Nisanlimin bana karsi olan asiri bagliligi

Eşim biraz böyle, yeni evli olduğumuzda bir süre boyunca garip geliyordu bu durum.
Sevgili donemimizde ayri sehirlerdeydik girecegim bir sinav vardi ben gelip seni gotureyim gibi fikirleri cikiyordu. Ayni sehirde olsak muhtemelen her yere peşimde gelirdi.
9 seneden bildiriyorum hala ayni, hatta cebine sigsam işe de goturmek istiyor. Ha oyle dipdibe durupta illa bir sey yaptigimizdan degil önünde öylece dursam yeter.
Aliştim neticede hatta hoşuma gidiyor bile.

Eee o zaman bunu sorman mantıksız,varmış işte hepsi.
evet ama eski iliskilerimden yola cikarak sormak istedim hep toksik iliskiler yasadigim icin belkide boyle bir iliskiye alisik olmadigim icin

Basit bir konu gibi görünüyor ama değil.

Sen de çok aşık olmadığını belli edip her an vazgeçebilecek gibi davranıyorsan adam da kaybetme korkusuyla öyle davranıyor olabilir. Ki bence itici, çünkü ne kadar yapışsan da gideceği varsa gider.

Mantıklı biriyse otur konuş , kişisel alanlarımıza biraz saygı gösterelim falan de. Biraz ayrı zaman geçirmeye teşvik et. Gerçi böyle sevmediğin insanla da nereye kadar gider bilmem, ileride her hareketi batar. Bana hoşlanmadığım kişinin mesaj atması, ilgilenmesi bile batar.

çok mıç mıç olmayı bende sevmiyorum
aşıkken bile sevmiyorum yani
herşey dozunda güzel
yapı meselesi , sevgi sevgi diyoruz ama bu da kişiye göre değişiyor bence

Çoğu kişinin arayıp bulamadığı nimet :) çok kibar ve romantik bir davranış önceliğinin sen olması. Ama sen onun kadar sevmiyorsan batabilir.

ben sadece asik o;madigimi ama sevdigimi soyledim sevdigime gore onun ilgisi batmiyor bende karsilik veriyorum
Çoğu kişinin arayıp bulamadığı nimet :) çok kibar ve romantik bir davranış önceliğinin sen olması. Ama sen onun kadar sevmiyorsan batabilir.
seviyorum ama onun kadar degil bu dogru

ben sadece asik o;madigimi ama sevdigimi soyledim sevdigime gore onun ilgisi batmiyor bende karsilik veriyorum

Yani o yüzden daha çok seven taraf olmak mı yoksa sevilen taraf olmak mı size uyuyor, ona karar vermek gerekiyor

Galiba sorun bu elbette eşit sevgi olamaz bir taraf ağır basar sizi bu konuda yargilamiyorum. Ama kendinizi bu konu da çok da doldurmayin. Anladığım kadarıyla ayrılmak kaybetmek istemiyorsunuz. Ama konuşabilirsiniz direk kırıcı bir şekilde değil de ilerde şöyle yaparız böyle yaparız gibi hayaller üzerinden birbirimize alan tanıyalım diyebilirsin.

Yani o yüzden daha çok seven taraf olmak mı yoksa sevilen taraf olmak mı size uyuyor, ona karar vermek gerekiyor
hayatimda hep seven oldum hic sevilen taraf olmadim bu defada sevilen olsam

kesinlikle istemiyorum zaten duygularim yok degil ben seviyorum ondan daha az olabilir ama seviyorum

Eşim de sevgililik, nişanlılik döneminde görüşebiliceğimiz her anı değerlendirildi.
Bir yere gideceksem bırakır, dönüşünde almak isterdi.
Çok uzak yolları beni bırakmak için gidip dönmüşlüğü vardır. Beni rahatsız etmezdi o zamanlar.
Evlilikte bireysel yaptığımız şeyler var birbirimize bağımlı falan değiliz ama o zamanlar için bir hoşluktu.
Siz rahatsız oluyorsanız kırmadan ama net bir şekilde söylemeniz lazım yoksa geleyim diye ısrar edecektir.

kesinlikle istemiyorum zaten duygularim yok degil ben seviyorum ondan daha az olabilir ama seviyorum
O zaman cozulmeyecek bir durum değil. Dediğim gibi bir sorun olarak görüp kendinizi kurmayın. Kibar bir kişiliği olduğunu anlatmissiniz sizi anlayisla karşılayacaktır. Benim eşim de sizin nisanliniz gibiydi evlenince ister istemez sürekli gördüğü için o sevgi bunaltmalari azaldı. Alanlarımız çoğaldı.

hickimse beni anlamiyor ben cok hassas biriyim bu yorumlari gorunce bile uzuluyorum nisanlimi seviyorum gercekten sevmesem birakmamak icin sebepler bulmazdim ama bazen onun beni daha cok sevmesi uzuyor mesela keske onun gibi deliler gibi sevsem diyorum cunku gercekten sevilmeyi okadar cok hakediyor ki zamaninda ne kotu insanlari cok sevdim bilseniz yuzume bile bakmadilar ama gercekten bu defa ona olan sevgimin cok daha cok artmasini istiyorum

Sevginin şekli değişir sizde de merhamet olmuş. Belki de psikolojik olarak başkalarından yediğiniz darbelerden beyniniz kalbiniz dur çok sevme en azından çok uzulmezsin komutu veriyor. Siz de davranışlarınıza dikkat ederek onu kirmayarak sevgisine karşılık verirsiniz. Dediğim gibi sevginin şekli degiskendir. O böyle gosteriyor sen başka. Mutluluklar dilerim.

Ne his ettiginizi sadece siz bilirsiniz. Icinizden ne geciyor hic kimse bilemez. Kendinize o zaman biraz daha zaman taniyin. Siz sanirim istediginiz enerjiyi alamiyorsunuz ama hislerinizde var. Sadece istediginiz derecede degil. Bilmiyorum. Yildiziniz mi uymuyor o kadar acaba? :). Ama kendinize baski yapmayin. Kaliteli zaman gecirin ve akisina birakin derim.

size cok tesekkur ederim beni anladiginiz icin en azindan sevebildigim icin mutluyumm sizde hep mutlu olun :)

Bizim burda şey diyorlar böylelerine "bulmuş da bunamış" kız gerçekten bunu dert mi ettin yoksa hava atmaya mi geldin

Şaka bir yana ama evlenince fıtratına dönüyor bu modeller. Merak etmeyin yani. kendi kocamdan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…