Nisanlimin beni sevmedigini duymak canimi cok yakti ?

o kadar salagim ki kendimden utaniyorum dün panik atak krizi gecirdim ve o anda da ona mesaj attim attigi mesajlardan sonra tiksindim artik Allah katinda nikahimiz yokmus demekki . Hesap sormamaliydim ama yediremedim kendime ayriligin aksami sonucta o benimdi benim nisanlimdi naisl baskasina gozu kayar diye dusunuyorum ama son zamanlarda benim olmamis demekki sevgisi bitmis ve gitti . Yanimdayken bile uzak olmasindansa boylesi daha iyi oldu

Ne yani yine mi attın mesaj :olamaz:

Kimseyi hayatınızın merkezine koymayın üzülürsünüz
Sizi sevmiyorum diyorsa biri bitirin
Hemcinslerinize saygı gösterin hatta acıyın uyarın böyle karaktere karşı

Ben şundan eminim, sende emin ol suan sana hiç inandırıcı gelmicek ama sessiz ol, ve asla mesaj atma. O bir gün sana dönecek. Tabi geç
Olucak ama şuan içinde kalan o ukteyi o eksikliği geri dönünce kapancak. Ve huzurlu olcaksın. Olurda çok vakit geçmeden dönerse pişmanlığından emin olursan affedersin. Aynısı gibi bir olay başıma geldi benim ki benle nişanlancakken bıraktı, ve bir ay içinde nişan yaptı altı ay sonra geri dönmek isteidğini söledi nişanı attı yıllar geçti hala benim dönmemi dört gözle bekler. Oda ayrıldıgnda sevmiyorumları çoookk söyledi çookk. Ki ben o ilişkimde iyi de değildim asiydim laf dinlemezdim onlara ragmen dönmek istiyorsa senin kini düşünemiyorum. At gibi giden it gibi döner :duduk:

Ben şundan eminim, sende emin ol suan sana hiç inandırıcı gelmicek ama sessiz ol, ve asla mesaj atma. O bir gün sana dönecek. Tabi geç
Olucak ama şuan içinde kalan o ukteyi o eksikliği geri dönünce kapancak. Ve huzurlu olcaksın. Olurda çok vakit geçmeden dönerse pişmanlığından emin olursan affedersin. Aynısı gibi bir olay başıma geldi benim ki benle nişanlancakken bıraktı, ve bir ay içinde nişan yaptı altı ay sonra geri dönmek isteidğini söledi nişanı attı yıllar geçti hala benim dönmemi dört gözle bekler. Oda ayrıldıgnda sevmiyorumları çoookk söyledi çookk. Ki ben o ilişkimde iyi de değildim asiydim laf dinlemezdim onlara ragmen dönmek istiyorsa senin kini düşünemiyorum. At gibi giden it gibi döner :duduk:
Elbet bir gun donecek ama ben onu coktan unutmus olacagim .

Muhtemelen 2-3 aya pişman olacak dedi dersin:işsiz:
Sakın sonra buraya dönüp bu konu hakkında affetsem mi vs gibi konu açma:sopa:

Tahmini düşüncelerim bunlar canım, ve işin aslı bu kişiyle bi evlilik yoluna girmediğin içinde kendini şanslı say.Kesinlikle de bi hayrı vardır.Umarım daha mutlu bi ilişkin ve geleceğin olur..:KK39:

Olmadığına üzülme öyle bir gün gelirkı olmadığına sukredersin. Bende bi kere nisan attım tabi benim olaylarım çok farklıydı haklıydım ve severek nişanlandigim halde bi kere bile aglamadan nisan attım sonra yeniden nefes aldığımı anladım meğer Ölmüşüm o adamla şimdi evlendim bir sene oldu 6 aylik hamileyim ve kızım olucak inşaallah iyiki onunla evlenmemişim ne koca nede baba olurdu ondan Rabbim eşime sağlık sıhhat versin yani üzülme ileride daha çok uzulurdun bu adamla iyi olmuş şükür namazı kıl bence :dua:

Zaten herkes eski nişanlın hakkında gerekeni söylemiş ama sunu söylemeden geçemeyeceğim. Hemcinslerimizi biz dış görünüşüyle yargılarsak erkeklerin bizi öyle yargılaması çok normal olmaz mı. Görüşüne göre kaşar,yobaz,yollu.. gibi seyleri biz birbirimize layık görmeyelim lütfen.

Bohcaları vermişsiniz daha niye peşine düşüyorsun ki hiç umursama dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamış...

3 yil boyunca sevdik birbirimizi yuva kurmaya cok istekliydi nisanlandik ama sonra ortami degisti bi ise girmedi bana ilgisiz oldu cok kotu ve gunler gecirdim aslinda hep kendimi avutmusum asil sorun onun beni artik sevmemesiymis . dun sacma bi sebepden ayrildi benden bitti dedi bende aileme soyledim onun ailesini aradilar geldiler nisanlimin istemedigini soylediler bende istemedigimi soyledim ve bohcamizi gonderdik . aksam instagramda nisanlim bi kizi takip etmis bende yediremedim mesaj attim tersledi akrabam fln dedi ama kiz K*sarin teki baya saydirdim buna beni sevmiyomusun artik dedim sevmiyorum yaptigin hatalar sevgimi bitirdi elindekini sahip ciksaydin dedi ve beni heryerden engelledi inanin uyuyamadim hala uyanigim gozume uyku girmedi yediremiyorum kendime canim cok yaniyo . saglik problemlerim vardi cok daha siddetlendi ben bunlari haketmedim . Hastalandi bebek gibi 10 gun baktim . bi kere birine yan gozle bakmadim para pul derdine dusmedim neden boyle oldu neden ?
Yaptığın hatalar derken neyi kastediyor?

Ikinizi de tanimiyorum, onyargisiz ve tarafsizim haliyle.. Nisanlin " yaptiklarin sevgimi bitirdi" gibi bisey soylemis, benim dikkatimi cekti.. Gercekten biktirip sogutacak seyler yapmis olabilir misin? Neler yasandi aranizda kaga gurultu adina?
Heheh aynı yerden bakmışız sonra yazmıştım ama yeni gördüm:)

Küçük düştüm , neden yazdım gibi pişmanlıkları bırakın artık. Bunlar daha çok yakar canınızı. 3 yılınız geçmiş sonuçta olacak o kadar da.. Hatayı bu son mesajla değil öncesinde yapmışsınız.. Anladığım kadarıyla zaten uzun zaman önce bitirmiş nişanlınız bu ilişkiyi ama siz düzelir düşüncesiyle devam etmişsiniz bu şekilde. Keşke o çok ilgisiz olduğu zamanlarda siz risk alıp bitirseydiniz. Bu size büyük bir tecrübe olmuştur, kimse sizden daha değerli değil unutmayın, bu kadar özveriye gerek yok.

Uzul istedigin kadar bir yil sonra buna nasil baktim diyceksin.Allah kstinda nasibin kimse o zorlamiycaksin kisadan dondurmuss Allah seni cok sukur kurtuldm die sewin evlennce biraksaydi egoist birisi belliki gozude disarsa.. bi kahve yap ohh keyfimee yepyeni sayfa actim de ... kafani dahiticak seylerle ugrasta bu donem aklina gelmesin kurslara git yeni arkasliklar edin ... tez vakit sagligina kavus

Uzul istedigin kadar bir yil sonra buna nasil baktim diyceksin.Allah kstinda nasibin kimse o zorlamiycaksin kisadan dondurmuss Allah seni cok sukur kurtuldm die sewin evlennce biraksaydi egoist birisi belliki gozude disarsa.. bi kahve yap ohh keyfimee yepyeni sayfa actim de ... kafani dahiticak seylerle ugrasta bu donem aklina gelmesin kurslara git yeni arkasliklar edin ... tez vakit sagligina kavus
ayrildigimiz gun panik atak gibi bisey gecirdim acile kaldirdilar . hala da arada yokluyo korkuyorum boyle olucam hep diye tiksindim ondan onun icin neler yapmistim kaza yapmisti ben bakmistim onu kimsesizken ben onun yanindaydim hep

Aranizda sorun var miydi neler yaşandi ? Şu an caninin yanmasi çok normal zamanla geçeçek klişesi en uygun cevap bu durumlarda aslinda.

Benzer bir şeyi yapmaya karar verme aşamasindayim konuyu takipteyim. 🤔

Bu senden çoktan vazgeçmiş de söyleyememiş gibime geldi.. Salla gitsin deger bilmez mahlukat. Üzülmene degmez ama bi kaç ay sonra yeniden nisanlandiginida duyarsan sasırma🥶🥶

Şimdi canın yanar ama unutma şer sandığımız şeylerde herzaman bir hayır vardır... Evlenmiş olsaydın hatta birde çocuğun olmuş olsaydi bu durum daha zor olacaktı belkide Allahın sana bir ikramıdır bilemezsin... En baştan olması daha iyi hiç üzülme dünyanın sonu değil sen değil bırak o pişmanlık yaşasın... :KK69:

Back
X