Nişanlımın başkalarıyla ilişkisi mi var?

madem savcılığa şikayet edelim demiş. tutun kolundan götürün şikayetinizi yapın. her kim yaptıysa ortaya çıkar. nişanlınız yapmışsa savcılığa gitmemek için bol bol takla atar zaten.

Hukuki süreç başlatmayı teklif edin nişanlınıza
bakalım nişanlınız tavrı ne olacak bi kulağına çıtlatın
"Tamam gerçekten fake hesaptır ve senin bilgilerin birileri tarafından kullanılıyor olabilir
Buna sessiz kalmamak için gidip şikayetimizi yapalım" diyerek yaklaşın nişanlınıza
Çünkü eğer gerçekten nişanlınız bilgileri başkaları tarafından kullanılıyorsa
ileride daha büyük sorunlar da çıkabilir
Eğer ki nişanlınız gitmemek için bahaneler buluyorsa
yanaşmıyorsa teklifinize, o zaman tekrar gözden geçirin bu ilişkiyi
evlenmeden önce tekrar düşünün derim

Son düzenleme:
bence artık zor ispat edersin canım kızlara neden mesaj attın sen başka bı hesaptan nişanlını işletmeliydin

slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..:(

(alıntı yapmazsanız sevinirim..)

Nişanlınızın yaptığı kesin. Yaptığı bişi yok belki ama ortaya çıktığı için huzursuz olmuş belli ki... Peki siz neden çekiniosunuz bu kadar? Alıntı yapmayın, fake olduğunu düşünmeyin fln.

*** burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin .-Ne düşüneceğimize biz karar verelim istersen
abim geldi…..vs bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış- Farklı bi isimle mi Abine nasıl denk gelmiş kim söylemiş
kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş – Öyleyse başka biri aynı fotoyu kullanıyor olabilir
2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz - Her hangi bi profilin ismini değiştirebilirler
bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim. – Face sayfasını flaşa niye kaydettiniz internet olan herhangi bir yerden bakardınız

bence boşver bunu facebooktan tanıştığı kızlarla dışarda buluşuo die bişi yok! sen bence onu kapat ve böyle bir olayı tekrarlama de ve yorum yapmamasını sadece dediğini yapmasını iste ve konuyu kapa. sonuçta o da stresslidir. çok büyütmeye değmez bence sonuçta gerçek hayat değil. ordaki kızlarla adam gibi konuşmadığına bile eminim. ama şüphelendiysen ve ötesinin olduğunu düşünüyorsan google a mail adresini yazarak arat başka sitelere üyeliği varsa çıkar.

ne kadar cahilce bir düşünce tarzı :)) gerçek hayat değil diye erkeklerin böyle halt yemesine göz yumsun öyle mi ? :) ALLAH'ım hani bazılarına herşey mustehak..

Nişanlınızın yaptığı kesin. Yaptığı bişi yok belki ama ortaya çıktığı için huzursuz olmuş belli ki... Peki siz neden çekiniosunuz bu kadar? Alıntı yapmayın, fake olduğunu düşünmeyin fln.

Patenti BULUTUM a ait canım :)))))))))

Yada abisine falan denk gelir konu belli mi olur :P

Son düzenleme:
Patenti BULUTUM a ait canım :)))))))))

Yada abisine falan denk gelir konu belli mi olur :P

Yapmayın kızlar.
Çekiniyor demek ki birilerinden.
Bir tanıdığın görmesini istemiyor.
İşi bitince silecek konuyu.
Niye bu kadar üstelediniz ki?

nişanlın yapmış olma ihtimali yüksek..kim uğraşır başkasının adına face alıp, kadınlara arkadaşlık göndermeyle?...
bir de şu var..o açık saçık profilli kadınların kendileri olduğuna da inanmıyorum pek ..
asıl onlar fake profildir, birilerini ağa düşürmek için..
heee bu demek değil, profiller fake tir, senin de için rahat olsun..
buna teşebbüs etmiş olması önemli

Yapmayın kızlar.
Çekiniyor demek ki birilerinden.
Bir tanıdığın görmesini istemiyor.
İşi bitince silecek konuyu.
Niye bu kadar üstelediniz ki?

Konu ve içerik silmek yasak diye biliyorum. Sırf meraktan sordum. Üsteleme yok :)

Yanlış anlamayın ama abinizin bi oyunu olmasın....damadı istemıyordur belkı

ayrıca nişanlınız böyle bişey yapmış olsa manyak mı avatar resmını koysun telefıon melodisi olan

şarkıyı paylaşsın...yanı kendını ifşa edecek ne varsa veya dışardan tanıyan birinin bilebileceği

hemen onu tanıyabileceği bazı şeyleri paylaşsın ki...eğer bunu yapmışsa ben aldatıyo diye değil aptal die

düşünürüm yanı bildiğin aptaldır....insan ya adını değiştirir ya farklı resim koyar bişe yapar yani...

Ayrıca böle bişşey yapsam adımla bile yapsam sizin abınızın veya yakınalrınızın armalarda bulamaması için

arama engelleme ile bulunmayı ve ulasımı engelelrdı.....ayrıca sordunuz mu abınız nasıl öğrenmiş ?????????

Son düzenleme:
erkekler aslın da boyle facebook olaylarını pek cıddıye almazlar .
yanı abının face'de nısanlınızı gorup "sana bırsey soyleyecegım ama sakın uzulme" deyıp
sıze nısanlısının facesını gostermekle ugrasmaz .bu hareketler bıraz bayan ısıdır :1:
abın en fazla gozuyle senı aldatırken gorurse uyarır.
ama evlılık arefesın de face de nısanlınızı gorup sıze bunu soylemez .cok onemsemez cunku .
face de ne yapıyor edıyor lıstesın de kız mı var erkek mı var dıye bakma geregı duymaz bıle .
abınız kac yasın da acaba ?

Son düzenleme:
Ay_She cim şunu tanıyormusunuz kısmından denk gelmiş abisine mübarek insan belliki

Ay_She cim şunu tanıyormusunuz kısmından denk gelmiş abisine mübarek insan belliki

hımmm :)

canım ıyıde o bölümde cıkması ıcın nişanlsının o face'i açtıgı mail adresıunın abınisinın lıstesıonde olması veya

o nişanlısının arkadaş oldugu bı kaç kişiyle arkadaş olması laızm ki çıksın orada

belli ki abısınınde etekleri boş değil....ayrtıca çapkınlık için face açcak olsam hıcbı arkadasımı eklemem

onu da bırak engellerım hepsını var bu işte bi alicengiz oyunu...bence katil uşak eheueheuehe :9:

Son düzenleme:
hepsını var bu işte bi alicengiz oyunu...bence katil uşak eheueheuehe :9: [/QUOTE]

hahahayyyyy anne olmasın sakın abiyi azmettiren :DDDDDD

hahahayyyyy anne olmasın sakın abiyi azmettiren :DDDDDD

bilemıyorum valla :) ama davranısta klasik Türk abisine yaraşır bi davranış değil yani

normalde öle face i göstermesı değil ona faceden bisürü küfür yagdırdıktan sonra

bisürü adam toplayıp dövmeye gıtmesı falan lazımdı yani :) :) :) ya da eve gelip

evlenmıcen lan o adamla die bagırması lazımdı :)

Bazen facede şu kişiyi tanıyomusunuz bölümünden ortak arkadaş faln olunca çıkabiliyor.
Ortak arkadaş olmasa bile çıkabiliyor.

Konu fake diye imalar edip duruyorsunuz.
Fakeyse fake.
Bırakında buna yöneticiler karar versin
İnsanlarla dalga geçme hakkını kim veriyor size ??
ne bu kadar didikleme merakı anlamadım..

Ufff açarlar sahte faceleri yok başkasıydı bilmem ne..

Milletin işi gücü yok da onun yerine face açacak..

Yemesin kimseyi..

Ayrıca böyle durumda ''kaybetme korkusunda olan '' bazı erkekler her şeyin üstüne yemin de eder..

Bazen facede şu kişiyi tanıyomusunuz bölümünden ortak arkadaş faln olunca çıkabiliyor.
Ortak arkadaş olmasa bile çıkabiliyor.

Konu fake diye imalar edip duruyorsunuz.
Fakeyse fake.
Bırakında buna yöneticiler karar versin
İnsanlarla dalga geçme hakkını kim veriyor size ??
ne bu kadar didikleme merakı anlamadım..

Siz neden bu kadar rahatsız oldunuz
Benim ne yorum yapacağıma müdehale hakkını kim veriyor size..
Olumsuz bir yorumum olursa buna ya yöneticiler karar versin ya da konu sahibi bu kişi siz değilsiniz
Bende sizin bizim yorumlarımızı didikleme merakınızı anlayamadım...

Back
X