Nişanlımın değişen tavırları...

Nişanlılık evlilik öncesi en hayati süreç. En güzel zamanlarda bu sekildeyse evlenince çarpı iki olur unutma sonra buraya gelip kocam çok ilgisiz duyarsız diye konu açarsınız...

Valla buraya yazsak da sizin açınızdan bir şey değişeceğini sanmıyorum. O mutsuz evliliğe adım atmakta kararlısınız. Üstüne hemen 2 çocuk hatta.

Sen ara onun aramasını bekleme belkide yoğun çalışıyor yorgun yada iş yerinde sorunlar olabilr nişanlın kaç yaşında belki sorumluluk alma düşüncesi korkutmuş olabilir genç ise açıkca arayıp konuşun biz bilemeyiz

konu sahibini tanımıyorum ama bu kadar mı aynı şeyler düşünülür
uzman çavuş değilse de içine uzman çavuş kaçmış, hep mi aynı olur bunlar!

Nişanlıyken böyleyse evliyken daha berbat olur, biz eşimle nişanlıyken bir saat sesimi duymasa ya da mesajlaşmasak telaslanirdi veya moralim bozuk olsun nedenini öğrenmeden peşimi bırakmazdı ta ki ben anlatana ve problem çözülene kadar , evlendik eskisi kadar tutkulu olmasa da çok değişmedi, en ideal erkek bile zaten evlenince az da olsa ilgisizlesiyor bunu göz önüne alarak evlen,lütfen size kendinizi değersiz hissetiren hicbir erkeğin peşinden gitmeyin, burdan tüm evleneceklere nasihatim olsun ..

Konuşuyoruz yoğun olmadığı zamanlarda. Görücü usulü tanıştık
Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. 20 yaşında daha ergenlikten yeni çıkmışken neden görücü usulü evlenelim diyen biriyle görüştünüz?

Yani hayatta başka bir amacınız yok mu okumak ya da okumadan da olsa kursa vs gidip bir meslek sahibi olmak kendi ayaklarınız üstünde durmak gibi seçenekler varken neden evlenmek? Üstelik görücü usulu. Hadi desem tanıdım seviyorum yine yaşınız küçük ama bi nebze anlamaya çalışacağım.

Şu an anlayamıyorum cidden nereden geliyor bu evlilik sorumluluğu aşkı?

Sahsen olmaz derim. Örnek veriyim: esimle tanisirken daha asistan doktordu. Cok yogun calisiyordu ve gündüz hastanede olunca telefona bakmaya pek sansi olmuyordu. Ama o yine firsat kollayip mesaj atardi. Veya 24 saat nöbetden ciktiktan sonra yanima gelirdi (baska sehirde oturuyordu) sirf beni görmek icin. Omuzumda uyuya kaldigi cok oldu bu yüzden, ama beni asla ilgisiz veya ikilimde birakmadi. Benim bütün kizlara tavsiyem: böyle birsey bulmadan evlenmeyin. Seven, ilgilenen ve gercekten iliskide caba gösterecek adam kendini cünkü bastan belli ediyor. Yoksa sonrasi hayal kirikligi oluyor.

Arkadaşım 30 unda da evlensen ömrünün çoğu evli geçecek
Bune acele
Ye iç gez güzelce uyu dinlen araştır oku yaz öğren sonra ince ele sık doku seni seven seni aramak için yamıp tutuşan birini bul evlen
Evlenince madalya evmiyorlar
Hiçte hayal ettiğin gibi değil evlilik
Ki görüyorsun

Moda tasarım öğretmeni yıl sonu projesi olarak gelinlik ve nişanlık yapmış yaptırmıştı öğrencilerine
O sene o kadar kızlar özenmişki bu gelinliğe nişanlık vs
Kaç kız o sene ya evlenmiş ya nişanlanmış
Ve bir daha böyle bir proje hazılamamışlar
Bİr gelinliğe üç beş tatlı söze cilalı mobilyaya tav olmayın
Hayatınız bunlardan çok daha kıymetli

İşini sevmiyor olabilir ,benimkide çalıştığı günler biraz ilgisiz agrasiftir

Bir aydır telefon etmedi mi?

1 aydır irtibat yok mu hiç anlamadım yüzyüze mi görüşmedniz telefonla mı

1 ay sesini duymadım dediniz. Cok uzun zaman bu bence.. neden konuşmadinız 1 ay? Kırgınlık mı girdi araya?

Ne işiniz var 20 yaşında görücü usulü evlilikle yani nişanlanmışsınız da siz bu adamla belli ki ne çıkmışsınız ne vakit geçirmişsiniz ne tanımışsınız. Hiçbir paylaşımınız olmadan sizi gerçekten sevip sevmediğinden size uygun mu emin olmadan nişan yapılmış ve ne yazık ki bu insanın size yoğun duyguları yok başı bağlansın diye evlenecek.1 ay insan nasıl aramaz yoğun olabilir imkansız sesini duymak isteyen arar özler..eğer evde ondan ilgi alaka görmek için bekleyecekseniz sizden uzak olmasını sorun etmeyecekseniz evlenin..zaten 20 yaş tam evlenip hayatın içine edilecek bir yaş geç.kalmışsınız nikah günü alın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…