Nişanlınız,size yakın bi mesafede oturuyorsa tansiyon aleti istemen normal ama uzakta ise ne alakaa bunu istemen böyle ufak tefek şeylerde hemen yanında olamıycak o anki ihtiyacını gideremiycekse ondan bunu istemen tuhaf olmuş...telefon konusuna gelince bu tarz meselesi kimine göre şaka abartıyor olabilirsiniz kimine göre olur böyle şeyler..benim karakterime göre bana yapılamıycak bi konuşma olmuş anladığım kadarıyla sizde hassas bi karaktersiniz alınmanız normal nişanlınıza göre basit bi espiriArkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Evlerimiz yanyana cok yakinizNişanlınız,size yakın bi mesafede oturuyorsa tansiyon aleti istemen normal ama uzakta ise ne alakaa bunu istemen böyle ufak tefek şeylerde hemen yanında olamıycak o anki ihtiyacını gideremiycekse ondan bunu istemen tuhaf olmuş...telefon konusuna gelince bu tarz meselesi kimine göre şaka abartıyor olabilirsiniz kimine göre olur böyle şeyler..benim karakterime göre bana yapılamıycak bi konuşma olmuş anladığım kadarıyla sizde hassas bi karaktersiniz alınmanız normal nişanlınıza göre basit bi espiri
HaklısınnArkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
Kötü hissetmede haklısın canım daha maddi durumu iyise sana hediye olarak bi telefon alıp centilmenlik yapabilirdiArkadaslar merhaba telefonumun ekrani kirildi nisanlim yedek telefonunu verdi yaptirana kadar kullanicaktim. Ama araya bisan vs girdigi icin yaptiramadim maddi durumlardan dolayi kendimide kotu hissettim acikcasi telefonunu vermek istedim. Dun aksam mesaj attim bizim tansiyon aleti bozuk sizde varmi diye var dedi ama sonra gerek kalmadi abim getirdi kendilerininkini bu arada babamin tansiyonu cikmisti baya ondan sordum. Bugun gorustuk konusurken telefonunu vericem dedim tamam dedi sonra gulerek dun tansiyon aletini isterken dusundum acaba geri vermezmi diye dedi ben sok oldum basladim aglamaya cikardim hattimi verdim telefonu saka yaptim sana saka yapamicakmiyim vs dedi ben hala agliyorum zorla hatti takti bana verdi geri ama ben eve gelince cikardim kullanmicam vericem geri. Ben mi abartiyorum gercekten bunun sakasi olurmu yoksa ayipmi yaptigi bi ara ben yapamam diye nisani atmayi bile dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?