aman oda bişeymi bendekide yılan yılan mübarek,habire oğlunu dolduruşa getiriyo ben anlamazmıyım hemen nişanlımın hali tavrı değişiyo diorum içimden yine dolmuşa gelmiş bizimkisi,onada soruyorum çaktırmadan annen ne dedi die yoo bişi demedi dio annesini koruyo,anneside onun yüzüne karşı beni seviomuş gibi yapıyo arkasından beni arayıp demediği lafı bırakmıyo ağlatıyo beni kapatıyo suratma telefonu,bide istemediği bişeyi söyleyeceği zaman ben bunu istemiyorum oğlum sakın yapma demiyo,önce olumsuzlukları sayıyo sayıyo kafa yıkıyo sonrada bilmiyorum karar senin istersen diyo,biz anlaşamadık ayrıldık onun yüzünden,40 yorgan parçalatsın allah ona başkada bişey demiyorum
ben henüz 19 günlük evliyim ama sanki beni anlatmışsın.19 gündür her gün kavga ediyoruz. yok benim annem niye böyle dedi sen anneme bunu yapmışsın niye,niye suratını asıyosun bilmem ne bilmem ne,sizi ayırmış rahatladımı bikaç kilo kına gönderseyin.biz 7 yılda evlenebildik.19 gündür anamdan emdiğim burnumdan geldi.dilerim Allah tan yatacak yeri olmasın...
nişanlımla konuştum burda tek annem babam var diyo senin tüm akrabaların burda diyo ikimizde mecburuz geçinmeye takma kafanı herşeyi ben seni kimseye ezdirmem diyo.kayınvalidemde içindeki herşeyi söyleyen birimiş söyleyemiyorsa rahat edemiyormuş kendi söyledi bana alış bana böyle dedi.nişanlım annesiyle konuşcak dikkat etmesi için.çok sağolun fikirleriniz için kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?