Nisanlimin annesinden ve babasindan nefret ediyorum!!!

DuyguSuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
39
5
1
33
Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!

Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(

Nişanlına niye kızgınsın ki. Sonuçta oda ailesine güvenip söz vermiş. Ailesi tarafından yarı yolda bırakılınca sizinle dertleşmiş adam zaten zor durumda. Sizde kızgınım diyorsunuz ilginç doğrusu. Evlenip ömrünüzü geçireceksiniz bu adamla. Destek olun destek. Beraber yapın herşeyinizi.

Ne olursa olsun bir başkasına guvendiginiz icin böyle olmuş.
Nisanlilik zor bir süreç.
Aileler devreye giriyor her kafadan bir ses cikiyor olan iki kişiye iliskiye oluyor.
Benim tecrubem şu ki ne zaman evlencek iki kisinin maddi manevi durumu el verir o zaman biz evlencez der cikar ailelerin karsisina. Aile yardim ederse eder etmezse de sorun çıkmaz.
Bence sizin yapmaniz gereken beklemek. Evlenmek icin maddi gücünüzü toplamak ve evlenmek.
Bu yaşananda size ders olmuş sanin uuzlmeyin.

Hayır siz neden bu kadar paranın peşine düştünüz ki ? Altın ve düğün için mi evleniyorsun, nişanlını sevdiğin için mi? Bence ilk bunu düşün, sonra düğün, altın hallolur. Ailesinden hiç destek almadan da evlenen birçook çift var.

O ailesi ilerde yine tatli olcaklar sen kalcaksin.. zaman ver bence önce hersey rayina otursun sonra devam bak.. bemde cok öyle hatalar yapmistim nisanliyken duygusal olma

Ona kizginim cünki basta bana param var pulum var diye cok hava atti, güvendirdi beni kendimi kandirilmis hissediyorum. Sunuda ekleyeyim kayinbabamin verecegi para, benim nisanlimin zamaninda biriktirdigi paraydi ama Adam kacti resmen bizden. Düsünüyorum aceba kaynanamla kayinbabam bize oyunmu yapiyor evlenene kadar :-( simdiden paranoyak oldum, ve hic birini sevmiyorum ve görmek istemiyorum..

Koskoca adam biriktirdiği para neden babasında duruyor ki ? Siz tam olarak neye güvendiniz ? nişanlınızın sevgisine mi parayı mı ? Maddiyatı bu kadar düşünüyosan ki bir de hiçbirini sevmiyosan ayrıl gitsin o zaman

benim esim dugun salonu yemegi esyalari altinlarina kadar sade kendi calistigini biriktirip kendi parasiyla yapti herseyi.inan ailesinin bize hicbirseyi yok.benim ailemde ev esyalarinin yari parasini odedi yarisini da esim odedi.cok sukur onun ailesine eyvallahimiz yok...

Nişanlıniz işsiz mi? Neden parası yok? Siz çalışmıyor musunuz?

Maasi var, ayda 4.000 tl aliyor ama ben danimarkada yasiyorum ve burda cok pahali dügün yapmak ve hersey.. Bende okuyorum ve 3. 000 aliyorum aylik ve bende kina felan yapacam yani ona yardimci olamam maddi..

Cok üzülüyorum onun icin ama ayrilamam :-( bende ayrilirsam hic kimsesi olmayacak..

Keske benimde sabirli bi ailem olsada onu beklesem ama Zaten baski var üzerimizde benim ailem sevmiyor nisanli kalmamizi.

Maasi var, ayda 4.000 tl aliyor ama ben danimarkada yasiyorum ve burda cok pahali dügün yapmak ve hersey.. Bende okuyorum ve 3. 000 aliyorum aylik ve bende kina felan yapacam yani ona yardimci olamam maddi..
Ayda 7000tl sana az geliyor demek ki. Burda asgari ucretle gecinmeye calisan insanlar var. Bir de yardimci olamam diyorsun. Pessss..

ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik.
herseyin sebebi bu..omurluk bir yola adim atarken kendine guveneceksin atalara değil. altindan da olduk falan siz resmen is anlasmasi gibi bakıyorsunuz üzücü. ..
ayaginizi yorgana göre uzatın., sizin hayaliniz sevdiginiz insanla ömür geçirmek mi?düğün yapip halay cekmek mi? adam dislandiysa ona destek olmak size düşerken ona kizginim ne aile var ne para diyorsunuz !
adamin selameti için ayrilmayi düşünün. .
ben anlamiyorum gercekten araba bile susletmedim giydim gelinligimi gittim esimle attim imzami gittim birde ibb sosyal tesiste toplam 4 kisi yemek yedik geldik evimize.. 4 bilezigim oldu 2 annemler 2 annesi gil takti ne eksildim ne yıkıldım..esyamida borcsuz harcsiz aldim hamd olsun. evimi de 10 bine kurduk..gittik spotcular carsisina sectik begendik 0 esyalari aldik geldik nedir yani?
benim amacim sevdiğim adamla beraber olmakti
sizinki ne? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…