• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ

işte şimdi harika :KK50: kravat yeşil olmalı bence.

babaanneye de omuzlarına alabileceği bir şal malum kış ya da eşarp ve saksı çiçeği olabilir diye düşünüyorum

Tamam simdi olmus :) Boyle begendim.

Kravat bluz rengi veya etek rengi olabilir, giydigi takim elbisenin rengine gore.

Babaannenin evine giderken saksi cicegi veya ipek bir $al olabilir derim. Tatliyi da istersen yapip goturursun sekerim , ama bence mutlaka babaanneye ozel bir jest, incelik olmali :) Cicek fikrini oldum olasi sevmsiimdir zaten :)

kek tuhaf olur onun yerine hediyelik birşeyler götürün, eğer kapalıysa bir eşarp yada bir bluz vs.. Bizde adet bohça yapılmasıdır ufakta olsa birkaç parça eşya konulur..Elbise hoş güle güle giyinin, kravat yeşil olmalı:nazar:

Ben olsam babaanneye ya saksı çiçeği (orkide olabilir) ya da bir kutu çikolata götürürdüm.

Bu beğendiğiniz eşbiseyi de giyerdim, sonuçta yeni nişanlı bir genç kızsınız.

Ve düğüne gidiyorsunuz.

Bu tarz kıyafetleri düğünden başka nerde giyeceğiz ki. Yaşlanınca zaten giyemeyeceksiniz.

Bence kimsenin dediğine bakmayın, sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapın.

İlk olarak mutfakta kendinize güveniyorsanız kendiniz yapın. Kek değil şekilli şekilli kurabiyeler çok iyi olacaktır.

Kıyafet konusuna gelecek olursak abartmışsınız sanki. Amca oğlu ve yeni tanışmalar için abiye çok fazla !! Onu geçtim bir nişanda abiye biraz da komik hanımefendi. Diyeceğim o ki; kapalı bir bayansanız şık ve sade giyimden yana olun. Abartısız ve sade. Her zaman güzeldir !!

İyi eğlenceler.
Daha nişanlıyız ve kayınpederim kendi aldı elbisemi abartı olduğunu düşünmüyoruz biz sonuçta amca baba yarısı uzak değiller bağlılar birbirlerine. ve amcasının oğlunun düğünü bu nişanı değil sevgiler

Elbise baya abartı geldi bana ama hoş gözüküyor

Çok kadınsı buldum yaşın kaç ki ve çok şatafatlı sanırım çok süse püse düşkünsün

Teşekkür ederim :KK52: Kişisel bişi almak istemiyorum dedeside var ona almasak o darılır o yuzden yicek bişi olarak düşünmüştüm daha genel herkes yer falan :KK39:
O halde maharetinizi konuşturacaksınız :KK66: yiyecek konusunda nışanlınıza da danışmanızı tavsiye ederim çünkü malum hastalıklar ve yaşlılar herşeyi beğenmez babaannemden bilirim :) yemediği şeyleri siz öğrenmişsinizidir gerçi çünkü bu kadar ince fikirli olup bunları atlayacağınızı sanmıyorum :KK5: umarım herşey çok güzel olur

elbise böyle kabarıksa bence uygun değil canım
çok yakınının düğününde anca giyebilirsin bunu yada kendi nişanında
bence eşarbını düz bağla
o taşlar yada türban yaptırmak abartı olur
makyajını güzelce yaptırırsın olur biter
elbisenin son resmini ekledim kabarık deği olsa zaten bn giyemem :KK52:
Şal düşünüyorum daha genc işi olur diye 21. yaşındayım o kaynana saçı gbi büzgülü testtür saçınıda sevmiyorum zaten:KK53:

ben elbiseyi çok beğendim.
başörtüsü olarak da bu rengi seçebilirsiniz.
ama fazladan taş ya da toka falan eklemeyin.
sade hali belindeki kemerle çok şık.

babanesine giderken, kendiniz eğer güzel yapıyorsanız kek yapabilirsiniz.
şık da bir tabağa koyup tabağıyla birlikte hediye edebilirsiniz.

eğer maharetli değilseniz dışarıdan alın :)

Tamam simdi olmus :) Boyle begendim.

Kravat bluz rengi veya etek rengi olabilir, giydigi takim elbisenin rengine gore.

Babaannenin evine giderken saksi cicegi veya ipek bir $al olabilir derim. Tatliyi da istersen yapip goturursun sekerim , ama bence mutlaka babaanneye ozel bir jest, incelik olmali :) Cicek fikrini oldum olasi sevmsiimdir zaten :)
bende yeşil düşündüm kravatını takım elbisesi siyah. Babannesi yaşlı şal takmaz bende eşarp falan düşündüm ama dedeside var sonuçta ona ayıp olur gbi geldi kararsızım o yuzdeno_O çiçekte iyi fikir aslında:KK50:

Ayni yastaymisiz canım. Ben bu elbiseyi ilk gördüğümde de begenmistim hatta bende seneye olan mezuniyetim için dusunmustum. Tabi o zamana kadar oo :KK14: elbisenin son hali guzel düğüne gayet guzel gider kravat rengi de salın renginden olsa daha iyi olur bence ayrica sala tas falan taktirmana gerek yok canım boyle gayet guzel. Hediye hakkında nisanlina danissan aslinda o daha bilir neleri sevi sevmeyecegini az çok :KK52:

Evet, albisenin düz hali bencede hoş giyilebilir ama şalda süse gerek yok işte o zman çok abartı olur.
Giderken kek yada kurabiye yapabilirsiniz, ama naçizane tavsiyem kişisel hediyelerde almanız.
Bizde nişan sonrası bohça gider ama böyle bir adetiniz yoksa da siz ufak birer hediye alın.
Babaneye omuzlarına şal yada eşarp, dedeye kışlık bir gömlek kullanıyorsa takke hoş olur.

Back
X