- 17 Nisan 2016
- 39
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi DuyguSuzan
-
buna güvenerek en büyük hatayı yapmışsınız.babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik.
Koskoca adam biriktirdiği para neden babasında duruyor ki ? Siz tam olarak neye güvendiniz ? nişanlınızın sevgisine mi parayı mı ? Maddiyatı bu kadar düşünüyosan ki bir de hiçbirini sevmiyosan ayrıl gitsin o zamanOna kizginim cünki basta bana param var pulum var diye cok hava atti, güvendirdi beni kendimi kandirilmis hissediyorum. Sunuda ekleyeyim kayinbabamin verecegi para, benim nisanlimin zamaninda biriktirdigi paraydi ama Adam kacti resmen bizden. Düsünüyorum aceba kaynanamla kayinbabam bize oyunmu yapiyor evlenene kadar :-( simdiden paranoyak oldum, ve hic birini sevmiyorum ve görmek istemiyorum..
Nişanlıniz işsiz mi? Neden parası yok? Siz çalışmıyor musunuz?
Koskoca adam biriktirdiği para neden babasında duruyor ki ? Siz tam olarak neye güvendiniz ? nişanlınızın sevgisine mi parayı mı ? Maddiyatı bu kadar düşünüyosan ki bir de hiçbirini sevmiyosan ayrıl gitsin o zaman
Keske benimde sabirli bi ailem olsada onu beklesem ama Zaten baski var üzerimizde benim ailem sevmiyor nisanli kalmamizi.benim esim dugun salonu yemegi esyalari altinlarina kadar sade kendi calistigini biriktirip kendi parasiyla yapti herseyi.inan ailesinin bize hicbirseyi yok.benim ailemde ev esyalarinin yari parasini odedi yarisini da esim odedi.cok sukur onun ailesine eyvallahimiz yok...
Ayda 7000tl sana az geliyor demek ki. Burda asgari ucretle gecinmeye calisan insanlar var. Bir de yardimci olamam diyorsun. Pessss..Maasi var, ayda 4.000 tl aliyor ama ben danimarkada yasiyorum ve burda cok pahali dügün yapmak ve hersey.. Bende okuyorum ve 3. 000 aliyorum aylik ve bende kina felan yapacam yani ona yardimci olamam maddi..
Uzuluyorsun da, ailesinin ustune bir de sen kizip kavga ediyormussun cocukla. Sirf para yuzunden.Cok üzülüyorum onun icin ama ayrilamam :-( bende ayrilirsam hic kimsesi olmayacak..
herseyin sebebi bu..omurluk bir yola adim atarken kendine guveneceksin atalara değil. altindan da olduk falan siz resmen is anlasmasi gibi bakıyorsunuz üzücü. ..ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?