Nişanlımın başkalarıyla ilişkisi mi var?

nişanlılık sürecini uzatmaya bak daha iyi tanı ,eğer seninle nişanlıyken başka arayışlar içindeyse mutlaka biyerde açık verecektir

Tüm yorumları okumadım başkası söylemiş olabilir o değilse madem dava açsın kendi resmi alınmış face açılmış , tabi internet kafeden girmiyorsa

Guzum evliyim bekâr değilim yani anlayacağın paşa paşa boşarım :)) ayrucana bunu baha değil bizzatihi konuyu fake diye adlandıranlara söyleyeceksin burası yanlış adres :51: Ulu kadın yakıştırmanızı üstüme melanet hırkası diye giyip tahtıma geçiyorum :P

çok büyük konuşuyorsunuz :19: hadi hayırlısı olsun şimdiden sizin için :42:

arkadaşlar ayıptır ya bi kendinize gelin insaf yani..tamam her türlü olumlu olumsuz yorumlara açığımda bu alay etmek de nedir söylermisiniz?

şuan pek zamanım yok hastaneye gidecem sorularınızı yanıtlamak istiyorum.
gittiğimiz yerde internet vardı ancak hiçbişekilde ulaşımıyordum o face evde denedim..abimin faceinde bile geçmişten zorla bulduk
ve abim kız tavırları olan biri falan değil benim ne kadar duygusal olduğumu bildiği için sakince söylemek istedi
bazı açılan konularda fake olduğu düşüncesi uyanıyor burayı 1 yıldır takip eden biri olarak bunun fake olmadığını belirtmek istedim.
ben samimiyetle içimi döktüm buraya yardım etmek isteyen eleştiren varsa buyursun..ama eğlenmek isteyenler lütfen konumdan çıksın.!

canımmm konuyu iyice bir araştır nişanlını en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın Allah yardımcın olsun... O kızlarada çok fazla güvenme seni gıcık etmek için bile saçma sapan konuşabilrler umarım hakkında hayırlısı olur...

şuan çıkmam lazım..yakınımız ameliyat oldu oraya gideceğim (şimdi bazı kişiler bunuda alaya alır ne malum kaçtığımı falan düşünürler.) ben gerçekte nasılsa sanaldada öyleyim insanlara yalan söylemeyi yada dalga geçmeyi sevmem umarım bazı arkadaşlarda daha dikkatli yorumlarda bulunurlar..saygılar..iyi akşamlar.

canımmm konuyu iyice bir araştır nişanlını en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın Allah yardımcın olsun... O kızlarada çok fazla güvenme seni gıcık etmek için bile saçma sapan konuşabilrler umarım hakkında hayırlısı olur...

canım tşk yorum için..dün nişanlım çok kötü olmuş hastaneye gitmiş arkdaşı dönüşte yanıma getirdi serum takılıydı ben inanmadım önce. inanmıycağımı bildiği için yanıma getirdi o halde..şuan konuşmuyoruz sürekli arıyo ama ben henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim

bence şöyle bişey yapabilirsin...
nişanlının adıyla bir facebook profili aç...
profil resmini falanda koyki gerçekçi olsun..
sonra arkadaş listesindeki bayanlara mesaj at.. " diğer face adresim çalındı.giremiyorum..beni eklermisin?" diye..
zaten bayanlardan arasında samimi olduğu biri varsa konuşmya başlar diye düşünüyorum ...

face yüzünden ilişkilerin sarsılmasına hatta bitme noktasına gelmesine çok sinir oluyorum,neymiş bu face yahu kapansada kurtulsak....6 sene dile kolay bence ilişkini bir anda hemen bitirme.arkadaşların dediği gibi mahkemeye başvur içiniz rahat etsin,böyle şüpheylede yaşanmaz ki,yazık vallahi,cidden çok üzüldüm,ayrıca herkes bir şansı daha hak eder...hakkında hayırlısı olur inş....

paçası tutuştu tabi inkar edicek düğünde çok ykınmış valla zor durum bitirmekte kolay olmuyo:26:

face yüzünden ilişkilerin sarsılmasına hatta bitme noktasına gelmesine çok sinir oluyorum,neymiş bu face yahu kapansada kurtulsak....6 sene dile kolay bence ilişkini bir anda hemen bitirme.arkadaşların dediği gibi mahkemeye başvur içiniz rahat etsin,böyle şüpheylede yaşanmaz ki,yazık vallahi,cidden çok üzüldüm,ayrıca herkes bir şansı daha hak eder...hakkında hayırlısı olur inş....

konuyla alakasız ama nickin çok hoşuma gitti ya:)) ben ayşe yarışmaya antalyadan katılıyorum der gibi :p

canım üzüldüm zor durumda olmana emin olmak zor gerçekten bence nişanlının ağzından laf almaya çlış
ne bileyim yem at boş bi anında
ama hemen kestirip atma benim kullanıcı adımda kopyalanmıştı geçenlerde eşim farkettide öyle düzelttik
oluyor yani böyle şeyler
yinede tedbiri elden bırakma

slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..:(

(alıntı yapmazsanız sevinirim..)

1.si neden alıntı yapmıyoruz? Konuyu silerseniz kimse okumasın diyemi?
2.si belki de nişanlınız doğru söylüyordur, bunu hiç düşündünüz mü? Benim facebookla ilgim alakam yoktur ama benim bile adıma facebook açıldı. Üstelik resimlerimde koyuldu.. Nişanlının doğru söyleme ihtimali de var.. Savcılık olayında da katılıyorum, işi ciddiye bindir gidelim de bak bakalım napcak..

Son düzenleme:
yarımcı olmaya çalışan herkese çok tşk ederim.

Özel nedenlerden dolayı konunun kapanmasını rica ediyorum moderatörlerden.. İyi akşamlar

ben pek facebooktan anlamıyorum ama herkes sahte hesap açılıyor demiş yani nişanlın doğru söylüyor olabilir ayrıca yanlış anlamadıysam bu hesaba 2 senede sadece 6 defa bakılmış diyorsun aldatmayı düşünen erkek hesabına daha çok bakar ayrıca istiyorsan savcılığa gidelim falanda demiş sanki nişanlın doğru söylüyor gibi geldi bana:44:

Offf bu da yeni çıktı..
1. fake değilim
2. alıntı yapmayın
3. konum kapatılsın..

Başüstüne derler sanırım !!
Konuyu aç, kaç git..Olayınız bu sanırım..

Back
X