Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bu olmalı..Nişanlının kuzeninin düğünü için biraz fazla abartılı değil?
Kasnaklı falan bu ha düz olsa neyse de. bilidğin kabarık bu gelin gibi olursunuz.
Bir de taş falan takmayın ne taşı yakınınız değil sonuçta,
Bu elbise ondan daha uygun aynı renkler
Eki Görüntüle 1321207
Böyleyse sorun yok :) Gayet güzel :)Kızlaaaaar durun sakin olun bi yanlışlık var
1.si babannesinin evine gidicem evde tanışıcaz önce ertesi gün düğün
2.si ise elbise kabarık değil tabiki bn kabarık olsa aldırmazdım sonuçta bnm günüm değil
Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayınBide kravat rengi hakkında fikri olan
Eki Görüntüle 1321220
işte şimdi harikaKızlaaaaar durun sakin olun bi yanlışlık var
1.si babannesinin evine gidicem evde tanışıcaz önce ertesi gün düğün
2.si ise elbise kabarık değil tabiki bn kabarık olsa aldırmazdım sonuçta bnm günüm değil
Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayınBide kravat rengi hakkında fikri olan
Eki Görüntüle 1321220
Güveniyorum ama hani özenicem tutmazsa die de tereddüt ediyorum.Elinin ayarına, lezzetine güveniyorsan patlat bi kek maharetini görsünler. El emeği herzaman daha makbuldur.
Kıyafetin hususundada; bence taşı tuşu bırak zaten kendi çok abartılı. Tabi zevkler tartışılmaz :)
Teşekkür ederimişte şimdi harikakravat yeşil olmalı bence.
babaanneye de omuzlarına alabileceği bir şal malum kış ya da eşarp ve saksı çiçeği olabilir diye düşünüyorum