Nisanlimin annesinden ve babasindan nefret ediyorum!!!

Var aslinda, ama insanlarin ceneside var ne yazikki. Ve öyle nikahla olsa benim icimde kalir dügünsüz evlendigim gelinlik giymek istiyorum her genc kiz gibi :-(

Kusura bakmayin ama biz bunun icin 2 yildir bekliyoruz banasi ben her seyi yapicam demesine ragmen isleri garantiye almaya calisiyoruz kimseye guvenmemek lazim sonra hem kendi ailene mahcup oluyorsun hemde hayal kirikligi ki evlenecek yadmsa gelen insanlarn hayatini desteksiz surdurebilmesi lazim

Var aslinda, ama insanlarin ceneside var ne yazikki. Ve öyle nikahla olsa benim icimde kalir dügünsüz evlendigim gelinlik giymek istiyorum her genc kiz gibi :-(
nikahtada gelinlik giyiliyor birde 20 kisi felqn bir kafeye vs gider eglenirsiniz oh mis.. yeterki gönül olsun sizin gonlunuz yok adam gönlünüzden düşmüş. .
ayrilin herkes yoluna baksin

Bu devirde güvenmek gibi bi hata yaptı iseniz nişanlınizla beraber çalışıp her şeyi kendiniz yapacaksiniz ama bana biraz yalan gibi geldi tezgah olabilir bu durum dikkatli olun derim

Genellikle pahali, trde dügün yapmanin 3-4 Kati fiyati
Dugunsuz olmaz diyorsaniz ayrilin. Adam bu saatten sonra sizin istediginiz dugunu yapmak icin hirsizlik yapamayacagina gore. Soyle de bir durum var. Bugun nisanlinizin ailesi sizden kacar esiniz de sizi el ustunde tutar ama evlendikten sonra hersey tersine doner ve olan size olabilir. Bence siz nisanlinizla konusun ben bir ailenin dagilmasina neden olmak istemiyorum ben aradan cekileyim siz eski mutlu gunlerinize donun deyin.

Cok haklisiniz, okadar pismanimki nisanlandigima hersey güzel olacak derken hersey cokk kötü oldu..
Bunaldim artik, bugun kaynanam benim yasadigim sehirde bi kinaya gelecek ve onunla ciddi bi sekilde konusmak ve icimi dökmek istiyorum. Sizin oglunuz beni aglayarak arayip kendimi cok yanliz hissediyorum derken siz nerdeydiniz diye sormak istiyorum kendisine!! Sizce yanlismi yaparim? Zaten bize hic bir sekilde yararlari yok, artik söylemesem gercekten icimde kalacak ve ben kafayi yiyecem!!

Bence kayınvalidenle konuşma .Ona hesap sormak olur bu ve gerekiyorsa bu konuşmayı oğlu yapmalı.Aranızı daha fazla germekten başka bir işe yaramaz sana da düşmez.Düğün konusunda ise neden nikahtan sonra arkadaşlarınızla bir yemek yemeği tercih etmiyosun ?

O aile duğune kadar acı sonra baldan tatlı masraftan kaçmak için sana numara çekmişler geçmiş olsun.

Para gitti aşk bitti olmuş sizinki kusura bakmayın da
1 bir kere çok ele güne karşı yaşıyorsunuz ve beklentileriniz Yüksek
2 Aileniz madem o kadar sabırsız kendileri bişeyler yapsınlar o zaman
3 ve en önemlisi siz evlenseniz bile bu olaylar içinizde hep duracak eşinizle sorun yaşayıp duracaksınız
Iyi düşünün derim

Neden evlenirken anne babalara güvenipte yola çıkıyorsunuz? Koca insanlarsınız, çalısın düğününüzü kendiniz yapın bu kadar basit.

Cok moralim bozuk, zoruma gidiyor simdiden olanlar ve ben cok kinli bir insanim bu onlari asla ama ASLA unutmam. Ilerde görsemde asla benden bi güler yüz beklemesinler, cunki asla unutmam yaptiklarini!! Hakkim varsada haram olsun, ama nisanlimin hakkinida onlara helal ettirmem bundan sonra.
Allah islah etsin, son görevlerinide mahfettiler, hani bi söz Varya allah muhanet olana muhtac etmesin diye cokkk dogru!!

konu sahibi anlı şanlı gösterişli düğün istiyor. hakkıdır da. yalnız bunun için nişanlısıyla birlikte çalışıp para biriktirmeli.

Çok abartıyorsunuz.

Az çok herkesin yaşadığı şeyler işte, büyütülecek bir tarafı yok.

Bu kadar şeyden kin tutacaksanız zaten geçinemezsiniz, bundan olmasa başka bir şeyden patlak verir.

Bastan iki uc sey okudum ve direk yaziyim dedim
ACILEN AYRIL ACILEN.

Aynısı bana olsaydı düğün falan yapmaz, düğüne boşu boşuna para dökmektense basit bir nikahın ardından güzel bir balayına giderdim, başkaları eğlensin oynasın diye para ve emek harcamaktansa mis gibi başbaşa bir balayı hem çok daha uygun hem de çok daha zevkli olur. Kaynanaymış kayınpedermiş, bunlarla uğraşılmamış olur hem de.

demek ki sizde paranın önemli olduğu izlenimini uyandırmışsınız o da sizi güvendirmiş..
güvendirmek nasıl oluyorsa artık..

bence karşılıklı güzel bir durum olmuş..

Yurtdışında oluşunuzun konuyla bağlantısı yok. Yurtdışında düğün pahalı diyecekseniz, aynı ülkede yaşayıp çalışıyorsunuz, gelirinizle orantılı bir pahalılıktır. Ha gelirim ortalama, kafamdaki düğün gösterişli ve lüks derseniz o iş Türkiye'de de pahalı.

Altından da olduk lafınız aklıma Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak deyimini getirdi. Çok hesapçı bir cümle.

Şu anda nişanlınıza ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Adam kimsem yok diyor, sadece sen varsın diyor, siz hala tartışma çıkartıyorum diyorsunuz. Süper bir uzaklaştırma yöntemi.

Akıllı bir adam olsa "Ben tüm ailemi bu kızla tartışmak için mi karşıma aldım, değmez" derdi. Ki bence yakında der.

Ne parası ne ailesi var beni güvendirdi hiç bir şeyi yok diyorsunuz, siz zaten adamın kendisine güvenmemişsiniz ki?

Ailesine, takılacak altına, yapılacak düğüne, cebinde olduğunu iddia ettiği parasına tav olmuşsunuz önce bunu bir itiraf edelim bence.

Yazdıklarınızdan nişanlınızı sevdiğiniz gibi bir çıkarım yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…