Nisanlimin beni sevmedigini duymak canimi cok yakti ?

aycaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
32
10
1
32
3 yil boyunca sevdik birbirimizi yuva kurmaya cok istekliydi nisanlandik ama sonra ortami degisti bi ise girmedi bana ilgisiz oldu cok kotu ve gunler gecirdim aslinda hep kendimi avutmusum asil sorun onun beni artik sevmemesiymis . dun sacma bi sebepden ayrildi benden bitti dedi bende aileme soyledim onun ailesini aradilar geldiler nisanlimin istemedigini soylediler bende istemedigimi soyledim ve bohcamizi gonderdik . aksam instagramda nisanlim bi kizi takip etmis bende yediremedim mesaj attim tersledi akrabam fln dedi ama kiz K*sarin teki baya saydirdim buna beni sevmiyomusun artik dedim sevmiyorum yaptigin hatalar sevgimi bitirdi elindekini sahip ciksaydin dedi ve beni heryerden engelledi inanin uyuyamadim hala uyanigim gozume uyku girmedi yediremiyorum kendime canim cok yaniyo . saglik problemlerim vardi cok daha siddetlendi ben bunlari haketmedim . Hastalandi bebek gibi 10 gun baktim . bi kere birine yan gozle bakmadim para pul derdine dusmedim neden boyle oldu neden ?

Çok klasik biliyorum ama yine de en doğrusunu bilmek istiyosan "her şeyi zaman geçirecek". Olmamış, bi şekilde bitmiş, görünüşe göre dönüş de yok bu saatten sonra aileler filan da girdiyse araya dönüş olmamalı. Siz de alışmaya çalışın artık, şöyle sevdik böyle aşıktık ben şunu yaptım o bunu yapmadı filan triplerine hiç girmeyin heepsi eskide kaldı. Unutmaya çalışın

Boşver gitsin çok mu lazım bu adam hayatında. Ayrıca gözü dışarıya kaymış bir defa başka biri var aklında senden ayrılıp onunla beraber olacak o yüzden seni aradan çıkarmış

Elindekinin kiymetini bilseymişsin lafa bak adamdaki sanki ne b**umsa havalara bak

Bu adamla evlenseydiniz hayatınız belki çok daha kötü olabilirdi daha çok üzülebilirdiniz böyle düşünün lütfen

Bence bu adamdan kurtuldugunuza ilerde mutlu bile olacaksınız

Son düzenleme:
İşini değiştirince gözü açılmış, muhtemelen bakımlı kızlar, ozgur erkekler falan hayata bakışını degistirdi

Öff valla bence sen de sevdiğin adamı tanı bunu mu sevdim ben de kendi kendine bırak layığını bulsun Allah herkese hakettiğini veriyo hic merak etme

elindekinin kıymetini bilseydin ne ya? birinin kendi için bu cümleyi kurması egooooo diye bağırıyor resmen. prens sanki.

sorumluluk ağır gelmiş beyefendiye.. elindekinin kıymetini bilseydin de sahip çıksaydın ne demek ? nasıl bir egosu var ? ya da siz çok mu sorun yaratan bir nişanlıydınız ?? kavga gürültü oluyormuydu sürekli ? anlamadım. başkalarını takip etmesi, engellemesi vs vs. sıkılmış belki bahane bulamadı bu yüzden bunları söyledi size. hiç kafanıza takmayın böyle birisiyle insan gibi konusun sorunlarınızı diyeceğim ama konusulmaz da.. :KK51:
zamana bırakın arayıp sormayın yapacak bir şey yok artık bu noktada, kendi kararı saygı göstermek gerek .siz arayıp sormadığınızda bu sefer o yaptığına pişman olup geri dönmek isteyecektir :KK16:

Ayy allahim ya nasil ego oyle. Nasil kendini cok degerli hissettirmissiniz. Zaten erkekler sevenin kiymetini asla bilmezler bosverin hayirlisi degilmis demekki allah bundan sonra iyilerle karsilastirsin

Zor biliyorum ama acina inat gul ve uykularini kacirmadan uyu karaindaki uzulmene deger bi sahis degil cunku kurtulduguna sevin

O son mesajı atmasaymışsınız keşke. Ya da sorgulamak yerine derdin belli oldu deyip siz engelleseymişsiniz. Erkek çünkü çok net. 3 yıl zor dayanmış karaktersiz işte. Gidecek bir iki kızdır eskorttur takılacak. 10 gün sonra arayabilir bile.

Bu tip erkeklerle bırak evlilik kurmayı arkadaş bile olunmaması lazım. Yüzünü göstermiş o kadar şanslısınız ki. Burda konuları görüyorsunuz, evden kovuldum eşim aldatıyor vs. Bunlar evlenince olacaktı. Biraz dik durun lütfen. Geçecek.

O son mesajı atmasaymışsınız keşke. Ya da sorgulamak yerine derdin belli oldu deyip siz engelleseymişsiniz. Erkek çünkü çok net. 3 yıl zor dayanmış karaktersiz işte. Gidecek bir iki kızdır eskorttur takılacak. 10 gün sonra arayabilir bile.

Bu tip erkeklerle bırak evlilik kurmayı arkadaş bile olunmaması lazım. Yüzünü göstermiş o kadar şanslısınız ki. Burda konuları görüyorsunuz, evden kovuldum eşim aldatıyor vs. Bunlar evlenince olacaktı. Biraz dik durun lütfen. Geçecek.
o kadar salagim ki kendimden utaniyorum dün panik atak krizi gecirdim ve o anda da ona mesaj attim attigi mesajlardan sonra tiksindim artik Allah katinda nikahimiz yokmus demekki . Hesap sormamaliydim ama yediremedim kendime ayriligin aksami sonucta o benimdi benim nisanlimdi naisl baskasina gozu kayar diye dusunuyorum ama son zamanlarda benim olmamis demekki sevgisi bitmis ve gitti . Yanimdayken bile uzak olmasindansa boylesi daha iyi oldu

Ayrıldığın akşam başkalarına gözü kaymis olamaz belli ki gözü zaten disardaymis.. Seni böylesi bir kalemde silen adama mesajlar atmakla kendini küçük dusurmussun.. Tek yapacağın şey o adamı her yerden engelleyip adını bile anmamak

Back
X