- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Malesef böyle söylenen sözler hiç bir zaman tutulmadı. nişanlın vermese bile aile para için devamlı sizi rahatsız edecek çünkü alışmışlar.Koydum tavrimi konustuk.ewlendikten sonra boyle olmayacak zaten anca kendimizi idare ederiz diyor.simdi vermek zorundayim sorun cikiyor icim rahat etmiyor bu ewde yasiyorum diyor.bende simdiden alistir verme calissin diyorum.biaz zorluk ceksin yoksa calismaz boyle alisir diyorum.
Aynı apartmanda oturmayacak mısınız zaten? Nasıl gidip gelmeyiz diyor...Dogru y bu acidan dusunmedim gercekten duzeltecem diyo ama ayni seyler bidaha oluyo.caba sarfediyo artik isimize karismiyolar en azindan o konuda ailesini susturuyo kimse karisamiyo artik.bi bu konu kaldi bunun icinde ewlenene kadar idare et vicdanim el vermiyo onlarin ekmegini yiyorum ayni ewin icinde para yok borc odeyemedim diye cani sikiliyo bu ewden cikip kendi ewimi kurana kadar olmaz ne diyecegim diyo.ewlendikten sonra vermeyiz benim sorumlulugum sende oluyo alirsin maas kartimi sormam bile diyo.ama ben ailesine guvenmiyorum huzursuzluk cikarirlar.bunu deyincede gidip gelmeyiz o zaman diyo.
Aynı apartmanda otururken bunu diyebileceğine gerçekten inanıyor musun ?oglum nasıl olsa aynı apartmandayız ,beraber gelin yiyelim ,beraber oturalım vs vs olmayacak mı sanıyorsun ?Dogru y bu acidan dusunmedim gercekten duzeltecem diyo ama ayni seyler bidaha oluyo.caba sarfediyo artik isimize karismiyolar en azindan o konuda ailesini susturuyo kimse karisamiyo artik.bi bu konu kaldi bunun icinde ewlenene kadar idare et vicdanim el vermiyo onlarin ekmegini yiyorum ayni ewin icinde para yok borc odeyemedim diye cani sikiliyo bu ewden cikip kendi ewimi kurana kadar olmaz ne diyecegim diyo.ewlendikten sonra vermeyiz benim sorumlulugum sende oluyo alirsin maas kartimi sormam bile diyo.ama ben ailesine guvenmiyorum huzursuzluk cikarirlar.bunu deyincede gidip gelmeyiz o zaman diyo.
Onun konusuda gecti ama asla hicbiseyimiz bir olmayacak.kesinlikle kabul etmedim hepsinede soyledim hem nisanlim hem ben ikimizde yeme icme vs.hepsi ayri olacak.Aynı apartmanda otururken bunu diyebileceğine gerçekten inanıyor musun ?oglum nasıl olsa aynı apartmandayız ,beraber gelin yiyelim ,beraber oturalım vs vs olmayacak mı sanıyorsun ?
Ailelere yardım edilmesinden yanayım ama sizin durumunuz gerçekten çok farklıymış diyerek ayrılıyorum
Babası çok düşüncesizmiş. Bencil insan , oğlunu düşünmüyor. Onlar nasıl olsa iki maaş ilerde eksiklerini tamamlar diye düşünüyordur. Evlenene kadar parasını yeme derdinde. Bekar oğlunun parasını bile alıyormuş. Bence sizin her şeyi açık ve net olarak konuşmanız lazım. İlerde böyle devam ederse mutsuz olacağınızı söyleyin. Bu durumu kabul etmediğinizi söyleyebilirsiniz.Konustum surekli konusuyorum o zaman vermem diyo ayri ewimiz olacak dio.ama inanmiyorum cunku simdi bile ihtiyacimiz olanlari alamiyoruz eve veriyo.sonrada napim ailem vermim mi diyo.mesela koseye para atmisti biaz ev icin bise alacaktik.babasi bana ver borcumu odeyemedim demis o da vermis venden sakliyo.ben annesinden duyuyorum.kp ayrica bekar kayniminda maasini aliyo.bu nasil bisey ya
Babası çok düşüncesizmiş. Bencil insan , oğlunu düşünmüyor. Onlar nasıl olsa iki maaş ilerde eksiklerini tamamlar diye düşünüyordur. Evlenene kadar parasını yeme derdinde. Bekar oğlunun parasını bile alıyormuş. Bence sizin her şeyi açık ve net olarak konuşmanız lazım. İlerde böyle devam ederse mutsuz olacağınızı söyleyin. Bu durumu kabul etmediğinizi söyleyebilirsiniz.
Ya ne bileyim sanki onun demesiyle olmazmış gibi geliyor bana ..çünkü babası şunu düşünebilir ,evin masrafını azaltalım ,kalanı ben alayım vsOnun konusuda gecti ama asla hicbiseyimiz bir olmayacak.kesinlikle kabul etmedim hepsinede soyledim hem nisanlim hem ben ikimizde yeme icme vs.hepsi ayri olacak.
Kesinlikle katılıyorum bende 20 aylık evliyim ve eşimn ailesi nişanlılık döneminde sürekli para isteyerek eşimin alması gerlkenleri almasına izin vermedi.ben o zmnlar bilmiyrdum çünkü eşim hep gizledi.siz biliyorsunz en azından .sonrasında çekilen sıkıntıları hiç umursamadılar ben çalışıyrdum ailemnde durumu iyi diye hiç bir yardımdada bulunmadılar.nişanlınız ailesine para verebilir ama nişanlanmışken değil öncesi sizi ilgilendirmez ama şuanki durumda düzenli bir şekilde vermesi saçma.babasınında maaşı iyiymiş.oğulları evlenirken para almak yerine onların vermesi lazım ihtiyacı olan sizssiniz.kesnlikle nişanlınıza ağırlığınızı koyun belliki evlenncede devam edicek.birde eşinizn kız kardeşi yoksa kesin kayınvaldenz bencil biridir.genelde kızı olmayan anneler oğullarını evlendirirken böyle bencilce yaklaşımları oluyor.oğlunu evlendirmeye kalkışan bir anne baba bu tutumda olmamalı.
Kizlar beni cogunuz biliyo artik.en son sorunlarimizi konusup anlastik ondan sonra o konuda problem cikmadi.ama maasin bi kismini ewe veriyor ve bu benim sinirimi bozuyo dugune 3 ay kaldi her ay maasinin yarisiyla esya borcumuzu oduyor kalanini ewe veriyor.babasinin borclari varmis da parasiz kaliyolarmis.emekli maasi var 3 milyar kayinbabamin.hala yetmiyo diyo nisanlimda ewlenene kadar vermek zorundayim sonra vermem diyor.ama inanasim gelmiyo.bende verme eksiklerimizi alalim diyorum napim durumlar iyi degil diyor.baya kotu kavga ettik agzima geleni soyledim.tamam duzeltecegim dedi ozur diledi ama hala sinirim gecmedi.bi yandanda vicdan yapiyorum iyice salak oldum fikrinize ihtiyacim var.
Benim babamin borcu varken ihtiyaci varken bende verdim ama benim babam kahveye bilmem neye gitmedi is aradi buldu calisti caba harcadi.benim kizdigim bu bir yil gecmis hala ayni dugun zamani gelmis ayni ben buna kiziyorum bu mu yanlis olan.bi ewin babasi calismayip saglikli haliyle yatiyor ewlenecek cocugundan da bekar olandan da butun maasi aliyor buna mi anlayisli olayim
arkana bakmadan kac ben o hatayı yaptım vermem valla dedi kv görümce ve kp hergun para istiyor kp işi bıraktı iddia oynuyor yatıyor evde bana bakacaksınız diyor gorumce parayi biriktirip harcamıyor bankada su kadar oldu diye kac kez dedi çalışıyor hergun bizden istiyor nikah fotograf cekim burnumdan geldi beyaz esya mobilya alirken sanki ldeyen kendileri gibi gidip magazalari secti hatta beyaz esyada ben il disindaydim benim aldigimin düşük olanı ile değiştirip bizim üstümüze koltuk takımı elektrikli süpürge ve 2.5 milyarlık tv aldılar ben evime almadım o kadar pahalı şeyleri ankastremi iptal etmiş ler 1 gun kala beyaz eşya geldi içinde yok babam gitmiş almış başka yerden uzulmiym diye dizelmiyorlar anacim ben hergun aglayarak gecirdim zamanı bide ilk gun hamile kalmisim benim ailem de bugün bile eksiğim varsa tamamlar daha terbiyesizler laf der aileme babam ben birsey alırken hesap yapiyor hamilelikten diyerek kasim sonu bıraktım işi benim de kazancim zoruma gidiyordu ayni isi yapiyoruz sonucta biraz zorlanır belki aklı başına gelir diye ama gelmezse ben bu hamile halimle sınava hazırlandım atanıp kızım doğunca onu da alıp gidicem olmuyor inan çok sevsen de yürümüyor allah yardımcın olsunKizlar beni cogunuz biliyo artik.en son sorunlarimizi konusup anlastik ondan sonra o konuda problem cikmadi.ama maasin bi kismini ewe veriyor ve bu benim sinirimi bozuyo dugune 3 ay kaldi her ay maasinin yarisiyla esya borcumuzu oduyor kalanini ewe veriyor.babasinin borclari varmis da parasiz kaliyolarmis.emekli maasi var 3 milyar kayinbabamin.hala yetmiyo diyo nisanlimda ewlenene kadar vermek zorundayim sonra vermem diyor.ama inanasim gelmiyo.bende verme eksiklerimizi alalim diyorum napim durumlar iyi degil diyor.baya kotu kavga ettik agzima geleni soyledim.tamam duzeltecegim dedi ozur diledi ama hala sinirim gecmedi.bi yandanda vicdan yapiyorum iyice salak oldum fikrinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?