nisanlimin butun parayi ailesine vermesi!!

Aklin varsa evlenme.

Aynı durum bizde de var sanırım. Sanırım dedim çünkü açık açık soramadım. Ama evlenince öyle olursa hiçççç hoşlanmam.

Benim butun cevrem nisanlimi seviyor iyi diyor ama babasinin bizi iflah etmiceni soyluyor.o yuzden arafta kaldim.nisanlimi seviyorum ama boylede olmuyor.yan gelip yatip da para verin olmuyor.

Esimde ayniydi. En son dugune 2 ay kala sonunda babasina para veremeyecegini soyledi. Babasi zamaninda esime hediye diye aldigi telefonu bile o zaman takstini ben odemem sen odersin dedi :) esim para verdiginden hediyeymis :) 3 yila yaklasiyoruz evliyiz evlendigimden beri yardim etmiyor biz anca geciniyoruz zaten. Babasi bir kac defa vermek zorundasin diyerek para istedi o ayri

Senin ki nasil ki aciklasana biraz
Maaşı aldığı günün ertesi günü yok oluyor. Çok maddi konu açmam para muhabbeti yapamam ama birkaç kez fark ettim yeni maaş almadın mı sen diyorum borç verdim diyor yarım ağızla. Kime diyorum abimlere falan filan .. Versin eyvallah ama evlendikten sonra bu durum devam etmemeli buna müdahale hakkım olduğunu düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağım hakkında fikrim yok.

Ewet ayni durum ya inanamiyorum.pisman oldunuz mu peki ewlendiginize.ne tur sikintilar oldu ewlendikten sonra.ewiniz uzaktami onlardan benim bide o sikinti var alt ust olacak

Niye boyleler anlamiyorum ben yaa nasil olacak boyle

Niye boyleler anlamiyorum ben yaa nasil olacak boyle

Sizin var olan bu şartları hiçbir şekilde kabul etmediğinizi ve etmeyeceğinizi nişanlınıza göstermeniz gerek... Bu illa ki kavga çıkarmak demek değildir.. Ailem evliliğin ertelenmesine razı olmaz demişsiniz.. Eşinizin anne babası ile aynı binada oturmanıza nasıl razılar peki? Biliyorlar mı nişanlınızın olmayan(!) para yönetimini? Aileniz ne şartlarda evlenmeye hazırlandığınızın farkındalar mı?

Çift maaşlı olacaksınız ilerde.. Kpin sizden bu sefer nasılsa kira da vermiyorlar çift maaştır bunlar deyip para istemeyeceğinin hiçbir garantisi yok.. Nişanlınız istediği kadar söz versin karşınızdaki onun babası.. Size tavsiyem ayrı binada ev olayını halletmeden evlenmeyin.. Aynı binadayken herşeyiniz bağlı bütün paranıza da göz dikilmiş olacak..Görünen köy kılavuz istemiyor

Ewet haklisin.ailem bu kadar sikintiyi bilmiyodu.en son bu kavgada anlattim ve babam bu adam insan olmaz bitirelim bu isi dedi.nisanlimi aradim soyledim bende yoruldum bitiyo iste rahat edin dedim.babami aradi yalvar yakar razi etti.onlarda orda oturmami istemiyo ama kiraya da iyi bakmiyolar.annem zaten calisacaksin aksamdan aksama ewde olursun cikma yanlarina diyor.nisanlimda aynisini diyor.ama artik dayanilacak gibi degil birbirimizi bu kadar severken bu sikintilari niye yasiyoruz anlamis degilim.kiraya nasil cikarim nasil inat ederim nasil yaparim bunu kendi cevrem bile ew varken ne kirasi diyor.nisanlimi ve ailesini ne diye ikna edecegim.istemiyorum ama niye.yuzlerine gelipde siz bana boyle yaptiniz bu yuzden istemiyorum dersem kavga cikar zaten bozulur dugun nisan.ne yapayim peki ben ?

ya senin derdin ne ikide bir de konu sahibini manipüle edoyorsun herkezin ailesi kiymetli ama senin yaptigin biraz ayip. ne demek sonuna kadar veririm o zaman evlenmiyecektin. tamam cok zor durum olur olum kalim meselesi olur o ayri. unutma o karnindaki cocukta senin bir ailen o karnindaki cocugun allahin bir emaneti onun GELECEGINI DUSUNMEN en buyuk annelik gorevlerinden biri

Ewet ayni durum ya inanamiyorum.pisman oldunuz mu peki ewlendiginize.ne tur sikintilar oldu ewlendikten sonra.ewiniz uzaktami onlardan benim bide o sikinti var alt ust olacak
Aslinda evlerimiz cok uzak degil minubusle gidiliyo olsakta ama onlar cok uzak diyorlar. Bebegimiz oldu 3 aydir 4 defa geldiler bebek gorme falanda icinde :)) uzakmis o yuzden gelemiyolarmis. Yok canim sorun yasamadim cunku esimde vermiyo eger vermeye devam etseydi yasardim :/

hiç vicdan yapma. Neden mi? Oğlu evlenen anne babalar gider ayak ne koparsak kardırın peşinde oluyolar. Düğün bizin düğünümüz, oğlumuzun düğünü bizim şerefimiz diye düşünen çok az aile vardır. İnan bana aylık geliri 3 bin değil 13 bin de olsa onlar yeni gündem ve sıkıntılar yaratarak o parayı alırlar ondan. Ha evlenince vermicem laflarına sakın inanma. O zaman daha hevesle verecek. Ben çok gördüm bunlarda. Vicdan yapma canım tavrından geri adım atma. Evlendikten sonra da binbir duygu sömürüsüyle alacaklar oğullarından para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…