• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ

Nisanlının dınının dıdısı icin bu elbise cok abarti degil mi ? He düğünün yıldızı ben olmalıyım diyorsan ayrı he tabi birde nişanlımın tüm ailesi beni böyle iddialı görmeli diyorsan da ayrı.

Merhaba kızlar :)

Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi sizden yine yardım istemeye geldim :)
Haftasonu nişanlımın amca oğlunun düğünü var oraya gidicem bizim nişanımız evde oldu ve annesi babası halası amcası dışında kimse gelemedi uzak ve aile içi evde olucak diye neyse o sebeple ben diğer aile fertleriyle tanışmadım kısmetse yeni tanışıcam. İlk defa onları göreceğim için babannesine giderken bişey götüreyim diyorum tatlı kurabiye pasta veya kendim kek mi yapıyım bilemedim. Sizden fikir almak daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi sorum daha var düğünde bu abiyeyi giyicem şal olarak etek rengi gbi alıcam ancak bi süsleme yaptırayım mı yoksa sadece şal mı olsun taş ekledim eğer süslü olsun diyosanız sadece düz şalın üzerine bu taşı koydururum yoksa o büzgü büzgü türbanları beğenmiyorum fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlarr :) ha bide nişanlımın kravatı ne renk olsun o_O Eki Görüntüle 1321198 Eki Görüntüle 1321199
Elbise güzel renginde modelide hoş ama düğün için abartı bir abiye,daha çok nişan elbisesine benziyor,kendi nişanınız olmuş olsa salonda o zaman giymeniz daha uygun olurdu,ama siz buna karar verdiyseniz şal kısmına taş yatırmayın zira kuşak kısmında şal mevcut fazla taş abartı gider,hediye işine gelince kek,yada börekler uğraşmayın sonuçta eve gitmiyorsunuz düğün salonuna gidiyorsunuz şık bir şal yada eşarp alabilirsiniz.

Elbise çok güzelmiş ama sanki kabarık olmasa daha iyi olur gideceğin mekana göre.Çok yakınının olsa düğün sahibi giy derdim ama çok yakın olmadığı için..

Elbisenin altı çok kabarık ve abartı duruyor taşa falanda gerek yok resimdeki gibi yap daha hoş olacak

Sizin nişanınız falan olsa elbise güzelmiş ama düğünde giymek için pek uygun değil. Gelini gölgede bırakırsınız.

Babaanneye de kek kurabiye yerine bir başörtüsü falan götürseniz daha makbule geçer.

nişanlının kravatı yeşil olsa daha güzel olur sanki bide tarlatan var sanırım elbisede o kadar kabarık çok hoş olmaz gibi geldi tarlatansız düz bi şekilde olursa elbise çok hoş ... babaanenin evine mi gideceksin yoksa düğünde mi tanışacaksın onu kavrayamadım ... Eğer evine gidiyorsanhoş bi eşarp bide küçük bi ev hediyesi alabilirsin ... bunun için mişanlından da fikir almanı öneririm .... yok düğünde tanışacaksan bişwy götürmene gerek yok gibi geldi bana :)

Nişanlının kuzeninin düğünü için biraz fazla abartılı değil?
Kasnaklı falan bu ha düz olsa neyse de. bilidğin kabarık bu gelin gibi olursunuz.
Bir de taş falan takmayın ne taşı yakınınız değil sonuçta,
Bu elbise ondan daha uygun aynı renkler
Eki Görüntüle 1321207
Kesinlikle bu olmalı..

Elbiseyi görünce kendi nişanın falan sandım ilk meğer başkasının düğünüymüş. Elbise çok güzel bunu söyleyeyim de ... Çok da abartılı ama sanki senin gününmüş gibi olur. Daha düz şeyler tercih etmelisin.

Nişanlının kuzeninin düğünü için biraz fazla abartılı değil?
Kasnaklı falan bu ha düz olsa neyse de. bilidğin kabarık bu gelin gibi olursunuz.
Bir de taş falan takmayın ne taşı yakınınız değil sonuçta,
Bu elbise ondan daha uygun aynı renkler
Eki Görüntüle 1321207

bak buda çok hoşmuş ;)

Ben elbiseyi cok cok begendim, ozellikle etek rengini. Lakin tanidik dugunune cok fazla bence, kendi nisaniniz icinse mukemmel olur.

Elbise boylece iyi, daha fazla tas , sus bu elbiseyi bozar.

Babaannenin evine gitmiyorsunuz sonucta, dugunde kadin nereye koysun hediyelerini, bence hicbir sey goturmeyin.

Kızlaaaaar durun sakin olun bi yanlışlık var
1.si babannesinin evine gidicem evde tanışıcaz önce ertesi gün düğün :D
2.si ise elbise kabarık değil tabiki bn kabarık olsa aldırmazdım sonuçta bnm günüm değil :KK52:
Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayın:KK17: Bide kravat rengi hakkında fikri olan o_O
1301-3021-28-sal-Tasli-Kadife-Ab_2402_2.webp

Kesinlikle bu elbiseyi seçme. Üstü çok hoş durmuş ama altındaki eteğin kabarık olması seni çok gülünç duruma düşürebilir. Bizim bir aile dostunun düğününde gelinin kuzeni buna benzer bir şey giymişti. Herkes gülmüştü. Hatta gelin olan tanıdık bile rahatsız olduğunu söylemişti sonradan.
Altı sade olan bir şey seç.

2.si ise elbise kabarık değil tabiki bn kabarık olsa aldırmazdım sonuçta bnm günüm değil :KK52:
Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayın:KK17: Bide kravat rengi hakkında fikri olan o_OEki Görüntüle 1321220
Böyleyse sorun yok :) Gayet güzel :)

Etegın dumduz yere inseydi çok hoş olurdu..

Böyle tarlatanlı kabarık kabarık bıraz abartı değil mi?

Ama çok güvenli bi elbise..yanına 1 metreden fazla kımse yaklasamaz..

Hemen düz halini ekliyorum o fotoda daha güzel çıktı diye onu ekledim yanlış anlamanız normal kusura bakayın:KK17: Bide kravat rengi hakkında fikri olan o_OEki Görüntüle 1321220
işte şimdi harika :KK50: kravat yeşil olmalı bence.

babaanneye de omuzlarına alabileceği bir şal malum kış ya da eşarp ve saksı çiçeği olabilir diye düşünüyorum

Elinin ayarına, lezzetine güveniyorsan patlat bi kek maharetini görsünler. El emeği herzaman daha makbuldur.
Kıyafetin hususundada; bence taşı tuşu bırak zaten kendi çok abartılı. Tabi zevkler tartışılmaz :)
Güveniyorum ama hani özenicem tutmazsa die de tereddüt ediyorum.
elbise kabarık değil aktı düz resmin gazabına ugradım kızlar bni topa tuttu begenmenize sevindim:D

İlk olarak mutfakta kendinize güveniyorsanız kendiniz yapın. Kek değil şekilli şekilli kurabiyeler çok iyi olacaktır.

Kıyafet konusuna gelecek olursak abartmışsınız sanki. Amca oğlu ve yeni tanışmalar için abiye çok fazla !! Onu geçtim bir nişanda abiye biraz da komik hanımefendi. Diyeceğim o ki; kapalı bir bayansanız şık ve sade giyimden yana olun. Abartısız ve sade. Her zaman güzeldir !!

İyi eğlenceler.

Kravat rengi etek renginde olmalı bence bu hali hoş ama nisanlinizin amca oğlu düğünü için yinede abartı gibi ne bileyim daha abartisiz tassiz filan olsa daha uygun olurdu sanki yine sizin fikriniz tabi

işte şimdi harika :KK50: kravat yeşil olmalı bence.

babaanneye de omuzlarına alabileceği bir şal malum kış ya da eşarp ve saksı çiçeği olabilir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim :KK52: Kişisel bişi almak istemiyorum dedeside var ona almasak o darılır o yuzden yicek bişi olarak düşünmüştüm daha genel herkes yer falan :KK39:

Back
X