlama olarak sana geri dönecek

merhabalar aslında konuya yorum yazıcakdım ama mesajınız dıkkatımı
cekdı ozellıkle kırmızı ıle belırttım kısım..
pekı ama ınsan evlenınce bılmezmı evlılık esını kabul etmek demek aılesınıde etmek degılmıdır..bu konuda katılamıyom malesef..
oncelıkle kendı aılen kendınız tamam belkı haklısınızdır ama
esının ailesınede muhakkak saygı duyulmalıdır..
annemınım bı sozu vardır evlenınce once esının aılesı olsun oncelıgın der hep..
once onlara saygı duykı bana duymus ol kızım der..
bence karsı taraf tanınmadan bukadar emın sozler soylenmemelıdır..
evlılk bırlıkdelık ıse ıkı aıleyede esıt olunmalıdır herdaım..
konu sahıbesı ...
sıze dıcemde sudur nısanlınızla konusun oncelıkle
cunku sıze tek yardım ondan gelır..
dıyın acıkca ıstedıklerınızı sızın ıstedıgınız oncelıklı..
ama bı ev begnılmemesı yzuunden ayrılmayı dusunmenız ıse sasırttı benı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…