nisanlimin bilgisayarinda ciplak kiz arkadasi resimleri var eski

alis134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
31
2
39
Arkadaslar iyi aksamlar
Bayramdan beri kendimi yiyorum..nisanlim.bilgisayarinda bir suru kiz isminde klasor ve kizlarin her yerinin afedersiniz detayli resimleri vardi ve bana ben ikinci defa seni sevdim adam gibi demisti. Hayatimda hic kimse olmadi dedi.
43 yasinda cocuklu bir kadinin whatsp ekran goruntusunde; ben iboyu hala cok seviyorum asigim.mesaji vardi baska adama atmis ve hala nisanlimin bilg bu kayit birlikte baktik . Bana beni tahrik etmek icin resim atiyor dedi. Net cevap vermedi.
Dedim ne olur dogruyu soyle kizmam soylemedi.
Ya o kizlar arkadaslariymis ve tahrik etmek icin atmislar resim.
Sizce dogru mudur?
Hani her erkek capkindir dedim ki, yasadiysa icinde kalmamis evlenince durulur heves etmez dedim ama yanimda bazen baska kizlara baktigini hissediyorum belki paranoyak oldum.

Ne olur yorum yapin ona gore nisan atayim Allah rizasi icin.

Aramizda 4 maas fwrk var, ben fazla aliyorum ve cevremdekiler seni paran icin istiyor diyor hep.
Kafam.cok karisik.

her erkek çapkın değildir ayrıca yaşayınca durulur ne demek başka kadınlarla staj yapacak da sanamı gelecek?
resmen seninle oyun oynuyor. senin bilgisayarında başka erkeklerin penis resimleri olsa böyle rahat davranırmıydı? sen de dersin arkadaşım o tahrik etmek için atıyor falan.
bence yol yakınken geri dön. ayrıca erkeğin az para alması ilişkide sorun yaratır bence.

Aslına bakarsan pek Bisey anlayamadım ama..
Bana su düşünce çok ters geliyor erkektir yapar evlenmeden yapsın evlenince durulur. Büyük konusmayayim ama benim evleneceğim adam kimseyle birlikte olmamış olsun isterim ben kendimi ona sakliyorsam oda bana saklasin.
Ve nişanınlini niye tahrik etmeye çalışıyorlar veya nisanlin niye bunları bilgisarinda saklıyor niye silip numaraları da engellemiyor.

Ev-len-me!!!!

Ne sen seviyorsun bu adamı ne bu adam sana bişey hissediyor. Boşu boşuna sevgisiz saygısız bir evlilik yapıp yakma başını.

Aslına bakarsan pek Bisey anlayamadım ama..
Bana su düşünce çok ters geliyor erkektir yapar evlenmeden yapsın evlenince durulur. Büyük konusmayayim ama benim evleneceğim adam kimseyle birlikte olmamış olsun isterim ben kendimi ona sakliyorsam oda bana saklasin.
Ve nişanınlini niye tahrik etmeye çalışıyorlar veya nisanlin niye bunları bilgisarinda saklıyor niye silip numaraları da engellemiyor.
Gecmiste kalmis a.o 43 yasindaki.kadinla benle konusurken de resmi var.
Birlikte deil konusmus ama diyor ne var resim cek dedi cektim

YETER ARTİK İNSANCİ OLUN FAKEMİS GRL.GOR BENİ NE GALDETİM KADİN RUHUNDAN ANLA.
BİR YORUMU COK GORDUN İNSANLARİ NİYE ETKİLİYORSUN.
FAKE İSE YAZMAZ SİKAYET EDERSİN.
UTANİN KENDİNİZDEN

heh işte bunu nisanlına da de utan kendinden cıbildak garılara bakmaktan de

YETER ARTİK İNSANCİ OLUN FAKEMİS GRL.GOR BENİ NE GALDETİM KADİN RUHUNDAN ANLA.
BİR YORUMU COK GORDUN İNSANLARİ NİYE ETKİLİYORSUN.
FAKE İSE YAZMAZ SİKAYET EDERSİN.
UTANİN KENDİNİZDEN
biz mi utanalım yoksa sen mi. :KK14:
bi konunda çılgınlar gibi opuşuyorsun arzuluyorsun, bir konunda nişanlın seni boynuzluyor bi konunda da nişan hediyesi istiyorsun...
bu konuları ben açsam sende benle boyle konuşursun..

X