Nisanlimin annesinden ve babasindan nefret ediyorum!!!

Bu insanlarla ömür geçer mi
Herşey para değildir. .
Para mutluluk vermez
Sevgi olmadıkça beklentiler cevapsız. .
Siz bu evliliği bir daha düşünün. .

lütfen erkek ailesini banka olarak görmeyin. koskoca insanlarsınız kendi düğününüzü kendiniz yapın

nişanlınız para biriktirsin sonra evlenin..Evlenmek için acele etmeyin düşünce yapınızdan da daha 20 li yaşlarda oldugunuz kanaatindeyim...

Ayrılmayacaksan eğer senin için bulunmaz fırsat dönemindesin. Bu dönemde nişanlına ne kadar iyi davranır, destek olur, sorunsuz devam edersen evlilik yılların da o kadar iyi gider. Aklını kullan, evlenince eve düşen yıldırım gibi kv kp ler var. Bu adam bunlardan soğur sadece sana sarılırsa, evlenince de kafan rahat eder. Biraz kötü biri gibi hissettim bu dediklerimden ama yuva yıkan en temel sebep kv kp olunca artık bu konuda pozitif bakamıyorum onlara

Böyle konulara yapılacak o kadar
çok yorum yapılabilir ki. Bazı yörelerde evlenen çiftlerin herşeyini aileler yapar bazı yörelerde yapmaz. Konu sahibinin beklentisi bu yüzden ters gelmedi bana.
Ama bu kadar kinlenmek ne kadar doğru bilemedim. Aileler ne yapıyorsa kendi çocuğuna yapıyor size değil yani, sizin yerinizde kim olursa olsun ailesi aynı davranacaktı. Burda darılması gereken kişi nişanlınız.
Bu vakitten sonra ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz. Ya hayallerim olamayacak deyip ayrılacaksınız ya da daha mütevazı bir düğün yapacaksınız.
Bu nişanlınızla kurmak istediğiniz bir hayatla ilgili.
Ayrıca şimdiden benden Güler yüz beklemesinler, unutmam, yapmam demenin bir anlamı yok

Haklisiniz hepiniz ama birazda benim acimdan bakin lütfen her genc kiz gibi benimde hayallerim var, isteklerim var.. Kayinbabam ve kaynanamdan nefret ediyorum nisanlimi øyle disladiklari icin. Öyle birseyki bütün cocuklarinin pesinde dolaniyorlar birtek benim nisanlimi umursamiyorlar ve buda benim zoruma gidiyor. Desteklemem lazim nisanlimi biliyorum ama kendimi cok kandirilmis hissediyorum ve nisanlimin beni bukadar güvendirmesine kiziyorum.

Nisanlinin isi gucu yokmu ? Sen calismiyormusun ? Neden nisanlinin babasina guvenerek evlenmeye kalktiniz ki ? Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu devirde kimseye guven olmaz bana kalirsa hatanin buyugu sizde.
Onun disinda nisanlinin ailesinin bu tavri cok tuhaf cidden boyle bir aileye sahip bir insanla nasil evleneceksin anlamadim ? Anne babanin tavrida ilginc buraya yazdigin seylerden hic haberi yokmu ? Gelip gitmemelerini dert ediyorlar.
Bana kalirsa cok zorlu bir yol seni bekliyor, ya nisanlin ve sen ikinizde is guc sahibi kendi basinin caresine bakacak insanlar olursunuz yada bu ailelerle isiniz cok zor sizi rezil maskara ederler. Bence kendi evinizi ailenizi kuracak duruma gelmeden evlenmeyin, su noktada da altini inciyi dert etmeyin bence herkes kendine yakisani yapar belliki ya ailesini nisanliniza karsi yada sizini istemiyor ve yardim etmiyorlar.

işinize gelmiş sizin bence beklentileriniz o yönde olduğundan..
daha önceki yorumumda da sordum ama cevap vermediniz bu güvendirmek nasıl birşey ?

Gidin bir nikah salonuna imzayı atın bitti gitti işte. Düğün yapmak çok mu önemli?altınlar çok mu önemli?ha önemliyse nişanlı na olan sevgini bir kez daha gözden geçirmeni tavsiye ederim..

canım sımdı nısanlı cıftler esyaları herseyleri kendi yapıyorlar destek cıkmıyorlarsa cıkmasınlar sende yarın evlendın mı yuzlerıne vurursun en azından sıkı fıkı olmamak ıcın bır nedenın olur. nısanlın sımdı senden baska kımsem yok dıyor ama evlendın mı gorursun bır tek sen mı varsın o zmaan aılem demeye kalkar... takılma boyle seylere salla kp, kv.... nısanlına bak sen zaten bırseylerı içine girmeden bilemıyosun...

Birde para yüzünden nişanlınin anne ve babasından nefret ediyorum diye başlık atmışsın. .
Bu nasıl bir zihniyet boyle yahu..utanmıyormusun hiç bu kadar açgözlü olmaktan ve insanlardan bu yüzden nefret etmekten?inşallah nişanlın seni bırakır. Acıdım adama...

. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(

Lütfen çocuktan ayrıl ve senden kurtulsun, en azından ileride bir gün onu paradan daha çok sevecek bir kadınla evlenme ihtimali var.
Ne demek parası var pulu var diye güvendin. Ticaret mi yapıyorsun evleniyor musun? Allah dağına göre kar vermiş işte, böyle geline öyle kayınpeder.

Kimse size maddi yardım yapmak zorunda değil. Buna kendi anneniz babanız da dahil. Madem evlenmeye karar verdiniz o zaman masrafları kendiniz karşılayacak duruma gelmişsinizdir diye düşünüyorum. Sizinkisi kolaya kaçmak. Nişanlınızın ailesinin sırtına binmeye niyetiniz varmış da hevesiniz kursağınızda kalmış o yüzden sindiremiyorsunuz. Ayrılırsam benden başka kimsesi kalmayacak diyorsunuz da bu sizin ayrılmamak için bahaneniz nişanlınız siz olmazsanız ölmez kendinizi bu kadar önemli görmeyin :) şahsım adına burda sadece nişanlınıza üzüldüm. Maddiyat için evleniyorsunuz gibi geldi bana ama bu aile size yedirmez :)

ama kötü ebeveyn olsalar diğer çocuklarını da dışlarlar nişanlınızın görmediğiniz hataları var demek ki

ama kötü ebeveyn olsalar diğer çocuklarını da dışlarlar nişanlınızın görmediğiniz hataları var demek ki
Nisanlimin hatasi su, sinirli olmasi ve sinirli olunca konusulacak gibi olmamasi.
Ama genellikle ayrimcilik yapiliyor kardesleri arasinda. Mesela kizini ve damatlarini cok seviyorlar yeni cocuklari oldu, ve herseylerini benim kayinbabam ve kaynanam ödedi ve karsiladi.

Ya ben parasindada degilim, Zaten gitti gidecegi kadar ama piskolojikmende destek olmuyorlar, insan bi arayamaz mi gelemezmi benim annemle babamin yanina? Kizlarina her 2. Günde bir geliyorlar ayni sehirde oturuyoruz biz görümümle ve 1,5 saat var kaynanam gilin kaldigi sehirle..

Nişanlınız çalışmıyormu?
Siz çalışmıyormusunuz.
Beraber yapın. Parayı veren düdüğü calmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…