Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler