- 5 Ekim 2023
- 428
- 640
- 23
Benim arkadaş grubumda çocuğunu babaya babaanneye atıp bireysel vakit geçirmek isteyen arkadaşlarım var yahu, çocuklarını sevmiyorlar mı şimdi? Sevgiyle alakası yok bu durumların.yabanciyim
ay anladiginiz icin cok tesekkur ediyorum nisanlimi sevmemekle suclandim su an
Taşlamayaın ama bana hiç sağlıklı gelmedi, her bireyin kendi alanı, arkadaşı, hobisi olmalı
Bir de senin pek sevmediğinin farkındadır konu sahibesi, o hissediliyor o yüzden açığı kapatmak için ekstra çabalıyordur belki, sevilmeyen taraf genelde daha çok çabalar... yani zaten sevmiyorsun ne yaparsa yapsın boşver, bana kalırsa sevmediğin biriyle zaten evlenme ya sen bilirsin.
ya bi ara asik olmadan evlenilir mi sevgi yeter mi diye bir konu aactim simdi surekli o konudan vuruyorlar beniBenim arkadaş grubumda çocuğunu babaya babaanneye atıp bireysel vakit geçirmek isteyen arkadaşlarım var yahu, çocuklarını sevmiyorlar mı şimdi? Sevgiyle alakası yok bu durumların.
Kim sizi niye vursun akıllarda öyle kalmış. Ya burdaki üyelerin de kendini çok önemli hissetmelerine hastayım ya.ya bi ara asik olmadan evlenilir mi sevgi yeter mi diye bir konu aactim simdi surekli o konudan vuruyorlar beni
bende boyle agresif tavirlariniza hastayimKim sizi niye vursun akıllarda öyle kalmış. Ya burdaki üyelerin de kendini çok önemli hissetmelerine hastayım ya.
Konu sahibinin ilişkisini baltalama taam mığğKim sizi niye vursun akıllarda öyle kalmış. Ya burdaki üyelerin de kendini çok önemli hissetmelerine hastayım ya.
Yoo beni bilen bilir pammık gibi biriyimdir.bende boyle agresif tavirlariniza hastayim
Yani sevgi yeterli midir ben de bilemedim şu an. Arkadaşlarımı seviyorum ama onlarla evlenmemya bi ara asik olmadan evlenilir mi sevgi yeter mi diye bir konu aactim simdi surekli o konudan vuruyorlar beni
Hshshsh yine kötü biz olduk görüyon mu hshshKonu sahibinin ilişkisini baltalama taam mığğ
ya bi ara asik olmadan evlenilir mi sevgi yeter mi diye bir konu aactim simdi surekli o konudan vuruyorlar beni
Niye böyle bir konu açtınız?ya bi ara asik olmadan evlenilir mi sevgi yeter mi diye bir konu aactim simdi surekli o konudan vuruyorlar beni
Onu söyleyemiyoruzNiye böyle bir konu açtınız?
Hayır şimdi nişanlım aşırı ilgili diyor ama daha önce niye böyle bir konu açmış,onu merak ettimŞşş oraları kurcalama
Bence Burhan ile ikiniz çatır çutur kıskandınız konu sahibiniOnu söyleyemiyoruz
sevdigimi ama asik olmadigimi bunun bir evlilik icin yeterli olup olmadigini sordum fikir almak istedim o kadarNiye böyle bir konu açtınız?
Hmmmmsevdigimi ama asik olmadigimi bunun bir evlilik icin yeterli olup olmadigini sordum fikir almak istedim o kadar
Ben şu an hıncımdan yastıkları kemiriyorumBence Burhan ile ikiniz çatır çutur kıskandınız konu sahibini.
tutku var yani dokunmak istiyorum iliskiyede giriyoruzHmmmm, aşk ve tutku olmadan nasıl aynı yatağa gireceksin?Yeterli değil yani.
Eee o zaman bunu sorman mantıksız,varmış işte hepsitutku var yani dokunmak istiyorum iliskiyede giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?