Merhaba kızlar,
3 yıl flört döneminden sonra nişanlandım, ve 10 aydır nişanlıyım.. Nişanlımdan önce bir kişiyle daha çıkmıştım, birbirimizi çok sevdik, bana defalarca ulaşmaya çalıştı, hep engel oldum.. Ve tabiki şuan nişanlıyım
Geçen hafta ortak bir arkadaşımızın faceden bana mesaj atmasını istemiş,ailesinin zoruyla nişanlanacakmış,istemiyormuş.. bana son defa ulaşmak istemiş.. Arkadaş bunları söyleyince ben tabiki reddettim, ve faceyi silme kararı aldım..
Nişanlıma faceleri silelim mi dedim, tamam dedi düğün tarihimi arkadaşlarıma mesaj atayım silelim dedi,
Ertesi gün birlikteydik bana neden sileceğimi sorduğunda ise yalan söyleseymiştim keşke, böyle böyle olanları anlattım.. Lütfen dedim gerginlik yaratma.. Neyse o gün sinirlendi ama çok belli etmedi,biz faceleri sildik, 2 gün geçti üstünden dün bana mesaj attı o şrfszn soyadını ver bana bir de aynılarını bana desin, senin nişanlı olduğunu bile bile bu ne demek diye..
Neyse ben bunu aradım,bana bağırıp çağırıyor felan filan düğüne 2 ay kalmış, rezillik çıkmasın lütfen dedim.. Sen vermezsen de ben bulurum şudur budur.. Ben de o anki sinirle dedim ki döndüğünde beni bulamazsın ama bunu bil dedim kapattım..
Sonra mesaj atıyor işte ben bir hiçim senin için,beni saniyede silip atabiliyorsun, bir başkası içinse şimdi olma felan dedi bana ..
Ama bu söz dokundu, eğer ben onun yanında olmak istesem,2 ay sonra düğünüm var neden hazırlık yapıyorum ? Kendisi bahane arıyor da bunu mu buldu sizce kızlar ??
Ne yapayım ben,Yardımlarınıza ihtiyacım var, biraz uzun oldu ne olur kusura bakmayın