- 17 Nisan 2016
- 39
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi DuyguSuzan
-
Genellikle pahali, trde dügün yapmanin 3-4 Kati fiyatiYurt disinda dugun yapmak normalde mi pahali yoksa sizin beklentileriniz mi fazla.
nikahtada gelinlik giyiliyor birde 20 kisi felqn bir kafeye vs gider eglenirsiniz oh mis.. yeterki gönül olsun sizin gonlunuz yok adam gönlünüzden düşmüş. .Var aslinda, ama insanlarin ceneside var ne yazikki. Ve öyle nikahla olsa benim icimde kalir dügünsüz evlendigim gelinlik giymek istiyorum her genc kiz gibi :-(
Bu devirde güvenmek gibi bi hata yaptı iseniz nişanlınizla beraber çalışıp her şeyi kendiniz yapacaksiniz ama bana biraz yalan gibi geldi tezgah olabilir bu durum dikkatli olun derimÖncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!
Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
Dugunsuz olmaz diyorsaniz ayrilin. Adam bu saatten sonra sizin istediginiz dugunu yapmak icin hirsizlik yapamayacagina gore. Soyle de bir durum var. Bugun nisanlinizin ailesi sizden kacar esiniz de sizi el ustunde tutar ama evlendikten sonra hersey tersine doner ve olan size olabilir. Bence siz nisanlinizla konusun ben bir ailenin dagilmasina neden olmak istemiyorum ben aradan cekileyim siz eski mutlu gunlerinize donun deyin.Genellikle pahali, trde dügün yapmanin 3-4 Kati fiyati
Bence kayınvalidenle konuşma .Ona hesap sormak olur bu ve gerekiyorsa bu konuşmayı oğlu yapmalı.Aranızı daha fazla germekten başka bir işe yaramaz sana da düşmez.Düğün konusunda ise neden nikahtan sonra arkadaşlarınızla bir yemek yemeği tercih etmiyosun ?Cok haklisiniz, okadar pismanimki nisanlandigima hersey güzel olacak derken hersey cokk kötü oldu..
Bunaldim artik, bugun kaynanam benim yasadigim sehirde bi kinaya gelecek ve onunla ciddi bi sekilde konusmak ve icimi dökmek istiyorum. Sizin oglunuz beni aglayarak arayip kendimi cok yanliz hissediyorum derken siz nerdeydiniz diye sormak istiyorum kendisine!! Sizce yanlismi yaparim? Zaten bize hic bir sekilde yararlari yok, artik söylemesem gercekten icimde kalacak ve ben kafayi yiyecem!!
Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!
Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
Ona kizginim cünki basta bana param var pulum var diye cok hava atti, güvendirdi beni kendimi kandirilmis hissediyorum. Sunuda ekleyeyim kayinbabamin verecegi para, benim nisanlimin zamaninda biriktirdigi paraydi ama Adam kacti resmen bizden. Düsünüyorum aceba kaynanamla kayinbabam bize oyunmu yapiyor evlenene kadar :-( simdiden paranoyak oldum, ve hic birini sevmiyorum ve görmek istemiyorum..
ben yurtdisinda yasiyorum
Eee Adam gidince tabi altindanda olduk,
Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum..
Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden.
Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?