Nasıl yani 1 aydır konuşmadınız mı hiç?Bir aya yakın sesini duymadım mesel
Merhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Siz srayın yine soğuk yaparsa vardır başka bir derdi açık açık sorun derdin ne diye bu ne çocuk gibi aramıyor ama sebepsiz, yorarMerhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Bu adam hayatının aşkı evlen sakın kaçırma. Yaşın da geçiyor zaten hemen evlen 3 çocuk yap. Bir de çalışma sakın. Ekonomik özgürlüğün olmasınMerhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Ayni fikirdeyim 20 yasinda olucam hayatımın en güzel günlerini yaşamak varken bir angut için canımı sıkıcamBu adam hayatının aşkı evlen sakın kaçırma. Yaşın da geçiyor zaten hemen evlen 3 çocuk yap. Bir de çalışma sakın. Ekonomik özgürlüğün olmasın
Duygularıma tercüman...Bu adam hayatının aşkı evlen sakın kaçırma. Yaşın da geçiyor zaten hemen evlen 3 çocuk yap. Bir de çalışma sakın. Ekonomik özgürlüğün olmasın
Bekarlığa veda partisi yapıyor o şimdi. Evlenene kadar ne yaşasa kâr.Merhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
İş stresi, zorluğu ve çılgınlar gibi maruz kaldıkları mobbingi de unutmayalım lutfensss. Öyle olunca ilgisizlikleri,ayılıkları, yaptıkları fiziksel ve psikolojik şiddet hep mazur görülüyor. Ha bi de,evlenince geçer yav, zavallı adamcaz ayrı ya şimdi sevdiğinden ondan böyle.Ya gerçekten genelleme yapmaktan hoşlanmıyorum ama burada bu tarz konuların büyük bir kısmının eşi nişanlısı sevgilisi uzman çavuş oluyor iş yoğunluğunu bahane edip arayıp sormuyor. Kızlarımız genelde yaş olarak küçük oluyor gelincilik oynar gibi ay nişanlım nişanlım diye geziyor.
4 aydır nişanlısınız zaten uzaksınız bir de konuşmuyorsunuz nasıl tanıyacaksınız birbirinizi acaba?
En ufak tereddütünüz varsa dönün bu yoldan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?