Nişanlımın değişen tavırları...

Kelebegmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
6
0
1
Merhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık

Tüm gelecek planlarınızı nişanlınızın üzerine kurmaktan kaçınıp kendi hayatınıza odaklanacaksınız. Okuyorsanız okulunuza , çalışıyorsanız işinize dört elle sarılacaksınız.

Evlilik planlarınızı uzun vadeye erteleyip , biraz daha birbirinizi tanımaya çalışacaksınız.

Siz srayın yine soğuk yaparsa vardır başka bir derdi açık açık sorun derdin ne diye bu ne çocuk gibi aramıyor ama sebepsiz, yorar

Kafasını karıştıran başka biri var belki de. Çok çalışma iki dk aramaya ya da mesaj atmaya asla bahane değil. Ya sizi artık sevmiyor ya da başkasına yazıyor

Kafası karışmış olabilir sakince izleyin sizde aramayın bi süre ilk adimj ondan bekleyin
İllaki açığa çıkacak derdi neymiş

Gün içinde hicmi konuşmuyorsunuz ne kadardır birliktesiniz ve siz ne dusunuyosunuz

Bu adam hayatının aşkı evlen sakın kaçırma. Yaşın da geçiyor zaten hemen evlen 3 çocuk yap. Bir de çalışma sakın. Ekonomik özgürlüğün olmasın

Nisanliniz kac yaşında ne iş yapiyor ne kadar mesafe var aranızda bunlarida söylerseniz daha sağlıklı yorum yapariz

Bu adam hayatının aşkı evlen sakın kaçırma. Yaşın da geçiyor zaten hemen evlen 3 çocuk yap. Bir de çalışma sakın. Ekonomik özgürlüğün olmasın
Ayni fikirdeyim 20 yasinda olucam hayatımın en güzel günlerini yaşamak varken bir angut için canımı sıkıcam
Valla o yaşta olsam şimdiki aklım olsa gezer topar çalışır biseyler yapmaya çalışırım kimseyi kafama takmam herkes davranmak istediği gibi davranıyor kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin lütfen

Ya gerçekten genelleme yapmaktan hoşlanmıyorum ama burada bu tarz konuların büyük bir kısmının eşi nişanlısı sevgilisi uzman çavuş oluyor iş yoğunluğunu bahane edip arayıp sormuyor. Kızlarımız genelde yaş olarak küçük oluyor gelincilik oynar gibi ay nişanlım nişanlım diye geziyor.

4 aydır nişanlısınız zaten uzaksınız bir de konuşmuyorsunuz nasıl tanıyacaksınız birbirinizi acaba?

En ufak tereddütünüz varsa dönün bu yoldan.

Bekarlığa veda partisi yapıyor o şimdi. Evlenene kadar ne yaşasa kâr.

İş stresi, zorluğu ve çılgınlar gibi maruz kaldıkları mobbingi de unutmayalım lutfensss. Öyle olunca ilgisizlikleri,ayılıkları, yaptıkları fiziksel ve psikolojik şiddet hep mazur görülüyor. Ha bi de,evlenince geçer yav, zavallı adamcaz ayrı ya şimdi sevdiğinden ondan böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…