Nisanlimin dedikleri

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Arkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum

Nişanlınız,size yakın bi mesafede oturuyorsa tansiyon aleti istemen normal ama uzakta ise ne alakaa bunu istemen böyle ufak tefek şeylerde hemen yanında olamıycak o anki ihtiyacını gideremiycekse ondan bunu istemen tuhaf olmuş...telefon konusuna gelince bu tarz meselesi kimine göre şaka abartıyor olabilirsiniz kimine göre olur böyle şeyler..benim karakterime göre bana yapılamıycak bi konuşma olmuş anladığım kadarıyla sizde hassas bi karaktersiniz alınmanız normal nişanlınıza göre basit bi espiri

Evlerimiz yanyana cok yakiniz

Ya çok kırılgansınız ya da öyle bi anına denek gelmiş,böyle soğuk şakalar yapabilir herkes ama ciddi olursanız bi daha yapmaması konusunda uyarırsanız daha iyi olacaktır.

bence başka konuda yine test et bi bakalım. yine aynı tepkileri verirse fazla cimri biri olabilir. ona göre davranırsın. ama şimdi affetmişsin yapacak birşey yok.

Şimdi adamı tanimadigim için saglikli yorum yapamayabilirim ama benim eşim demiş olsa ben de esprisine karşılık verirdim. Şaka yapmış bence.

Bizim esimle klasik sakalasmalarimiza benzettim. Alinacak bir durum yok bana göre. (Bizim normalimiz böyle).

Haklısınn
Sana telefonunu hep senin olması icin vermeliydi en basta. Hiç kaygı etme demeliydi.

bos bos konusmus, boyle espırıler yapan ınsanlar bana hıcbır zaman samımı gelmemıstır sahsen ben bundan gulunecek malzeme cıkaramam bakıs acısı tuhaf
sızde nıye oturup agladınız onu anlamadım , ben olsam telım bozuldugunda sen kendın verdın telefonunu senın ıcın bukadar onemlı oldugunu bılsem almazdım sende senın ıcın bukadar onemlı olan seylerı bırdaha paylasmazsın der konuyu kapatırdım . ama genel ıtıbarıyle boyle patavatsız ve malı kıymetlı ınsanlarla anlasamam ben, sız anlasabılıyorsanız bunun ustesınden gelırsınız buyuk bır sıkıntı yok
bu arada normalde kendısı kullanıyormuydu evde telı yoksa bos bos duruyordu yaptırana kadar kullan mı dıyordu ? yapılana kadar kullan dedıyse kendısıne lazımdır sızde ne zamandır beklıyordu telefon

Kötü hissetmede haklısın canım daha maddi durumu iyise sana hediye olarak bi telefon alıp centilmenlik yapabilirdi

Yani kusura bakmayın da kuru havadan nem kapmışsınız bence. Tansiyon aleti konusunun hemen ardından teli kendiniz söylemişsiniz zaten çocuk da ona takılmak için şaka yapmış yani. En yakını olacak kişiye de şaka yaptığında böyle ağladığınızı görünce şok olmuştur eminim. Zayıf bir anınıza geldi herhalde ya da normalde de bu kadar alıngansanız hayat çok zor olur.

Teline zorla hattı takmasına keske göz yummasaydın. Saka ve patavatsızlık arasında ince bi cızgı var, o cizgıyı gecen dunyanın en itici insanına donusebılır bir saniye İcinde tıpkı nisanlın gıbı. Maddi durumunu bildigi sevdıgı kadına onun telefonunu kullanırken saka yapamaz, yaparsa o saka olmaz.
Baska falsolarıda olduguna emınım zira telefonu kullanırken habıre vermek ıstemıssiniz olay öncesinde de.

Hayatınızı bırlestırecegınız insanı iyi secin.
Ya sırtınızdan yuku alır ya da yuk olur.
Hangisini ıstedıgınıze karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…