sen bu kaynanayı iyisimi zehirle, toptan kurtul.:ecrin_bebek:
İşin şakası bi yana, elini veren kolunu kaptırır atasözünü hatırlatmak isterim, bugün hiç ses çıkarmazsan, herşeye heee tabi annecim dersen yarın birgün sesini azcık çıkardığında "vay kötü gelin, bak bak bak nasılda konuşuyor terbiyesiz" gibi laflar duyabilirsin. hakkını ara, nişanlın savunamıyorsa sen kendini savun.
nişanlımla konuştum burda tek annem babam var diyo senin tüm akrabaların burda diyo ikimizde mecburuz geçinmeye takma kafanı herşeyi ben seni kimseye ezdirmem diyo.kayınvalidemde içindeki herşeyi söyleyen birimiş söyleyemiyorsa rahat edemiyormuş kendi söyledi bana alış bana böyle dedi.nişanlım annesiyle konuşcak dikkat etmesi için.çok sağolun fikirleriniz için kızlar
valla ben seni kimselere ezdirmem muhabbetine sakın inanma tatlım; çünkü evlendikten sonra ana oğul birbirlerini yeni keşfediyormuş gibi oluyolar nedense ve sende arada kara kedi konumuna düşüyorsun. üstelik evlendiğinde başka sorunlarda olduğunda eşin ben sana demiştim annem böle mecbur katlanacaksın diyecek adım gibi eminim buna. ha bu demek değildirki ayrıl diyorum sana. asla ama baştan ne kadar taviz verirsen onlara o kadar çok katlanmak zorunda kalırsın haberin ola. önce güzellikle sende içindekileri söyle, baktın anlamıyorlar otur bir daha düşün derim ben.
merhabalar aslında konuya yorum yazıcakdım ama mesajınız dıkkatımızaten ne oluyosa bu allahın cezası kaynanalardan oluyor.burda kaç boşanma ayrılık vs. hikayesi okuduysam %90'ı erkek tarafının anormalliğinden daha dogrusu anormal, kompleksli, kıskanç,iğrenç kaynanalardan kaynaklanıyor.bilmem öbür tarafta bu yıktıkları ya da yıprattıkları yuvaların hesabını nasıl verecekler...
arkadaşım iyi düşün taşın,sen daha nişanlısın, yolun başında sayılırsın...evlilik ne yazıkki nişanlılığa benzemiyor.çekip gitmek öyle kolay olmuyor...şu an sevgin ağır basıyor olmalı şunu unutma herkes severek evleniyor ama sonuçlar malum işte...
sana tavsiyem bu sayfalardaki yaşanmış olayların tümünü oku ve kararını ona göre ver.
SAKIN KENDİ AİLENİ ÜZECEK BİR ŞEY YAPMA...UNUTMA ÖNCE SEN VE KENDİ AİLEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?