Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzum evliyim bekâr değilim yani anlayacağın paşa paşa boşarım :)) ayrucana bunu baha değil bizzatihi konuyu fake diye adlandıranlara söyleyeceksin burası yanlış adresUlu kadın yakıştırmanızı üstüme melanet hırkası diye giyip tahtıma geçiyorum
![]()
canımmm konuyu iyice bir araştır nişanlını en iyi sen tanırsın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın Allah yardımcın olsun... O kızlarada çok fazla güvenme seni gıcık etmek için bile saçma sapan konuşabilrler umarım hakkında hayırlısı olur...
face yüzünden ilişkilerin sarsılmasına hatta bitme noktasına gelmesine çok sinir oluyorum,neymiş bu face yahu kapansada kurtulsak....6 sene dile kolay bence ilişkini bir anda hemen bitirme.arkadaşların dediği gibi mahkemeye başvur içiniz rahat etsin,böyle şüpheylede yaşanmaz ki,yazık vallahi,cidden çok üzüldüm,ayrıca herkes bir şansı daha hak eder...hakkında hayırlısı olur inş....
konuyla alakasız ama nickin çok hoşuma gitti ya:)) ben ayşe yarışmaya antalyadan katılıyorum der gibi![]()
slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..![]()
(alıntı yapmazsanız sevinirim..)