Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..![]()
(alıntı yapmazsanız sevinirim..)
bence boşver bunu facebooktan tanıştığı kızlarla dışarda buluşuo die bişi yok! sen bence onu kapat ve böyle bir olayı tekrarlama de ve yorum yapmamasını sadece dediğini yapmasını iste ve konuyu kapa. sonuçta o da stresslidir. çok büyütmeye değmez bence sonuçta gerçek hayat değil. ordaki kızlarla adam gibi konuşmadığına bile eminim. ama şüphelendiysen ve ötesinin olduğunu düşünüyorsan google a mail adresini yazarak arat başka sitelere üyeliği varsa çıkar.
Nişanlınızın yaptığı kesin. Yaptığı bişi yok belki ama ortaya çıktığı için huzursuz olmuş belli ki... Peki siz neden çekiniosunuz bu kadar? Alıntı yapmayın, fake olduğunu düşünmeyin fln.
Patenti BULUTUM a ait canım :)))))))))
Yada abisine falan denk gelir konu belli mi olur![]()
Yapmayın kızlar.
Çekiniyor demek ki birilerinden.
Bir tanıdığın görmesini istemiyor.
İşi bitince silecek konuyu.
Niye bu kadar üstelediniz ki?
Konu ve içerik silmek yasak diye biliyorum. Sırf meraktan sordum. Üsteleme yok :)
Ay_She cim şunu tanıyormusunuz kısmından denk gelmiş abisine mübarek insan belliki
hahahayyyyy anne olmasın sakın abiyi azmettirenDDDDD
Ay_She cim şunu tanıyormusunuz kısmından denk gelmiş abisine mübarek insan belliki
Bazen facede şu kişiyi tanıyomusunuz bölümünden ortak arkadaş faln olunca çıkabiliyor.
Ortak arkadaş olmasa bile çıkabiliyor.
Konu fake diye imalar edip duruyorsunuz.
Fakeyse fake.
Bırakında buna yöneticiler karar versin
İnsanlarla dalga geçme hakkını kim veriyor size ??
ne bu kadar didikleme merakı anlamadım..