• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Ayrıntılarda Boğulması

Aaa bak ben de başka memlekete gelin gidicem. O zaman bu durum işime yarayabilir bunu hiç düşünmemiştim:52:

kesinlikle.şikayetinden zamanla memnun olma durumuna geçersin emin ol :1:

bazen bana çok konuşuyosun sessizlik lütfen diyo, bende napim bacımda dostumda sensin,konuşmuyon kafanı salla bari diyorum :6: :6: :6:

Son düzenleme:
Ben de tam tersi, alışverişten özellikle kıyafet alışverişinden nefret ederim. Çok sıkılırım giy çıkar, kabin bekle. Öyle bir parça bir şey denerim ben daha onu giymeden arkamdan 5 parça daha getirir. Bunları da dene, bi görelim, ne oluyor elin mi aşınıyor deneyince diye kızar bi de.
Makyaj diyince de en son bana kendi zevkine göre ruj almış. Nasıl kötüler anlatamam:9: Biri böyle açık iğrenç bir pembe, lady gaga gibi oluyorum sürünce:9: Biri de cart bir pembe ki o da çok kötü

Cidden çok garipmiş :1: Genelde erkekler sıkılırlar hep . Ben mesela geçen sene miydi tam hatırlamıyorum ben de yine yanımda sevgilim olacak mı diye bi pantoolon deneyeyim lütfen diye ısrar etmiştim neyse kabindeyim sıra bekliyorum falan yanımda bi kız vardı üzerine birşeyler giymiş ayna da nasıl olmuş diye bakıyordu . Yanında da sevgilisi yüzü kızarmış sıkıntıdan garibimin elinde de 3-4 tane bayan kıyafeti :1: Çok üzülmüştüm haline . Ben hiç yaptırmam öyle . Ki istesem de yaptıramam herhalde .

kesinlikle.şikayetinden zamanla memnun olma durumuna geçersin emin ol :1:

bazen bana çok konuşuyosun sessizlik lütfen diyo, bende napim bacımda dostumda sensin,konuşmuyon kafanı salla bari diyorum :6: :6: :6:

Şu an aslında çok şikayetçi değilim ama ilgi alanım olmayan konular olunca ve ayrıntıya girilince ister istemez sıkılıyorum:D
Şimdi maç varmış, cepten bana yazıyor, müthiş bir gol yedik diye girdi olaya. Maçın her dakikasını izler gibi olurum artık:D

Şu an aslında çok şikayetçi değilim ama ilgi alanım olmayan konular olunca ve ayrıntıya girilince ister istemez sıkılıyorum:D
Şimdi maç varmış, cepten bana yazıyor, müthiş bir gol yedik diye girdi olaya. Maçın her dakikasını izler gibi olurum artık:D

inanmıyorum yaa... keşke benim eşimde anlatsa bana valla bıkmam usanmam dinlerim :ssz:

benim eşimin maç izlediğini öğrenebilmem için zincirleme sorular sormam lazım
napıyosun?
-oturuyorum.
sadece oturuyo musun?
-tv bakıyorum.
ne izliyosun?
-maç varda.
kimin? ...................... diye bu böyle gider hanımlar :37::37::37::37::37::37::37::37:

Kendisi balık:9:

Yükseleni falan etkiliyordur belki, burçlardan pek anlamam ama su grubunu bildi:D
yengeçten bi sonraki tahminim balıktı zaten,balık erkeği üzerine master yapabilirim :-/
onlar ne alıngan,ne fil hafızalı,ne hayalperest adamlar öyle.Bende de vardı zamanında da,çok yem atmışım,öldü garibim :1::1:

ben de bir örnek vereyim : sevgilim uzak bir köyde öğretmendi,telefonda konuşuyoruz.
Ablasının küçük oğlu Can'dan bahsettiği 15. dakkada,sabrımın sınırları artık zorlanmaya başlamışken bir anda sustu
Bende herhalde sıkıldığımı anladı zannettim,ayıp olmasın diye "neden sustun balım?" dedim.
"bir çiçek gördüm de,beyaz renk....Aaa ne acayip hiç yoktu burda.Yeni açmış demekki.Ay bitanem keşke yanımda olsan da görsen ne güzel de boyvermiş.Beyaz böyle,bakiiim...3 yapraklı.Adı ne ki..adı ne acaba aşkım,sen bilir misin? bak şöyle....."
haydaaa bi de uzun uzun çiçeğin taçyapraklarını dinle...
Artık en son dayanamayarak "kırk katır mı kırk satır mı/kaçınma-kaçınma çatışmasını" yaşayıp "eee hayatım,Can diyodun-naapmış yine" diye konuyu çeviriyordum :)))
bunlar işin esprisi tabi,kıymetini bilin geveze sevgililerinizin.Ben çok yakınmışım herhalde zamanında,Allah bana yabancı sevgili gönderdi,iki geyik muhabbetine,uzun uzun cümleler kurmaya hasret kaldım:43::43:

Laf olsun, maksat muhabbet olsun diye açtığım konulardan biri aslında:9:

Erkek arkadaşı, eşi geveze olanlar beni anlayacaktır. Benimki de gevezedir ama ayrıntılarda inanılmaz boğulur. Bu yüzden o bir olayı sonuca bağlayana kadar ben çoktan anlattığından kopmuş, farkında olmadan dinlemeyi bırakmış oluyorum. Doğal olarak yorum yapamıyorum ve bir kaç gün sonra konuyla ilgili bir şeyler soruyorum. Anlıyor tabi dinlememiş olduğumu ve bozuluyor.
Ama elimde değil, özellikle ilgi alanım olmayan ve anlayamayacağım konuları uzun uzun anlatınca kaçırıveriyorum.

-Evdeki bilmem ne bozuldu, açtım, kablolarda ....... vardı(anlayamadığım terimler). Siyah kabloyu soydum, kırmızının kenarından biraz kestim. Birleştirdim yaptım olmadı. Sonra sarı kabloyu aldım baktım olmuyor nalbura gittim. Nalburda şu çok önceden anlattığım hani sinirli adam vardı ya....
+Hatırlayamadım ki...
-Ya hani bir kaç ay önce gitmiştim bişey almak için. Bana yok demişti ama orda duruyodu, adama kızmıştım...
+Hatırlamıyorum ya devam et...
-Zaten hiç dinlemiyosun ki beni, adamla kavga etmiştik hani. Neyse.... İşte o sinirli adamdı. Şimdi düşündüm alsam mı almasam mı, adama da uyuzum ya....

Ben artık olaydan kopuyorum, arada kim bilir neler anlatıyor, neler söylüyor bilmiyorum. Ama genelde böyle oluyor ve istem dışı. Bir bakıyorum dalıp gitmişim ya da başka bir şey düşünüyorum.

Sizin oluyor mu böyle, nasıl toplamak lazım bu kafayı? Açık açık konuşun demeyin, kendisine de söyledim ve zaten biliyor ama onun tarzı bu. Babası da aynı böyle:9: Hani üzülmesin falan istiyorum ama elimde olmadan öküzlük etmiş oluyorum:9:

nişanlın aynı ben :1:
eşim de bir süre sonra dinleyemiyor.
ama ben ondan da böyle ayrıntılı anlatmasını istiyorum, o hemen sadede geliyor. :52:

yengeçten bi sonraki tahminim balıktı zaten,balık erkeği üzerine master yapabilirim :-/
onlar ne alıngan,ne fil hafızalı,ne hayalperest adamlar öyle.Bende de vardı zamanında da,çok yem atmışım,öldü garibim :1::1:

ben de bir örnek vereyim : sevgilim uzak bir köyde öğretmendi,telefonda konuşuyoruz.
Ablasının küçük oğlu Can'dan bahsettiği 15. dakkada,sabrımın sınırları artık zorlanmaya başlamışken bir anda sustu
Bende herhalde sıkıldığımı anladı zannettim,ayıp olmasın diye "neden sustun balım?" dedim.
"bir çiçek gördüm de,beyaz renk....Aaa ne acayip hiç yoktu burda.Yeni açmış demekki.Ay bitanem keşke yanımda olsan da görsen ne güzel de boyvermiş.Beyaz böyle,bakiiim...3 yapraklı.Adı ne ki..adı ne acaba aşkım,sen bilir misin? bak şöyle....."
haydaaa bi de uzun uzun çiçeğin taçyapraklarını dinle...
Artık en son dayanamayarak "kırk katır mı kırk satır mı/kaçınma-kaçınma çatışmasını" yaşayıp "eee hayatım,Can diyodun-naapmış yine" diye konuyu çeviriyordum :)))
bunlar işin esprisi tabi,kıymetini bilin geveze sevgililerinizin.Ben çok yakınmışım herhalde zamanında,Allah bana yabancı sevgili gönderdi,iki geyik muhabbetine,uzun uzun cümleler kurmaya hasret kaldım:43::43:

Muhabbetler o kadar benziyor ki:9:
Benimkinin hafızasında ciddi sorunlar olduğu için bir de aynı olayları, aynı ayrıntılarda bir kaç kere dinliyorum:9:

Muhabbetler o kadar benziyor ki:9:
Benimkinin hafızasında ciddi sorunlar olduğu için bir de aynı olayları, aynı ayrıntılarda bir kaç kere dinliyorum:9:

süper ya :1: ayrıntılarla ilgilenmeleri yetmiyor bin de konu tekrarı yapıyorlar. harika :1::1::1::1::1::1::1: eşimde bana bunu daha önce de anlatmıştın diyo (anlatmadığım halde,konuşmayı kısa tutmak için) :45::45::45::45::45::45::45::45::45::36:

Benimki de böyle ben direk aşkım sadede gel diyorum çünkü öyle uzun uzadıya anlatırken birden durup muhteşem soruyu yöneltiyo bana; "bitanem ben ne anlatıyodum ya:44:":52::9::9:

[ 19:25:47] Nişanlım : sdgalghaksjghlkas
[ 19:25:48] Nişanlım : off
[ 19:25:50] Nişanlım : bende söylediklerini dinliom
[ 19:25:55] Nişanlım : bişi dicek diye
[ 19:26:10] Nişanlım : yastık tkaılmış
[ 19:26:13] Nişanlım : nasıl takılır ya
[ 19:26:16] Nişanlım : izledin mi
[ 19:26:20] Koalina : mikrofonuna takılmış☺
[ 19:26:25] Nişanlım : ben buyum o yastık mı dio
[ 19:26:27] Nişanlım : asgajdslkjgsahdlgas
[ 19:26:28] Nişanlım : ya kimlere kaldı bu işler ya
[ 19:26:30] Koalina : :X:X:X
[ 19:26:33] Nişanlım : ya
[ 19:26:35] Nişanlım : tavuk çıkardım ama
[ 19:26:39] Nişanlım : saatte geç olmupş
[ 19:26:43] Nişanlım : yemek yapsam mı ki
[ 19:27:34] Koalina : yap
[ 19:30:09] Nişanlım : kim yapcak ya
[ 19:48:54] Nişanlım : sana 100 puanlık bir sorum var
[ 19:48:55] Nişanlım : iyi düşün
[ 19:49:00] Nişanlım : her sayfada 12 kayıt var
[ 19:49:03] Nişanlım : toplamda ise
[ 19:49:20] Nişanlım : 27 kayıt var
[ 19:49:27] Nişanlım : öyle bi matematik işlemi yap ki bana
[ 19:49:30] Nişanlım : 4 işlem
[ 19:49:47] Nişanlım : sonuç 1 ile 12 arasındaysa
[ 19:49:48] Nişanlım : 1
[ 19:49:54] Nişanlım : 2
[ 19:49:55] Nişanlım : 12 24 arası
[ 19:49:59] Nişanlım : 24 üstü 3
[ 19:50:02] Nişanlım : şeklinde gözüksün
[ 19:50:09] Nişanlım : algoritma
[ 19:50:10] Nişanlım : hadi bakalım
[ 19:50:12] Nişanlım : sahdlgaslkgjsdag
[ 19:50:20] Koalina : uğraşamam
[ 19:50:25] Nişanlım : had yap
[ 19:50:48] Koalina : dizi izliyorum
[ 19:54:08] Nişanlım : algoritmaaaaa
[ 19:54:19] Koalina : ya offf
[ 20:01:40] Nişanlım : ya
[ 20:01:42] Nişanlım : ben bi yıkanim çıkim bari
[ 20:01:44] Nişanlım : sağ bacağım
[ 20:01:47] Nişanlım : kaval kemiğim
[ 20:01:48] Nişanlım : ağrio
[ 20:01:51] Nişanlım : kastım galba çok
[ 20:02:24] Koalina : naptın kİ:T
[ 20:03:53] Nişanlım : ne bilim
[ 20:03:54] Nişanlım : otururken
[ 20:03:55] Nişanlım : kastım mı
[ 20:03:59] Nişanlım : bacak bacak üstüne mi attım
[ 20:04:00] Nişanlım : ne bilim
[ 20:04:03] Koalina : olabilir
[ 20:31:32] Nişanlım : aşkoş
[ 20:31:40] Koalina : he
[ 20:31:46] Nişanlım : he ne ?
[ 20:31:52] Koalina : ne:X
[ 20:31:58] Nişanlım : dizi mi izlion
[ 20:32:18] Koalina : evet :X
[ 20:32:23] Koalina : noldu:
[ 20:32:24] Koalina : :X
[ 20:32:51] Nişanlım : hiç
[ 20:34:17] Koalina : söyle
[ 20:35:28] Nişanlım : ok
[ 20:35:45] Koalina : ne bu tavır
[ 20:35:53] Nişanlım : yok tavır falan
[ 20:36:02] Koalina : ne diosan söle
[ 20:36:33] Nişanlım : ya yok bişi :X:X

Size gevezeliğinden çok küçük bir örnek sunmak istedim:9:

Canım senin nişanlında mı öyle :9: benimki de bir saniye dur derim dayanamaz hala kim ne dedi ne çalıyor ne diyor off diyorum sen bir de kadın olsaymışsın mahalleyi birbirine katarmış yani diyorum :9:

erkeklerin böylesi de zor konuşmaması da zor ama hangisi iyi bilemedim :9:

bir kıyafet bakarken yok onun yakası açık eteğin boyu kısa , bu nedir leopar aşkı senin olmaz o dar gelir felan filan bir şey baktırmaz bana :9:

bide bize laf ederler önce kendilerine baksalar iyi olacak sütten çıkmış ak kaşıklar sanki:9: benim sözlüm de öyle çok anlatır ki iş okul arkadaşları her şeyi bilirim artık sonunda sonuç ne be adam hadi söyle sıra bana gelsin derim :ssz:

Duygusal zekası dusuk ınsanlarda gorulur bu durum cok derıne ınemedıklerınden bır olayı anlatırken hedefın etrafında doner dururlar cunku baska konuscak bıseylerı olmaz..
Ps/ aaa olur mu oyle sey ama benım kocısım cok duygusaldır dıyecek tıpler olacaktır bu forumda dıye bknz duygusal zeka

Ben de ayniyim. Sebebi ogretmenlige bagladik biz. Tanidigim cok ogretmende var. Is yerinde gun biyu o kadar detaya iniyoruz ki istemeden oluyor :)

Çok güldüm ne hareketli ilişkileriniz sizin öyle :52: Benim nişanlım normal konuşur sus da dedirtmez,konuşsana da..Biliyorsa yorum yapar 1 cümle kurar hmmm doğru dedirtir..O da nişanlısından bahtsız...:1: Bizde de çalçene benimdir...Hatta bazen o kadar konuşuyorum ki ne anlatacağımı unutuyorum :9::9: Misal bize x ler oturmaya gelcek nişanlım arar napıyosun filan demek için..Konuşma aynen şu; iyi ya napıyım canım,noldu biliyo musun bugün öğlen filandı tlf çaldı bi baktım x arıyor hayret dedim nerden aklına esti...Neyse açtım konuştuk filan haa nolmuş buarada biliyo musun x ler arabasını satıyormuş amaaan zaten iyi bişeyde değildi,kredi çekip modelini yükseltceklermiş..Sana da selam söyledi..vs vs konuşma gidiyor..Akşam oluyor -canım napıyosun sesin çıkmıyor hiç? diye arıyor ee misafirler var müsait olamadım bi türlü diyorum.-Kim var ki? Söyledik ya akşamüstü x ler gelcek diye yoo öyle bişe demedin ki..Hadi yaa..Neyse işte öğlen aramıştı ya işte gelcekler diye aramış zaten :60: :60: :60:
Benim kuzenim var aşşşşşırı derece konuşur karşısındakine fırsat vermez sadece emme basma tulumba gibi kafa sallarsın..Herşeyi o bilir.Bazen dozu aştım mı annem bi sus melikeee diyo :84: (melike kuzenim olur:35: )

benim eşimde bi konu anlatcak mübarek bütün hayatını anlatıyor sonra ben ne anlatıyordum diyor :)
yada bir dizi izlerken ben uykuya dalıyorum sonunu kaçıyorum sonunda ne oldu diyorum
adam geldi kapıyı açtı gitti yaptı falan filan... ama ben sadece sonunu sormuştum diyorum kısa kes bölümün tamamını anlatmana gerek yok diyorum..her olayı ayrıntılarıyla anlatıyor. ben kendi kendime sonunu ne zaman sölicek asıl konuya ne zaman gelecek diye bekliyorum ne yapcan mecburr :) uzun uzun anlatmayı sever bende özet anlatırım herşeyi o yüzden onun çenesi benimde beynim yoruluyor :) ama alıştım sanırım... anlamasamda hımm falan diyorum :)

Ben de ayniyim. Sebebi ogretmenlige bagladik biz. Tanidigim cok ogretmende var. Is yerinde gun biyu o kadar detaya iniyoruz ki istemeden oluyor :)

ben de ogretmenim ama tam tersi bu kadar ayrintili anlatmiyorum:)

Benimkide didik didik anlatan modelden:))

En son ben sinirden gulmeye baslayinca anlayip ozet yapmaya basliyo:)

neyse ya yine de nazar degmesin, az konusmasindanda cok konusmasini tercih ederim galiba;)

Back
X