• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın arkadaşının annesi

Ha bir de konu sahibesi zaten evliymiş.
Eylül ayında açtıgı konuları var.
Kuzenim boşanacak diye açtıgı konularındaki kuzen kendisi ve boşanmışsa bilemem tabe.
Evli olsam nişanlıyız demem Evliyiz yazardım 🤷🏻‍♀️ Bazen yakınımızdaki eş dost akraba içinde Bir konu açabiliriz.
Hemen artniyetli düşünmeyelim.

Evli olsam nişanlıyız demem Evliyiz yazardım 🤷🏻‍♀️ Bazen yakınımızdaki eş dost akraba içinde Bir konu açabiliriz.
Hemen artniyetli düşünmeyelim.
Yakınınız için konu açınca belirtiyorsunuz zaten buna yasak yok ama anlamadığım şimdi hamile olan kuzeniniz mi? yani ortak mı kullanıyorsunuz hesabı. Çünkü konuları kendinizin gibi yazmışsınız🤷‍♀️

haydaa
daha eylül ayında hamile miyim demiş bu üye?
eşimle korunuyoruz çocuk istemiyoruz vs??
Gebelik şüphelerimiz vardı 🙂 Sizde haklısınız biz bazı şeyleri yaşamıştık ön yargılardan çekindiğim için nişanlım yazamamıştım 😔

Nişanlınız bu yedi kat yabancıya laf edemiyorsa, ilerde bir sorun olduğunda da aman ağzımızın tadı kaçmasın moduna girmez inşallah. Bunun garantisini alın derim

Merhabalar paylaşmak istediğim birşey var
Geçenlerde nişanlımın iş arkadaşının annesi bana uğradı. Niye uğradığınıda hiç anlamadım. Biraz sohbet ettik kadın bana kusura bakma ama eski sevgilisi senden daha güzeldi dedi. Bende gülümsedim o kadar güzeldide niye yüzük taktıramamış benimkine dedim geçtim. (Buna açıklık getirmek istiyorum kadını onun gönderdiğini düşündüğüm için böyle cevap verdim nişanlımın eski sevgilisiyle iki üç kere görüşmüşlüğü olmuş çünkü ) kısaca Onu bana övdü övdü gitti. Belliki birileri morelimin bozulması istemiş. Nişanlıma anlattım oda çok şaşırmıştı fazla yüz göz olma annesiyle demiştim. Nişanlım tek yaşıyor iş arkadaşına çok yakın oturuyor. Ara sıra akşam yemeğine davet ediyolar gitmek zorunda kalıyo. Bende gitmek istemiyorum ama Arkadaşımın hatırı var diyor.
Bu kadın nişanlım yanımda oluncada iltifat ediyo bana yalakalık yapıyo. Ya çok kurnaz yada bilmiyorum sizce amaç ne?
Kadını düşmanım gibi görüyorum Nişanlımı ne zaman yemeğe davet etseler biz birbirimize giriyoruz.
Yıldım böyle insanlardan.
Yüzük taktırmak bir basarı değildir önce orda anlasalım.
Bana nisanlınız da ordan haber almak istiyor gibi geldi.
Yani arkadasıyla tmm,annesiyle niye görüsüyor.
Emin miyiz tamamen kafasında bitirdiğinden.
Anne zaten yoruma kapalı,densiz net.

Yüzük taktırmak bir basarı değildir önce orda anlasalım.
Bana nisanlınız da ordan haber almak istiyor gibi geldi.
Yani arkadasıyla tmm,annesiyle niye görüsüyor.
Emin miyiz tamamen kafasında bitirdiğinden.
Anne zaten yoruma kapalı,densiz net.
Ona kalırsa Haber alacağı çok yer var o kadına kalmadıki. Arkadaşına gittiği zaman annesiylede karşılaşıyor işte. Benim kızdığım şey neden haddini bildirmiyor

Ben olsam bu lafı eden kadını kâle almam cevabımı verir geçerdim. Ama nişanlıma durumu anlattiktan sonra nişanlim kadınla denk geldiğinde eski samimiyete devam edip öncesinde bir hayırdır deyip o teyzeye ayar vermezse bu durumu kâle alırım işte.

Burda bana diklendiğin kadarını keşke tatlı nişanlım da had bildirmekte kullansaydı konu sahibesi 😁😁Bu evlilikte sana boooolca şans dilerim, umarım morelin sağlam kalır🥳🥳
Bence de konu sahibesi bu diklenmeleri nişanlınıza gösterin. Ki dış kapının mandalı bir teyzeye haddini bildirebilsin. Daha sizi üzen bir olaya , kişiye karşı bile dik duruş gösteremiyor ortaklığı bozulmasın diye.

Konu sahibinin yuzuk taktirma olayini, kadinin kinayeli ve art niyetli tavrina karsi bilerek soyledigi ortada. Simdi bir sey yazacagim kibirli, egolu olacagim :)
Kadinin amaci ne olursa olsun, o kadin yuzunden nisanlinla tartismani oneririm. Patlak verir elbet.

Arkadaşına gittiğinizde teyze size iltifat ederken, geçenlerde benim evime kadar gelip x kişisini övmüştün. Bunu lütfen bir daha yapmayın, biz evlilik yolundayız Allah nasip ederse evleneceğiz, tatsızlık yaşamanın anlamı yok rica ediyorum. Gibi bir söz söyleyin hem kibarlıktan ödün vermeyin hem de düşüncelerinizi apaçık konuşun. Ortam bir buz kessin zaten nişanlınızın da ayağı kesilir.

ay bu dış kapının dış mandalı insanları nasıl bu kadar rahat saçmalayabiliyorlar yanınızda ben anlamadım. arkadaşının annesiymiş de bilmem ne...kızı bir yığın övmüş durmuş, lafını ağzına tıkayıp neden beni ilgilendirmeyen konuları bana uzun uzun anlatıyorsunuz anlamadım deyip konuyu değiştirseydiniz keşke. kadınla ee o zaman o neden yüzük taktıramamış vs gibi saçma sapan laf yarışına girmeniz komik olmuş.

Şaka mı bu? Neden haddini bildirmediniz? Hem sonra nişanlınızın iş arkadaşının annesi ne alaka? Dıdısının dıdısı. Siz böyle haddini bildirmedikçe sizi daha çok ezer ben size söyleyeyim.

Merhabalar paylaşmak istediğim birşey var
Geçenlerde nişanlımın iş arkadaşının annesi bana uğradı. Niye uğradığınıda hiç anlamadım. Biraz sohbet ettik kadın bana kusura bakma ama eski sevgilisi senden daha güzeldi dedi. Bende gülümsedim o kadar güzeldide niye yüzük taktıramamış benimkine dedim geçtim. (Buna açıklık getirmek istiyorum kadını onun gönderdiğini düşündüğüm için böyle cevap verdim nişanlımın eski sevgilisiyle iki üç kere görüşmüşlüğü olmuş çünkü ) kısaca Onu bana övdü övdü gitti. Belliki birileri morelimin bozulması istemiş. Nişanlıma anlattım oda çok şaşırmıştı fazla yüz göz olma annesiyle demiştim. Nişanlım tek yaşıyor iş arkadaşına çok yakın oturuyor. Ara sıra akşam yemeğine davet ediyolar gitmek zorunda kalıyo. Bende gitmek istemiyorum ama Arkadaşımın hatırı var diyor.
Bu kadın nişanlım yanımda oluncada iltifat ediyo bana yalakalık yapıyo. Ya çok kurnaz yada bilmiyorum sizce amaç ne?
Kadını düşmanım gibi görüyorum Nişanlımı ne zaman yemeğe davet etseler biz birbirimize giriyoruz.
Yıldım böyle insanlardan.
Nişanliniz sizi arkadasinin annesinin uzmesine bile musade ediyorsa kapasitesini bir daha dusunun. Evde az otururum boyle bie tipe yemege gitmem.
Ayrica teyze kacirma onuda ogluna al deseydiniz :)

Back
X