- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi DuyguSuzan
-
lütfen erkek ailesini banka olarak görmeyin. koskoca insanlarsınız kendi düğününüzü kendiniz yapınÖncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!
Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
Ayrılmayacaksan eğer senin için bulunmaz fırsat dönemindesin. Bu dönemde nişanlına ne kadar iyi davranır, destek olur, sorunsuz devam edersen evlilik yılların da o kadar iyi gider. Aklını kullan, evlenince eve düşen yıldırım gibi kv kp ler var. Bu adam bunlardan soğur sadece sana sarılırsa, evlenince de kafan rahat eder. Biraz kötü biri gibi hissettim bu dediklerimden ama yuva yıkan en temel sebep kv kp olunca artık bu konuda pozitif bakamıyorum onlaraÖncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
3 aylik nisanliyim ve nisanlandigima cok pismanim, okadar sey yasandiki simdiden hayatimda cildirmak üzereyim!!
Nisanlimin ailesi cok tuhaf insanlar, babasi biz nisanlanmadan önce dügünümüzdeki bütün masraflari ödeyecegine dair söz verdi, ve tabi bizde buna güvenerek nisanlandik. nisanlandiktan sonra sadece altinlari ödeyecegim, dügünü kendisi ödeyecek diye kavga etmisler kaynanamla ve kaynanam, kayinbabayi evden kovmus bu yüzden!! Eee Adam gidince tabi altindanda olduk, ve kaynanam Hala kayinbabamla görüsüyor!! Adam eve gelmiyor ama sürekli disarda beraberler, hic ayrilmiyorlar. Kaynana sözde oglunu destekliyor ama hic birsey yapmiyor oglu icin! Bütün cocuklarini, kocasini alip disarda yemek yiyor keyif sürüyorlar nisanlimdan habersiz!! Resmen nisanlim dislaniyor ailesinden, ve sürekli beni arayip kendini yanliz hissettigini ve benden baska kimsesinin olmadigini söylüyor ve ben cok üzülüyorum.. Benim ailemde baski yapiyor bana gelmiyorlar gitmiyorlar diye ve ben cok üzülüyorum ve sürekli nisanlimla tartisiyorum bu yüzden. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
Öncelikle merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve cok dertliyim.
Haklisiniz hepiniz ama birazda benim acimdan bakin lütfen her genc kiz gibi benimde hayallerim var, isteklerim var.. Kayinbabam ve kaynanamdan nefret ediyorum nisanlimi øyle disladiklari icin. Öyle birseyki bütün cocuklarinin pesinde dolaniyorlar birtek benim nisanlimi umursamiyorlar ve buda benim zoruma gidiyor. Desteklemem lazim nisanlimi biliyorum ama kendimi cok kandirilmis hissediyorum ve nisanlimin beni bukadar güvendirmesine kiziyorum.
. Acikcasi ben nisanlimada cok kizginim, cünki beni güvendirdi ve suan hic birseyi yok. Ne ailesi nede parasi var, hic kimsesi yok ve ben bu isin icinden nasil cikacagimi bilmiyorum.. Bana akil verin nolur :-(
Lütfen çocuktan ayrıl ve senden kurtulsun, en azından ileride bir gün onu paradan daha çok sevecek bir kadınla evlenme ihtimali var.Ona kizginim cünki basta bana param var pulum var diye cok hava atti, güvendirdi beni kendimi kandirilmis hissediyorum. Sunuda ekleyeyim kayinbabamin verecegi para, benim nisanlimin zamaninda biriktirdigi paraydi ama Adam kacti resmen bizden. Düsünüyorum aceba kaynanamla kayinbabam bize oyunmu yapiyor evlenene kadar :-( simdiden paranoyak oldum, ve hic birini sevmiyorum ve görmek istemiyorum..
Haklisiniz hepiniz ama birazda benim acimdan bakin lütfen her genc kiz gibi benimde hayallerim var, isteklerim var.. Kayinbabam ve kaynanamdan nefret ediyorum nisanlimi øyle disladiklari icin. Öyle birseyki bütün cocuklarinin pesinde dolaniyorlar birtek benim nisanlimi umursamiyorlar ve buda benim zoruma gidiyor. Desteklemem lazim nisanlimi biliyorum ama kendimi cok kandirilmis hissediyorum ve nisanlimin beni bukadar güvendirmesine kiziyorum.
Nisanlimin hatasi su, sinirli olmasi ve sinirli olunca konusulacak gibi olmamasi.ama kötü ebeveyn olsalar diğer çocuklarını da dışlarlar nişanlınızın görmediğiniz hataları var demek ki
Ya ben parasindada degilim, Zaten gitti gidecegi kadar ama piskolojikmende destek olmuyorlar, insan bi arayamaz mi gelemezmi benim annemle babamin yanina? Kizlarina her 2. Günde bir geliyorlar ayni sehirde oturuyoruz biz görümümle ve 1,5 saat var kaynanam gilin kaldigi sehirle..Lütfen çocuktan ayrıl ve senden kurtulsun, en azından ileride bir gün onu paradan daha çok sevecek bir kadınla evlenme ihtimali var.
Ne demek parası var pulu var diye güvendin. Ticaret mi yapıyorsun evleniyor musun? Allah dağına göre kar vermiş işte, böyle geline öyle kayınpeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?