- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Aklin varsa evlenme.Ewin tadilati var yapacagiz deyip yapmiyolar nisanlima biz yapalim beklemeyelim bak iki ay kaldi diyorum.yapacak onlar bir ay kala diyor.ona kiziyorum.hem parayi aliyolar hemde ewin su eksik yapilsin dedigimde para yok diyolar.40 bin kredi cekecek dugun icin.icinde esyalar yok.biz aldik nisanlimla odeyecegiz.altinda almayacagiz cok diyolar.e neye gidecek bu kadar paa diyorum babamin borclari var dugun masrafini yapip borclarini odeyecek parayida arttirmaya calisacak diyor bana.
Senin ki nasil ki aciklasana birazAynı durum bizde de var sanırım. Sanırım dedim çünkü açık açık soramadım. Ama evlenince öyle olursa hiçççç hoşlanmam.
Maaşı aldığı günün ertesi günü yok oluyor. Çok maddi konu açmam para muhabbeti yapamam ama birkaç kez fark ettim yeni maaş almadın mı sen diyorum borç verdim diyor yarım ağızla. Kime diyorum abimlere falan filan .. Versin eyvallah ama evlendikten sonra bu durum devam etmemeli buna müdahale hakkım olduğunu düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağım hakkında fikrim yok.Senin ki nasil ki aciklasana biraz
Ewet ayni durum ya inanamiyorum.pisman oldunuz mu peki ewlendiginize.ne tur sikintilar oldu ewlendikten sonra.ewiniz uzaktami onlardan benim bide o sikinti var alt ust olacakEsimde ayniydi. En son dugune 2 ay kala sonunda babasina para veremeyecegini soyledi. Babasi zamaninda esime hediye diye aldigi telefonu bile o zaman takstini ben odemem sen odersin dedi :) esim para verdiginden hediyeymis :) 3 yila yaklasiyoruz evliyiz evlendigimden beri yardim etmiyor biz anca geciniyoruz zaten. Babasi bir kac defa vermek zorundasin diyerek para istedi o ayri
Niye boyleler anlamiyorum ben yaa nasil olacak boyleMaaşı aldığı günün ertesi günü yok oluyor. Çok maddi konu açmam para muhabbeti yapamam ama birkaç kez fark ettim yeni maaş almadın mı sen diyorum borç verdim diyor yarım ağızla. Kime diyorum abimlere falan filan .. Versin eyvallah ama evlendikten sonra bu durum devam etmemeli buna müdahale hakkım olduğunu düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağım hakkında fikrim yok.
Niye boyleler anlamiyorum ben yaa nasil olacak boyle
ya senin derdin ne ikide bir de konu sahibini manipüle edoyorsun herkezin ailesi kiymetli ama senin yaptigin biraz ayip. ne demek sonuna kadar veririm o zaman evlenmiyecektin. tamam cok zor durum olur olum kalim meselesi olur o ayri. unutma o karnindaki cocukta senin bir ailen o karnindaki cocugun allahin bir emaneti onun GELECEGINI DUSUNMEN en buyuk annelik gorevlerinden biriDediğim gibi ben evimi kurarkende eşimin paraya ihtiyacı vardı, ama ben tüm paramı neredeyse evin kirasını vs ödemeye harcıyordum. Sağolsun KV destek oldu eşime kurdular evi. Ben sadece ayda 250 tl taksit ödüyordum o kadar. Ve eşim hiç biz evlenince ne yapacaklar, hep eve mi vereceksin diye birşey söylemedi. Hiç lafını bile etmedi. Düğünde takacakları takıya kadar ben alıp verdim aileme ve eşim de bunu biliyordu. O evde yaşıyordum ve o evin ihtiyacı herşeyden önceydi benim için. Sonra kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş düğüne 1 ay kala bi kanun çıktı. Ölmüş dedemi emekli edip anneme yetim aylığı bağlattık. Çok şükür herşeyleri yolunda şu anda. Olmaz sa da ben varım , hep yanlarındayım. Hatta annem babam ayrı babama da her ay abimle para veriyoruz. Çok şükür çalışıyoruz, birşeye ihtiyacımız yok. Birikimimiz vs var, olmasaydıda farketmezdi .Varsın çocuğuma arttıracağım 2 kuruş param olmasın, ailem zorda kalmasın yeter.
Aslinda evlerimiz cok uzak degil minubusle gidiliyo olsakta ama onlar cok uzak diyorlar. Bebegimiz oldu 3 aydir 4 defa geldiler bebek gorme falanda icinde :)) uzakmis o yuzden gelemiyolarmis. Yok canim sorun yasamadim cunku esimde vermiyo eger vermeye devam etseydi yasardim :/Ewet ayni durum ya inanamiyorum.pisman oldunuz mu peki ewlendiginize.ne tur sikintilar oldu ewlendikten sonra.ewiniz uzaktami onlardan benim bide o sikinti var alt ust olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?