Nişanlımın annesi:(

nişanlını seviyorsan ve senden yana oluyorsa salla kaynananı ama ilerde başına bela olabilir dikkat

bence sallama arkadaşım kaynanan şimdiden böyle yapıyorsa yaptıkları yapacaklarının teminatıdır akıllı ol derim ben zira evlendikten sonra istesende istemesende kaynanana endeksli oluyor evliliğin o iyiyse eşinle aranı açanda olmuyor moralini bozanda ama fesatsa işin zor hakkında hayırlısı olsun

kendine şu soruyu sor ben nişanlımı seviyomuyummmmm eğer ki bu sorunun cevabı evetse bunu nişanlınla konuş 2 ev baktık anneme laf yaptı annen biz evlenince huzurlu olucaz mı sence de

bu kaynanayla isin zor bunu söyliyim.

ben sana destek cikarim diyen biri, anasina simdiden söyler susturur.
bu kadar diyom

Allah yardımcın olsun cnm... Nişanlın annesinin ağzına bakmazsa ne ala ama oda ondan yana bi tavır takınırsa yandın...İyi düşün bence cnm...

ev bakmaya giderken kayın valide niye gelirki.
siz oturacaksınız ona ne oluyor.
tutmaya karar verildikten sonra belki fikri sorulabilir yani..
benim anneme telefonda öyle bişe diyecek kayın validem vallaa gebertirim onuu kötükedihüso
allahıma şükür ki kayın validem melek gibidir Şeniz

o evde sen oturacaksan tabiki önce sen beğenmelisin..böyle beğenmenle ilgili baskı yapılması çok kötü..burda nişanlının devreye girip annesini uyarması lazım aslına..birazz düşün yada ertele düğün tarihini bence

konu eski aslında ama yazayım yine de valla benim anneme kayınvalidem al kızını kendi evinde oturt bişi beğendiremiyorum dese annem onun öyle bir yuvasını yapardı ki en iyi ihtimalle oğlun gelir kızımla benim evimde yaşar yoksa düğün müğün yok ne haliniz varsa görün derdi

bu ne yaa bu nasıl bir saygısızlık kıza kız evine ne münasebet neden annen ağzının payını vermemişki o insana ya da nişanlın bunu söyleyen annesine bişi dedi mi demediyse zaten seni ezdirmeye başlamış devam da eder ezdirmeye

aman oda bişeymi bendekide yılan yılan mübarek,habire oğlunu dolduruşa getiriyo ben anlamazmıyım hemen nişanlımın hali tavrı değişiyo diorum içimden yine dolmuşa gelmiş bizimkisi,onada soruyorum çaktırmadan annen ne dedi die yoo bişi demedi dio annesini koruyo,anneside onun yüzüne karşı beni seviomuş gibi yapıyo arkasından beni arayıp demediği lafı bırakmıyo ağlatıyo beni kapatıyo suratma telefonu,bide istemediği bişeyi söyleyeceği zaman ben bunu istemiyorum oğlum sakın yapma demiyo,önce olumsuzlukları sayıyo sayıyo kafa yıkıyo sonrada bilmiyorum karar senin istersen diyo,biz anlaşamadık ayrıldık onun yüzünden,40 yorgan parçalatsın allah ona başkada bişey demiyorum

ben henüz 19 günlük evliyim ama sanki beni anlatmışsın.19 gündür her gün kavga ediyoruz. yok benim annem niye böyle dedi sen anneme bunu yapmışsın niye,niye suratını asıyosun bilmem ne bilmem ne,sizi ayırmış rahatladımı bikaç kilo kına gönderseyin.biz 7 yılda evlenebildik.19 gündür anamdan emdiğim burnumdan geldi.dilerim Allah tan yatacak yeri olmasın...

canım seni çok iyi anlıyorum insanın enerjisini nasıl tüketiyo böyle şeyler çok iyi bilirim kafayı yersin sonunda bukadar yılanlık yaparken neden ben suclu oluyorum hep diye,neden onun bu hallerini benden baskası farkedemıyo diye,herseye bahane bulur dururlar ben onlara hediye gönderdim hediyenin paketine bile bahane buldu hiç açılmıcak gibi paketlenmiş sen hediye vermesini bilmiyomusun diye ben suclu oldum,ama şu ramazan mübarek günde söylüyorum hakkımın bir damlası bile haram zıkkım olsun,nişanlımla aramız nezaman kötü olsa benden iyisi yok canım cicim hep,aramız iyi oluncada fit sokmak için resmen gözünün üzerinde kaş var diye bahane buluyo bizi ayırdı bizans oyunlarıyla can veremez inşallah başkada bişi demiorum

bugünde eski konuların hortlama günü sanırım

oyle seni ezdirmem lafiyla olmaz..

ezdirmeyen erkek bi taraffi yiyorsa lafin yeri geldimi hooop soyler..

arkasindan iste annem soylede babam boylede merak etme sen diyosa 2 dakika dusunme,,evlenince cok dusunusun cunku..o zaman ayrilmak kolay degil.

benim icin sesini cikarmayan erkegi napim ben ...kocami olur ondan..bide daha bu evlenmemis hali..evlenince aile dahada kiymetlenir..

Benimkide sorun çıkardı bizle oturmayacağını söylediği halde. Ben evim güzel olsun, sakin olsun ve kirası uygun olsun istiyorum, kaynanamsa şehir içinde olsun istiyor. Şehiriçinde en beğenmediğin evin kirası bizimkinin 2 katı, üstelik eski, küçük sorunlu evler. Şimdiki evim şehre uzak ama kirası az. Onun için bana ne kadar surat yaptı. Yahu sanane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…